Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlaar ben hala regl olmadim ama nedense kendimi hamile gibi hissetmiyorum.olsaydi hissederdim die düsunuyorum.galiba bu ay da olmadi.

Canim bi an once kan ver idrarda silik çıktıysa kandan belli olur inşallah hamilesindir
bu günkü testim biraz daha koyuydu, her gün biraz daha koyulaşıyor çok şükür, yarın gidicem kan testi vermeye, ama doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaya kadar, çünkü zaten bu testlere göre daha göremez haftaya gel der mutlaka :)

karar verdim bu ay incir yiyorum :) çünkü sabah 7 de evden çıkıp akşam 8 de dönen biri olarak, taze soğan suyu yapmak zor olacak. bu ayda incirle geçsin bakalım
canım valla bence de faydasını görebilirsiniz, çünkü ben bu ay farkında olmadan her sabah yedim bağırsaklarım çalıştırsın diye göya birde diyet yapıyordum. çok şükür ki hamileyim ama henüz netleşmedi ama olsun :)

Merhaba kızlar :)
Doktordan geliyorum kurtajdan sonra içimde parça kalmamış kan pıhtısi birikmiş daha önce doğum yapmadığım için rahim ağzım dar diye bi ilaç verdi onu yapcam atabilmek için
Doktora sordum korunmam gerekiyo mu hayır dedi o kadar sevindim ki :) kanamam biter bitmez tekrardan çalışmalara başlıcam inşallah hemencecik hamiş kalırım bi yandan da genetik testlerimizi yaptıracm bakalım inşallah sağlıklıyızdır ben de eşimde ben incir sevmem ama incir yemeye başlıcam :)
Yeni hamişlerè hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza inşallah
Tgbptn canımmm ben senden çok ümitlidim sağlık olsun rabbim en kisa zamanda nasip etsin sağlıklı bir şekilde

Çok sevindim canım sağlıkla gelsin miniğim tebrikler

7 ay dir ben hamis olamadım Adetim in ikinci günü bat 19 Kasım
Doktora gittim değerler normal tüp filmi çekilmedi sadece rahim filmi galiba
Doktor fermara verdi yarın başlamami istedi 5 gün kullanip gidecekmisim iğneyle catlatacakmis
Yorum yapıp bilgi verir misiniz
Yan etki çok mu olur acaba
Doktorum çok iyi ünlü biri

Canım sen de inşalalah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bugün bdv de bir konuda okudum ben de o ilacı.. Orada yumurtlamayı kolaylaştırdığı yazıyordu. Sanırım biraz yorgun hissediyormuşsun ilaçtan sonra, ama baya kullanan var anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…