Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kzlar balayı sistiti olmuşum doktor antibiyotik verdi 2 hafta kullan ddi bide bi hap daha verdi o btnce kullanckmsm 3 ay boyunca toplam tedavi korunsan iyi olur enfkysyn varkn hamilelik istmyz bz ddi ama korunmayi dusunmyrm

Kızlar Allâh kolay hamilelik versin öyle dua edin. Ben sürünüyorum keyifle gitmiyor bana dua edin lütfen :KK76:
Geçmiş olsun aynı durumda sayılıriz bende 1 gün surunuyorum diğer gün daha iyiyim ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadım ama zor geçen günlerde yataktan kalkamiyorum bide 4 yaşında bir kızım var senin neyin var

Kizlar merhaba
uzun zamandir siteye giremiyorum telefonumdan giris omuyo su an lap top tan yaziyorum. Ben 19 Eylulde adet oldum malesef ama su anda adetim 2 gun gecti ve test yaptim cok hafif silik cizgi cikti. :))))) yani hamileyim :))
Agustos ayinda oldugum adetten sonar sogan suyuna baslamistim tam 15 gun sogan kuru yaptim. sonar 19 eylulde adet olduktan sonra Sabah aksam 3er tane incir yedim birer havucla beraber. Incir kurunu yapmakla ugrasamadim. 400g lik folic asit iceren vitamin hapi kullandim. bu vitamin haplari hamilelige hazirlanan bayanlar icin. icind birsuru vitamin var dogurganligi arttiran. benim butun ovulasyon testlerim negative cikiyordu hic pozitif cikmadi. ustelik her turlu markayi denedim. ama demekki yumurtluyormusumki hamile kaldim:))) cok guvenmeyin o testlere derim ben.
belirtilerime gelince, sadece adet sancilarim olmadi. bide adetimin olmasi gereken gunde goguslerim hafif sizlamaya basladiki benim goguslerim hic agrimazdi daha once. normalde yuzumde cikan adet sivilcesi aynen cikti. adet olmadan 3 gun once kahverengi akintim gelirdi oda geldi. ve hala biraz geliyo. yani belirtilere takilmayin cunku esas belirtiler adet zamani gectikten sonra basliyor. sogan kurunu ve inciri deneyin bence ise yariyor. sormak istediginiz birseyler varsa lutfen sorun. isteyen herkes en yakin zamanda hamile kalsin insallah...

odzimert odzimert mrb cnm tebrik ederim senin adına sevindim o kadar çabalarının karşılık vermesine sevindim bnde bu ay incir kürüne başlıyorum folik asitte bir aydır içiyorum . Soğan suyuna ara vermiştim ona da devam etcem inşallah bu ay senin gibi hazırlancam inşallah :)

Kzlar balayı sistiti olmuşum doktor antibiyotik verdi 2 hafta kullan ddi bide bi hap daha verdi o btnce kullanckmsm 3 ay boyunca toplam tedavi korunsan iyi olur enfkysyn varkn hamilelik istmyz bz ddi ama korunmayi dusunmyrm
Bende olmuştum ilk evlendigimde birliktelikten önce ve sonra küçük tuvaletini iyice yap sakin tutma özellikle öncesinde çok kötü bişey bilirim geçmiş olsun

hanımlar günaydın,

sabah testi yaptım ama buraya atamadım çünkü telefonumun fotoğraf çekme özelliği maalesef yok, zaten bu telefonu yapanlar çoktan ölmüşlerdir. kemikleri bile çürümüştür. bu kadar üstün teknoloji ürünü bir telefon anlayacağınız,

ama şöyle oldu. ilk birkaç dakikada pempe ama çok silik bir ikinci çizgi çıktı. her açıdan pembe bir çizgi görülebiliyor ama ben yine de emin olamıyorum.

şunu sorucam birde testin markası (sente layd) diye bir marka bu marka güvenilir mi?

Canim baska bir steden arkadas 15 gun icmis ve ayni ay hamile kalmis demek ki yumurtalanmayi kotu etkilemiyormus birde kocasina her sabah taze havuç suyu icirmis sperimleri hareketlendirirmis

hayır canım zararı yokmuş ben 15 gün boyunca hergün iki kere içtim hemde.ve zaten ilk ay temizliyor içini ikinci ayda bebiş geliyor...:)

offf ya denesem mi? reglim dün bitti. bu akşam başlayabilirim :KK64:

canım
hanımlar günaydın,

sabah testi yaptım ama buraya atamadım çünkü telefonumun fotoğraf çekme özelliği maalesef yok, zaten bu telefonu yapanlar çoktan ölmüşlerdir. kemikleri bile çürümüştür. bu kadar üstün teknoloji ürünü bir telefon anlayacağınız,

ama şöyle oldu. ilk birkaç dakikada pempe ama çok silik bir ikinci çizgi çıktı. her açıdan pembe bir çizgi görülebiliyor ama ben yine de emin olamıyorum.

şunu sorucam birde testin markası (sente layd) diye bir marka bu marka güvenilir mi?

gebelik testleri (erken testlerden bahsetmiyorum 20 ve üstü değeri okuyanlar) pozitifi negatif çıkarabiliyormuş ama negatifse pozitif çıkarma ihtimali yokmuş yani silik de olsa bir çizgi varsa kesin hamilesin zaten testlerde de öyle yazıyor hep silik de olsa pozitif kabul edilir ;)

Kizlar herkese soruyorum da net cvp alamadım. 10 gun once yumurtam catladi ve bugune kadar yani 10 gündür göğüslerim patlayacak kadar buyudu, aşırı derecede ağrım vardı ama bu sabah kalktım ağrım azalmıştı. Hala göğüs yanlarında ağrı var ama çok az. Ama hala büyükler. Bat 24 Ekim. Böyle bişey yaşayan var mi??:KK17::KK17:

benim anladığım herkes de farklı farklı belirtiler var, o yüzden kendini çok strese sokmadan haftasonunu bir geçir bakalım, sonra pazartesi günü test yaptırırsın ;)

Back
X