Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

banada aynı ilaç verildi 5 gün kullanacağım yarın başlıyorum , hayırlı olur inşallah ,

çok geçmiş olsun.allahtan kötü bir şey çıkmamış.

ya kızlar netten benim testime çok benzeyen bir foto buldum. benim testim de bundan bir ton daha açık olabilir belki emin değilim. ama böyle açık bir pembe ne diyorsunuz ? sevineyim mi artık ?:)
Canım ben ilk test yaptığımda bundan daha daha açıktı. Işığa tutup ancak gormustum ve görür görmez ağlamaya başladım. Aglayincada gözyaşlarım yüzünden kaybettim çizgiyi göremedim. Siliyorum gözyaşlarımı tekrar görmek icin ama göremiyorum. Resmen hayal ediyorum zannetmiştim. Sonra arkaya arkaya hergün yaptım ve hergün biraz daha koyulasti. Bende cok yeniyim daha 4 gun gecti adetim hala inanamıyorum hayal gibi :))

Uff hasta oldum be ya ağrısız sancisiz ve gaz bombaları olmadan geçiyor hayret yeni bat 16 kasım megersem 28 günde değil 25-26 günd adet oluyomusum. Homely_angel

Hadi gözün Aydın CNm hemen basla çalısmalara carcabuk gelsin saglikli bir bebis :)

Bu arada kızlar yumurtlama dönemimde hic boyle agri olmazdı goguslerim sızlıyor ve belim cok ağrıyor umarım iyiye işaretidir bunlar

canım ne yaptın var mı belrti falan? nasıl hissediyorsun ? :)
Artık kendimi dinlemiyorum belirtim yok cnm o yuzden. Sen de var mı içinden ne geciyo? ben bu ay kendim için ümitli degilim ama senin için ümitliyim kırmızılar gelene kadar bekleyecegz mecbur inş gelmezler az kaldı :)

KizlAr ben bu ovulasyon dan anlamadım simdi en koyu 11. Gun gibi ama 14. Gunde de var sanki koyuluk 12 silik fkt akıntım bugun artistaydi benim . gecen ay 16. Gunde yumurtladım hatta onun üzerinden Tam 14 gun geçince adet oldum aslında otomatik hesaplayici 7 Ekim bat diyordu ben 9 Ekim'de oldun cunku 16. Gunde yumurtladım.. o sanırım 14. Gunde yumurtlamaya gore hesaplayor. Velhasil sizce ben 14. Gunde mı yumurtladım yoksa daha var mı yoksa 11 demi yumurtlamisim Birde siz adet gününüze kadar ovulasyon testine devam ediyor musunuz ne zmn bıraksam ki gecen ay 17. Gunde bıraktım testi yapmayı

Kizlar benim 5 gun gecti bu sabah test yaptim negatif.kirmizilari görunce yeni bat bildririm artik.yapacak bir sey yok canim sağolsun.önümüzdeki maçlara bakacağiz

ben hiçbirşey hissedemedim ya sevineyim mi onu da bilemedim ya bir şey olursa dedim. bu arada bu gün kan verdim öğleden sonra 14:00 da çıkacak inşallah galiba kan testi çıkınca gerçekten sevinmeye başlayacam :)

Gecen ay ne kadar kafana takmıstın ya bak nr güzel masallah hamişsinnn tebrikler cnm :)
tşk ederim canım, çok doğru söylüyosun, ya ne bileyim ben şu kimyasal gebelikten sonra çok korktum ya yine öyle olur diye. ama olmayacak inşallah dayanamadım bu gün sabah kan verdim, üç gündür de sabah akşam test yapıyorum, dünkü testim kopkoyuydu sabahki öğleden sonraki daha koyuydu hatta, kan testi öğleden sonra 14:00 da çıkacakmış inşallah güzel bir değer çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…