Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Sonunda kendi testimi yükleyebilir çok net degil ama bakın bakalım

Eklentiler

• DSC_0075.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 58
Inşallah canım ya bi an once normale dönmek istiyorum benim bütün gün yediğim bi elma oluyor kaç gündür oda durursa midem de. Yarın dr a gitcem bulantilarim içinde ilaç istiycem bebek acliktan ölecek ya

Buradaki tavsiyelere uyup incir yiyicem ama kür değil yine de işe yarar mı

Baya geçmiş yarın güzel haberlerini alcaz inşallah
adetim çok düzenli değildir kafasına esince gelir yani özellikle korunmayı bıraktığımdan beri iyice düzensizleşti.onun için çok umut bağlamıyorum. cumaya kadar geliyosa gelsin gelmezse patlatıcam testi:)

Oooow çok geçmişler olsun canım, iyice kafama yattı bu soğan :) teşekkürler açıklamaların için.
Hayallerin bu ay gerçek olsun inşallaaaaaah :)

Oooow çok geçmişler olsun canım, iyice kafama yattı bu soğan :) teşekkürler açıklamaların için.
Hayallerin bu ay gerçek olsun inşallaaaaaah :)
Canim bu soğan kuru ile kaç yaşında teyzeler hamile kaldı da doktorlar bile şaşırmışti rahimde ki yara iltihap ya da başka sorunlara en iyi ilaç

Benim arkadasim gecen ay yumurta takibi yaptirdi hamile kalamadi. Bu ay gunde 2-3 tane incir yedi hamile kaldi. Insallah ise yariyordur da sende de yarar canim
Ayy inşallah ya.. Hepimiz hamile kalalım artık arkadaşın kuru incir mi yoksa normal incir mi yedi acaba??

Ben normal incir bu yaz çok yedim bahçemizde vardı . İşe yaramadı şimdi kurusunu hem yiyom hem içiyom ama yumurtanın çatlaması içinde havucu da kaynatıp içmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…