Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlarrr kimyasal gebelik yaşadıktan sonra bu ay adetim üç gün erken geldi doktora gittim çabuk hamile kalmak istiyorum deyince dr da klomen verdi bakalım ne olacak

Sana da geçmiş olsun canım bulantı tiksinti kusma halsizlik yorgunluk. Bide is yüküm ağır ders çalışmam lazım psikolojik olarak ta çok kötüyüm. Zaten hiç birşey yiyemiorum bebekte aç yani. Çok dertliyim

Homely_angel canım ben bundan 3 ya da 4 ay önce gebe kalmak istiyorum diye dr a gittiğimde bir kistim vardı ki düşün dr içerde ölü bebek var sanmış( arkadaşımın eşi de o sebeple bu kadar ayrıntı biliyorum) yumurtalıklarını alabiliriz erimeyebilir dedi ve doğum kontrol hapı verdi. 8 cm di! Ben soğan yemem bile, o üzüntü ile soğan kürüne başladım 15 gün günde 2 kere! Düşün ki ramazandı iftarı onla açıyodum vee 1 ay sonra dr şok! Kist 2 cm olmuş ve basit kiste çevirmiş!!! Ben hapın değil soğanın muciZesi diyorum, çünkü bebiş yapmaya o ay karar verdik ve öncesinde zaten ben hap ile korunuyodum.. Hiç bi zararı yok, tadı değil kokusu kötü! Tıka burnunu iç. Bi de olabildiğince sıcak iç ki tadını alma inş gelir bebişş

Kızlar benim bat 10 kasım ya, 16 kasımda da taaa 2009 yılında hoş eşimle çıkmaya başlamıştık.. Eğer bu ay hamile olursam o tarihte söyleyeceğim.. Hayallerrr hayalleer.. Bu aklımdan atmış halim

ya kızlar netten benim testime çok benzeyen bir foto buldum. benim testim de bundan bir ton daha açık olabilir belki emin değilim. ama böyle açık bir pembe ne diyorsunuz ? sevineyim mi artık ?:)

Eklentiler

• i.örnek resim.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 41
ya kızlar netten benim testime çok benzeyen bir foto buldum. benim testim de bundan bir ton daha açık olabilir belki emin değilim. ama böyle açık bir pembe ne diyorsunuz ? sevineyim mi artık ?:)
bence sevin hayırlı olsun adetin geçtimi?

Yemek konusunu denemeni tavsiye ederim ben galeta da buldum çözümü bana iyi geliyor hafta sonu yediğim tek şey galeta idi şimdi daha iyiyim şükür evdeki bütün deterjanlardan nefret ettim dün yeni bi kaç tane aldım bide extra kullandıklarımı iptal ettim yumuşatıcı oda spreyi falan deneye yanila bulmaya çalışıyorum bende mecburen ayakta olmalıyım kızım için kustugun zamanda vücut sıvı kaybediyor yerine koymali sin ki sıkıntı olmasın suyu soğuk yada sıcak denemeni tavsiye ederim inşallah geçer bi an önce

En kesnini kan tahlili ama büyük ihtimal hayırlı olsuunnn

yok canım zaten paketin üstünde yazar nasıl yapman gerektiği
Cuma yapicam diye paketi dolabima koydum bakmiyorumbat geçse bile en guvenilir sabah ilk idrarmiş.markasi mira....h.nette herkes olumsuz yorum yapmis.insallah cumaya kadar adet gelmez de yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…