- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.681
Amin kuzum ya ben de test yapmiyorum.herkese cok iradeliyim falan diyorum ama tek sebebi yusuf yusuf atmamTesekkür ederim canım amin inş güzel haber sende inş :)
İnş güzel haber alıcaz senden cnmAmin kuzum ya ben de test yapmiyorum.herkese cok iradeliyim falan diyorum ama tek sebebi yusuf yusuf atmam
Inşallah canım ya bi an once normale dönmek istiyorum benim bütün gün yediğim bi elma oluyor kaç gündür oda durursa midem de. Yarın dr a gitcem bulantilarim içinde ilaç istiycem bebek acliktan ölecek yaYemek konusunu denemeni tavsiye ederim ben galeta da buldum çözümü bana iyi geliyor hafta sonu yediğim tek şey galeta idi şimdi daha iyiyim şükür evdeki bütün deterjanlardan nefret ettim dün yeni bi kaç tane aldım bide extra kullandıklarımı iptal ettim yumuşatıcı oda spreyi falan deneye yanila bulmaya çalışıyorum bende mecburen ayakta olmalıyım kızım için kustugun zamanda vücut sıvı kaybediyor yerine koymali sin ki sıkıntı olmasın suyu soğuk yada sıcak denemeni tavsiye ederim inşallah geçer bi an önce
Canim bi an once kan ver idrarda silik çıktıysa kandan belli olur inşallah hamilesindirSonunda kendi testimi yükleyebilir çok net degil ama bakın bakalım
Senin kaç gün gecti regl canımAmin kuzum ya ben de test yapmiyorum.herkese cok iradeliyim falan diyorum ama tek sebebi yusuf yusuf atmam
Pazardi Bat im canimcim.Senin kaç gün gecti regl canım
Baya geçmiş yarın güzel haberlerini alcaz inşallahPazardi Bat im canimcim.
Folik asit kullaniyomuydunInşallah canım ya bi an once normale dönmek istiyorum benim bütün gün yediğim bi elma oluyor kaç gündür oda durursa midem de. Yarın dr a gitcem bulantilarim içinde ilaç istiycem bebek acliktan ölecek ya
adetim çok düzenli değildir kafasına esince gelir yani özellikle korunmayı bıraktığımdan beri iyice düzensizleşti.onun için çok umut bağlamıyorum. cumaya kadar geliyosa gelsin gelmezse patlatıcam testi:)Baya geçmiş yarın güzel haberlerini alcaz inşallah
Oooow çok geçmişler olsun canım, iyice kafama yattı bu soğan :) teşekkürler açıklamaların için.Homely_angel canım ben bundan 3 ya da 4 ay önce gebe kalmak istiyorum diye dr a gittiğimde bir kistim vardı ki düşün dr içerde ölü bebek var sanmış( arkadaşımın eşi de o sebeple bu kadar ayrıntı biliyorum) yumurtalıklarını alabiliriz erimeyebilir dedi ve doğum kontrol hapı verdi. 8 cm di! Ben soğan yemem bile, o üzüntü ile soğan kürüne başladım 15 gün günde 2 kere! Düşün ki ramazandı iftarı onla açıyodum vee 1 ay sonra dr şok! Kist 2 cm olmuş ve basit kiste çevirmiş!!! Ben hapın değil soğanın muciZesi diyorum, çünkü bebiş yapmaya o ay karar verdik ve öncesinde zaten ben hap ile korunuyodum.. Hiç bi zararı yok, tadı değil kokusu kötü! Tıka burnunu iç. Bi de olabildiğince sıcak iç ki tadını alma inş gelir bebişş
Kızlar benim bat 10 kasım ya, 16 kasımda da taaa 2009 yılında hoş eşimle çıkmaya başlamıştık.. Eğer bu ay hamile olursam o tarihte söyleyeceğim.. Hayallerrr hayalleer.. Bu aklımdan atmış halim
Can sıkmak yok tatlım, çalışmalara devamkızlarrrrr kırmızılar geldiiiiiii sonraki bat yazarım adetim bitince
Tamam canım hadi inşallah gönlüne göre olsun sonuçadetim çok düzenli değildir kafasına esince gelir yani özellikle korunmayı bıraktığımdan beri iyice düzensizleşti.onun için çok umut bağlamıyorum. cumaya kadar geliyosa gelsin gelmezse patlatıcam testi:)
Canim bu soğan kuru ile kaç yaşında teyzeler hamile kaldı da doktorlar bile şaşırmışti rahimde ki yara iltihap ya da başka sorunlara en iyi ilaçOooow çok geçmişler olsun canım, iyice kafama yattı bu soğan :) teşekkürler açıklamaların için.
Hayallerin bu ay gerçek olsun inşallaaaaaah :)
Benim arkadasim gecen ay yumurta takibi yaptirdi hamile kalamadi. Bu ay gunde 2-3 tane incir yedi hamile kaldi. Insallah ise yariyordur da sende de yarar canimBuradaki tavsiyelere uyup incir yiyicem ama kür değil yine de işe yarar mı
Ayy inşallah ya.. Hepimiz hamile kalalım artıkBenim arkadasim gecen ay yumurta takibi yaptirdi hamile kalamadi. Bu ay gunde 2-3 tane incir yedi hamile kaldi. Insallah ise yariyordur da sende de yarar canim
Kuru incir yedi canim. Hatta ben ona soylemistim. Ben yapmadim o yapmis. Onda ise yaradi. Bende bu ay aklima geldikce yedim ama bakalim sonuc ne olacakAyy inşallah ya.. Hepimiz hamile kalalım artıkarkadaşın kuru incir mi yoksa normal incir mi yedi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?