- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.701
ben bu ay her sabah aç karnına bir tane yedim incir belki ondandır bilmiyorum ama yumurtlamam erken oldu faydası olabilirBuradaki tavsiyelere uyup incir yiyicem ama kür değil yine de işe yarar mı
bu günkü testim biraz daha koyuydu, her gün biraz daha koyulaşıyor çok şükür, yarın gidicem kan testi vermeye, ama doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaya kadar, çünkü zaten bu testlere göre daha göremez haftaya gel der mutlaka :)Canim bi an once kan ver idrarda silik çıktıysa kandan belli olur inşallah hamilesindir
canım valla bence de faydasını görebilirsiniz, çünkü ben bu ay farkında olmadan her sabah yedim bağırsaklarım çalıştırsın diye göya birde diyet yapıyordum. çok şükür ki hamileyim ama henüz netleşmedi ama olsun :)karar verdim bu ay incir yiyorum :) çünkü sabah 7 de evden çıkıp akşam 8 de dönen biri olarak, taze soğan suyu yapmak zor olacak. bu ayda incirle geçsin bakalım
Gecen ay ne kadar kafana takmıstın ya bak nr güzel masallah hamişsinnn tebrikler cnm :)şükürler olsun ki bu takvimi bende imzalayabildim sonunda
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin miniğim tebriklerbu günkü testim biraz daha koyuydu, her gün biraz daha koyulaşıyor çok şükür, yarın gidicem kan testi vermeye, ama doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaya kadar, çünkü zaten bu testlere göre daha göremez haftaya gel der mutlaka :)
amin canım ama nedense bir ses hep olmadı diyor.olumsuz düşünmek istemiyorum ama öyle.Tamam canım hadi inşallah gönlüne göre olsun sonuç
canım ne yaptın var mı belrti falan? nasıl hissediyorsun ? :)Gecen ay ne kadar kafana takmıstın ya bak nr güzel masallah hamişsinnn tebrikler cnm :)
Canım sen de inşalalah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bugün bdv de bir konuda okudum ben de o ilacı.. Orada yumurtlamayı kolaylaştırdığı yazıyordu. Sanırım biraz yorgun hissediyormuşsun ilaçtan sonra, ama baya kullanan var anladığım kadarıyla7 ay dir ben hamis olamadım Adetim in ikinci günü bat 19 Kasım
Doktora gittim değerler normal tüp filmi çekilmedi sadece rahim filmi galiba
Doktor fermara verdi yarın başlamami istedi 5 gün kullanip gidecekmisim iğneyle catlatacakmis
Yorum yapıp bilgi verir misiniz
Yan etki çok mu olur acaba
Doktorum çok iyi ünlü biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?