- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.741
çok teşekkür ederim canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Çok sevindim canım sağlıkla gelsin miniğim tebrikler
canım ben 3 gündür sabah akşam idrar testi yapıyorum. her test br öncekinden daha koyu çıkıyo karşılaştırdığımda, bu gün de sabah kan verdim. öğleden sonra 14:00 da çıkacak yazarım inşallah güzel bir değer :)Canim bi an once kan ver idrarda silik çıktıysa kandan belli olur inşallah hamilesindir
Cnm hersey yolunda dedi dr 10 gun sonra kontrolde kalp atisini duyabiliriz henuz cok kucuk acele etme dediRebel92 canım kontrolün nasıl geçti merak ettim
bende ümitliydim canım hemde cok nasip önümüzdeki maçlara bakalım...:) çalışmalara devam canım olucak inş en kısa zamanda incire sanırm bnde baslayacam :) hiç de sevmemMerhaba kızlar :)
Doktordan geliyorum kurtajdan sonra içimde parça kalmamış kan pıhtısi birikmiş daha önce doğum yapmadığım için rahim ağzım dar diye bi ilaç verdi onu yapcam atabilmek için
Doktora sordum korunmam gerekiyo mu hayır dedi o kadar sevindim ki :) kanamam biter bitmez tekrardan çalışmalara başlıcam inşallah hemencecik hamiş kalırım bi yandan da genetik testlerimizi yaptıracm bakalım inşallah sağlıklıyızdır ben de eşimde ben incir sevmem ama incir yemeye başlıcam :)
Yeni hamişlerè hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza inşallah
Tgbptn canımmm ben senden çok ümitlidim sağlık olsun rabbim en kisa zamanda nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Benim de 3 gün koyu oluyor ilk koyu son koyu ve silikleştiği gn denemek istiyorum ama buradaki arkadaşlar yumurtlama günü bahtsızlığımı biliyorlar. Ama net bilmiyorum, tutturmuş arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur. MeselaKizlAr ben bu ovulasyon dan anlamadım simdi en koyu 11. Gun gibi ama 14. Gunde de var sanki koyuluk 12 silik fkt akıntım bugun artistaydi benim . gecen ay 16. Gunde yumurtladım hatta onun üzerinden Tam 14 gun geçince adet oldum aslında otomatik hesaplayici 7 Ekim bat diyordu ben 9 Ekim'de oldun cunku 16. Gunde yumurtladım.. o sanırım 14. Gunde yumurtlamaya gore hesaplayor. Velhasil sizce ben 14. Gunde mı yumurtladım yoksa daha var mı yoksa 11 demi yumurtlamisimBirde siz adet gününüze kadar ovulasyon testine devam ediyor musunuz ne zmn bıraksam ki gecen ay 17. Gunde bıraktım testi yapmayı Eki Görüntüle 1665920
Canım evet gebe olmayabilirsin ama en yakın arkadaşım 5 günlük gecikmeden itibaren twst yapıyordu negatif 10 güne kadar yaptı sonra yapmadı. 18 gün oldu yine yaptı o zaman çıktı, dr da kızdı hatta bunkadar beklenir mi diye.. Aklında bulunsuN biraz bekle kan yap bence canımKizlar benim 5 gun gecti bu sabah test yaptim negatif.kirmizilari görunce yeni bat bildririm artik.yapacak bir sey yok canim sağolsun.önümüzdeki maçlara bakacağiz
Ya içinde dikkate almayın yazıyor ama bende 24 saat sınra bile çıkmadıEki Görüntüle 1666081 selam Kızlar dün test yaptım sonradan çıktı bu çizgi sizce dikkate almalı miyim
KizlAr ben bu ovulasyon dan anlamadım simdi en koyu 11. Gun gibi ama 14. Gunde de var sanki koyuluk 12 silik fkt akıntım bugun artistaydi benim . gecen ay 16. Gunde yumurtladım hatta onun üzerinden Tam 14 gun geçince adet oldum aslında otomatik hesaplayici 7 Ekim bat diyordu ben 9 Ekim'de oldun cunku 16. Gunde yumurtladım.. o sanırım 14. Gunde yumurtlamaya gore hesaplayor. Velhasil sizce ben 14. Gunde mı yumurtladım yoksa daha var mı yoksa 11 demi yumurtlamisimBirde siz adet gününüze kadar ovulasyon testine devam ediyor musunuz ne zmn bıraksam ki gecen ay 17. Gunde bıraktım testi yapmayı Eki Görüntüle 1665920
Yok be kuzum sabah test yaptim kocaman negatifti.5 gun gecti olsa kesin cikardi.kasim bizi bekler artik..
Bence var CNm :)) benim de oglumda oyle olmustu hadi bakalım hayirkisiyla kesinleşir ve kucağına alırsın ins yavrunu :.)Eki Görüntüle 1666081 selam Kızlar dün test yaptım sonradan çıktı bu çizgi sizce dikkate almalı miyim
Çok sevindim canımm kendine dikkat et inşallah pit pitlarini duyarsın minigininCnm hersey yolunda dedi dr 10 gun sonra kontrolde kalp atisini duyabiliriz henuz cok kucuk acele etme dedi
kesinlikle dikkate almalısın, benim ilk testim bundan da silikti, fotoğrafta görünmedi bile, ama her gün koyulaştı. hayırlı olsun canım :)Eki Görüntüle 1666081 selam Kızlar dün test yaptım sonradan çıktı bu çizgi sizce dikkate almalı miyim
kan tahlili sonucum çıkmış kızlar öğleden sonraya kalmamış, elim ayağım titriyor resmen, betahcg 217,5 çalışamıyorum sevinçten
ayyy çok heyecanlandim 11 aydır deniyoruz çünkü negatif görmekten yoruldum. ama ilk defa sonradan çizgi çıktı daha önce her testi ertesi gün atardim hep bomboş olurdu o yüzden umutlandim insallah vardır allahimmmBenim de 3 gün koyu oluyor ilk koyu son koyu ve silikleştiği gn denemek istiyorum ama buradaki arkadaşlar yumurtlama günü bahtsızlığımı biliyorlar. Ama net bilmiyorum, tutturmuş arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur. Meselacharmant senin gebe kalmadaki başarın yadsınamaz sen yorumlasana
Canım evet gebe olmayabilirsin ama en yakın arkadaşım 5 günlük gecikmeden itibaren twst yapıyordu negatif 10 güne kadar yaptı sonra yapmadı. 18 gün oldu yine yaptı o zaman çıktı, dr da kızdı hatta bunkadar beklenir mi diye.. Aklında bulunsuN biraz bekle kan yap bence canım
Ya içinde dikkate almayın yazıyor ama bende 24 saat sınra bile çıkmadı
Aynen canımmm bende hiç sevmiyorum bakalım cevizle falan yemeye çalışcambende ümitliydim canım hemde cok nasip önümüzdeki maçlara bakalım...:) çalışmalara devam canım olucak inş en kısa zamanda incire sanırm bnde baslayacam :) hiç de sevmem
ya ama sonradan çıktı yani sabah farkettim ben.kesinlikle dikkate almalısın, benim ilk testim bundan da silikti, fotoğrafta görünmedi bile, ama her gün koyulaştı. hayırlı olsun canım :)
benim birkaç dakika içinde belirmişti canım, tamamen süzülüm bittiğinde orada yani 15-20 dakika sonra ikinci çizgi belli belirsiz görünüyordu. ama ertesi gün yaptığım test ilk damlattığımda hemen belirti sonraki günler de öyle ben 3 gün üst üste test yaptım.ya ama sonradan çıktı yani sabah farkettim ben.Sizin de öyle mi olmuştu acaba? gerçi testi gece yaptım sabah yapmadim
ayyy yarına kadar sabredeyim bari ama ilk seferde çıkmış yine sizin benim 1 saat sonra yoktu mesela sabah gördum umutlanmiyayim o zaman ben varsa da vardır dediğiniz gibibenim birkaç dakika içinde belirmişti canım, tamamen süzülüm bittiğinde orada yani 15-20 dakika sonra ikinci çizgi belli belirsiz görünüyordu. ama ertesi gün yaptığım test ilk damlattığımda hemen belirti sonraki günler de öyle ben 3 gün üst üste test yaptım.
canım zaten gebelik varsa öğleden sonra bile yapsan çıkıyo hayatım. zamanın çok önemi yok, ve her seferi bir öncekinden belirgin oluyo testi yenile bence yarın sabah
Ayyy super yaaa darısı bize ins 1.5 sene sonunda ne buyuk sevinç CNm ya rabbim saglikla kucağına aldığın gunleri de göstersin inskan tahlili sonucum çıkmış kızlar öğleden sonraya kalmamış, elim ayağım titriyor resmen, betahcg 217,5 çalışamıyorum sevinçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?