- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.721
neyse be umutsuzluğumu size de bulaştırmayayım:)offf içim daraldı.
banada aynı ilaç verildi 5 gün kullanacağım yarın başlıyorum , hayırlı olur inşallah ,7 ay dir ben hamis olamadım Adetim in ikinci günü bat 19 Kasım
Doktora gittim değerler normal tüp filmi çekilmedi sadece rahim filmi galiba
Doktor fermara verdi yarın başlamami istedi 5 gün kullanip gidecekmisim iğneyle catlatacakmis
Yorum yapıp bilgi verir misiniz
Yan etki çok mu olur acaba
Doktorum çok iyi ünlü biri
çok geçmiş olsun.allahtan kötü bir şey çıkmamış.Merhaba kızlar :)
Doktordan geliyorum kurtajdan sonra içimde parça kalmamış kan pıhtısi birikmiş daha önce doğum yapmadığım için rahim ağzım dar diye bi ilaç verdi onu yapcam atabilmek için
Doktora sordum korunmam gerekiyo mu hayır dedi o kadar sevindim ki :) kanamam biter bitmez tekrardan çalışmalara başlıcam inşallah hemencecik hamiş kalırım bi yandan da genetik testlerimizi yaptıracm bakalım inşallah sağlıklıyızdır ben de eşimde ben incir sevmem ama incir yemeye başlıcam :)
Yeni hamişlerè hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza inşallah
@Tugbanusta canımmm ben senden çok ümitlidim sağlık olsun rabbim en kisa zamanda nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Canım ben ilk test yaptığımda bundan daha daha açıktı. Işığa tutup ancak gormustum ve görür görmez ağlamaya başladım. Aglayincada gözyaşlarım yüzünden kaybettim çizgiyi göremedim. Siliyorum gözyaşlarımı tekrar görmek icin ama göremiyorum. Resmen hayal ediyorum zannetmiştim. Sonra arkaya arkaya hergün yaptım ve hergün biraz daha koyulasti. Bende cok yeniyim daha 4 gun gecti adetim hala inanamıyorum hayal gibi :))ya kızlar netten benim testime çok benzeyen bir foto buldum. benim testim de bundan bir ton daha açık olabilir belki emin değilim. ama böyle açık bir pembe ne diyorsunuz ? sevineyim mi artık ?:)
Teşekkürler canımmçok geçmiş olsun.allahtan kötü bir şey çıkmamış.
Bende sadece incir yedim sabah aksam 3 er tane. Bolcada havuç yedim. Ve şimdi hamileym. Umarım sendede ise yarar :)Buradaki tavsiyelere uyup incir yiyicem ama kür değil yine de işe yarar mı
Acaba bu depresif haller hamilelikten miiiii?offf içim daraldı.
Hadi gözün Aydın CNm hemen basla çalısmalara carcabuk gelsin saglikli bir bebis :)Merhaba kızlar :)
Doktordan geliyorum kurtajdan sonra içimde parça kalmamış kan pıhtısi birikmiş daha önce doğum yapmadığım için rahim ağzım dar diye bi ilaç verdi onu yapcam atabilmek için
Doktora sordum korunmam gerekiyo mu hayır dedi o kadar sevindim ki :) kanamam biter bitmez tekrardan çalışmalara başlıcam inşallah hemencecik hamiş kalırım bi yandan da genetik testlerimizi yaptıracm bakalım inşallah sağlıklıyızdır ben de eşimde ben incir sevmem ama incir yemeye başlıcam :)
Yeni hamişlerè hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza inşallah
@Tugbanusta canımmm ben senden çok ümitlidim sağlık olsun rabbim en kisa zamanda nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Amin canım şu an dört gözle kanamamin bitmesini bekliyorumHadi gözün Aydın CNm hemen basla çalısmalara carcabuk gelsin saglikli bir bebis :)
Artık kendimi dinlemiyorum belirtim yok cnm o yuzden. Sen de var mı içinden ne geciyo? ben bu ay kendim için ümitli degilim ama senin için ümitliyim kırmızılar gelene kadar bekleyecegz mecbur inş gelmezler az kaldı :)canım ne yaptın var mı belrti falan? nasıl hissediyorsun ? :)
Yok be kuzum sabah test yaptim kocaman negatifti.5 gun gecti olsa kesin cikardi.kasim bizi bekler artik..Acaba bu depresif haller hamilelikten miiiii?
ben hiçbirşey hissedemedim ya sevineyim mi onu da bilemedim ya bir şey olursa dedim. bu arada bu gün kan verdim öğleden sonra 14:00 da çıkacak inşallah galiba kan testi çıkınca gerçekten sevinmeye başlayacam :)Canım ben ilk test yaptığımda bundan daha daha açıktı. Işığa tutup ancak gormustum ve görür görmez ağlamaya başladım. Aglayincada gözyaşlarım yüzünden kaybettim çizgiyi göremedim. Siliyorum gözyaşlarımı tekrar görmek icin ama göremiyorum. Resmen hayal ediyorum zannetmiştim. Sonra arkaya arkaya hergün yaptım ve hergün biraz daha koyulasti. Bende cok yeniyim daha 4 gun gecti adetim hala inanamıyorum hayal gibi :))
tşk ederim canım, çok doğru söylüyosun, ya ne bileyim ben şu kimyasal gebelikten sonra çok korktum ya yine öyle olur diye. ama olmayacak inşallah dayanamadım bu gün sabah kan verdim, üç gündür de sabah akşam test yapıyorum, dünkü testim kopkoyuydu sabahki öğleden sonraki daha koyuydu hatta, kan testi öğleden sonra 14:00 da çıkacakmış inşallah güzel bir değer çıkar :)Gecen ay ne kadar kafana takmıstın ya bak nr güzel masallah hamişsinnn tebrikler cnm :)
teşekkür ederim canım. canım ben geçen yıl 14 haziranda evlendim. o zamandan bu yana hiç korunmadım. yani 1,5 yıl olacak neredeysemf_d cnm sen ne zamandir korunmuyirdun . Hayirli olsun bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?