- 13 Temmuz 2015
- 177
- 210
- 23
- 43
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.661
Sana da geçmiş olsun canım bulantı tiksinti kusma halsizlik yorgunluk. Bide is yüküm ağır ders çalışmam lazım psikolojik olarak ta çok kötüyüm. Zaten hiç birşey yiyemiorum bebekte aç yani. Çok dertliyimGeçmiş olsun aynı durumda sayılıriz bende 1 gün surunuyorum diğer gün daha iyiyim ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadım ama zor geçen günlerde yataktan kalkamiyorum bide 4 yaşında bir kızım var senin neyin var
bence sevin hayırlı olsun adetin geçtimi?ya kızlar netten benim testime çok benzeyen bir foto buldum. benim testim de bundan bir ton daha açık olabilir belki emin değilim. ama böyle açık bir pembe ne diyorsunuz ? sevineyim mi artık ?:)
Yemek konusunu denemeni tavsiye ederim ben galeta da buldum çözümü bana iyi geliyor hafta sonu yediğim tek şey galeta idi şimdi daha iyiyim şükür evdeki bütün deterjanlardan nefret ettim dün yeni bi kaç tane aldım bide extra kullandıklarımı iptal ettim yumuşatıcı oda spreyi falan deneye yanila bulmaya çalışıyorum bende mecburen ayakta olmalıyım kızım için kustugun zamanda vücut sıvı kaybediyor yerine koymali sin ki sıkıntı olmasın suyu soğuk yada sıcak denemeni tavsiye ederim inşallah geçer bi an önceSana da geçmiş olsun canım bulantı tiksinti kusma halsizlik yorgunluk. Bide is yüküm ağır ders çalışmam lazım psikolojik olarak ta çok kötüyüm. Zaten hiç birşey yiyemiorum bebekte aç yani. Çok dertliyim
evet 3. gün bu gün ama bundan biraz daha açık pembe renkbence sevin hayırlı olsun adetin geçtimi?
Cumaya kadar bekleyip test yapicam.testi sabah yapmak şart mi kizlar yaa?hadi bakalım umarım bebişin seninledir :)
evet sabah ilk idrarla yapman gerekiyorCumaya kadar bekleyip test yapicam.testi sabah yapmak şart mi kizlar yaa?
Ben de sabahi beklerim o zaman.testim hazir ve nazir.hayatimda ilk defa test yapicam.var mi püf noktasi?evet sabah ilk idrarla yapman gerekiyor
mutlaka yap çünkü rahmi falan temizliyor kadın hastalıklarına da faydalı yani sadece bebek için değil faydalı dofff ya denesem mi? reglim dün bitti. bu akşam başlayabilirim
En kesnini kan tahlili ama büyük ihtimal hayırlı olsuunnnya kızlar netten benim testime çok benzeyen bir foto buldum. benim testim de bundan bir ton daha açık olabilir belki emin değilim. ama böyle açık bir pembe ne diyorsunuz ? sevineyim mi artık ?:)
yok canım zaten paketin üstünde yazar nasıl yapman gerektiğiBen de sabahi beklerim o zaman.testim hazir ve nazir.hayatimda ilk defa test yapicam.var mi püf noktasi?
tşk ederim canım inşallah öyledir. kan tahlilini cumartesi gününe kadar beklicem artık pazartesiye kesin haberi vermiş olurum herkese tabi cumartesiye kadar nasıl durabileceksem :)En kesnini kan tahlili ama büyük ihtimal hayırlı olsuunnn
Cuma yapicam diye paketi dolabima koydum bakmiyorumyok canım zaten paketin üstünde yazar nasıl yapman gerektiği
Canin sağolsun..Allah saglik sihhat versin esine de sana da.insallah gelecek aylarda alirsin mutlu haberi.kızlarrrrr kırmızılar geldiiiiiii sonraki bat yazarım adetim bitince
Tesekkür ederim canım amin inş güzel haber sende inş :)Canin sağolsun..Allah saglik sihhat versin esine de sana da.insallah gelecek aylarda alirsin mutlu haberi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?