- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.801
Hayırlı günler arkadaslar ya bisey dicem yumurtlama gununde kasık agrisi gogus agrisi vs oluyor ya benim 4 gunden beri adetimin 12. Gunü basladi artarak devam eden bir gogus agrisi var dokunamiyorum bile bilginiz var mı ben hala yumurtlamaya devam mı ediyirum yoksa baska bir durum mu Yada etkisi geçemedi mı hala acaba
Çok geçmiş olsun ve Allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah. Hamile kalınca da bitmiyor kaygılar... allah hayırlısını yaşatsın hepimize.Ağustos ayı hamilelik haberi ile başlayan bu topikte pek çok arkadasimla birlikte hamilelik haberimi vermiştim. Ancak ilerleyen dönemde beraber başladığımız bu yolda bir kaç arkadaşımız maalesef bebeğini kaybetti. Hayırlı olduğunu temenni ettiğimiz ancak üzücü bir haber de benden . :-( dış gebelik şüphesi ile başlayıp kavite içinde ıkiz kese görmemizle heyecanlanmistik. Normal bir gebelik haberinin ustune ikiz kese gormek gercekten cok mutlu etmisti bizleri. ancak kalp atışları olmadı ve boş keselik dolayisi ile crs günü kurtaj oldum
Umarim bundan sonra hep sağlıklı haberler alırız.
Evet CNm tam ortasindayim :) Bi kac ay once oluyordu hatta neden benim gogus ağrılarım erken basliyor ki diye tasa ederken duydum yumurtlarken de aynı ağrılar oluyormuş :) adetimin 10. Gunünden beri test yapıyorum ovulasyon testi 11. Ve 13. Gun baya koyu cikti gecen ay 16. Gun en koyu gundu bu ay daha erken oldu yumurtlama fkt benim gogus ağrılarım gittikçe artıyor ustune filan yatamıyorum o derece bakalım hayr olsun ins .. Biz tedbirimizi aldık değerlendirdik gerisi rabbimin isteğine kaldı cok bekletmez ins hepimizin. BebeislriEger adet dongusunun ortasindaysan su an muhtemelen yumurtlama donemindesindir. Benimki cok duzenli oluyor, ya 14 yada 15.gun yumurtam catliyor,o donem ayni agrilar bende de oluyor.muhtemelen ayni durumu yasiyor olabilirsin,bu gunleri iyi degerlendirmelisin,bebise giden adimlar bunlar:)
Hadi ya benim de fena ya oglum var 3 yasinda allahım Bi atlıyor ustune çığlık atıyorum resmen baya fena .. Hayra alamet olsun ins diye dua ediyorum umutlaniyorum boyle farklı haller olunca :))dilfeza ben de göğüslerime dokunamıyorum çok ağrıyor ve şiş hissediyorum. Yumurtlama zamanım 1 hafta falan önceydi. Bi anlam veremedim.
Cok gecmis olsun CNmAğustos ayı hamilelik haberi ile başlayan bu topikte pek çok arkadasimla birlikte hamilelik haberimi vermiştim. Ancak ilerleyen dönemde beraber başladığımız bu yolda bir kaç arkadaşımız maalesef bebeğini kaybetti. Hayırlı olduğunu temenni ettiğimiz ancak üzücü bir haber de benden . :-( dış gebelik şüphesi ile başlayıp kavite içinde ıkiz kese görmemizle heyecanlanmistik. Normal bir gebelik haberinin ustune ikiz kese gormek gercekten cok mutlu etmisti bizleri. ancak kalp atışları olmadı ve boş keselik dolayisi ile crs günü kurtaj oldum
Benim kasıklarda da ağrı vardı canım ama biraz farklıydı normal zamanlardan diye hatırlıyorum seninki de normal regl ağrısı da olabilir güzel bi haberci de olabilirGunaydin kizlar. Hamile atkadaslara birsey sormak istiyorum. Bat 1 kasim. 2gundur kadiklarimda ara ara ve hafif hafif sanki diken batar gibi birsey hissediyorum ve tam orada sanki bir sicaklik oluyor gibi. Sizce neden olabilir
Canim benim reglden bu kadar once hic agrim olmaz. 2 gun oncesi bile olmaz. Anca gelmeden birkac saat once ve geldikten sonra siddetlenir agri. Zaten bu agri gibi degil canimi yakmiyor. Hafif igne batar gibi cok acitmiyor ama hissediyorum ara ara. Bakalim hayirlisiBenim kasıklarda da ağrı vardı canım ama biraz farklıydı normal zamanlardan diye hatırlıyorum seninki de normal regl ağrısı da olabilir güzel bi haberci de olabilir
Cnm benmde olmustu ama ben kendimi dinliyorum uyduruyorum die dusundum insallah guzelliklerin habercisidirCanim benim reglden bu kadar once hic agrim olmaz. 2 gun oncesi bile olmaz. Anca gelmeden birkac saat once ve geldikten sonra siddetlenir agri. Zaten bu agri gibi degil canimi yakmiyor. Hafif igne batar gibi cok acitmiyor ama hissediyorum ara ara. Bakalim hayirlisi
Ben 8 aydir ilk defa yasiyorum boyle birsey. Hayirlisi diyelim artik kismetBeyazmelek16 mrb cnm öyle batmalar bn korunmayı bırakalı adete yakın hep oluyor nedense 2 aydır fln
Canım çok geçmiş olsun, inşallah güzel şeylere vesile olur bu ameliyat:) valla ben bu ay olmasa dr a gidicem, yavaş yavaş umutlarım tükeniyorMerhaba kızlar
mesaj yazmıyorum diye takipsiz sanmayın
hamile listesi çoğalmış maşallah
Homely_angel
gulit_me
ikinize de bir umutla bakıyorum
mücadeleye devam o bebiş olacak okadar :)
benim umutlar biraz ötelendi.
Eşim ameliyat oldu.hayırlısı Allah tan
inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz
hayır canım düzenli bir tedavi göremedim. daha doğrusu söyle, birkaç kere doktora gittim 6 ay önceydi klomen ve çatlatma iğnesi vermişti. fakat eşim sürekli şehirdışına gittiği için düzenli ilişkimiz olmadı tabiki hamile de kalamadım. sonrasında da tedaviye gitmek istemedim çünkü uyamıyorduk bir türlü programlara ve o klomen ve iğne beni çok fazla kilo aldırdı. ne zaman bir araya geliriz o zaman tedaviye başlarız demiştim. birde ben bu ay şu yumurtlama testlerinden kullandım ve kendimin ay sonunda yumurtladığımı fark ettim. hep adetin 10-14 günleri diye hesap edip o zamanlar eşimin gelmesini sağlıyodum yanıma halbuki ben 18 günü yumurtluyormuşum, şimdiye kadar hep yanlış hesaplardan olmamış anlaşılanmf_d peki bu sürede hiç doktor tedavisi gırmüşmüydün cnm
onlardan biri de benim canım, iki aydır tam günlerini yakalıyorum ama sonuç yokyok canım hiç bilmiyorum.takip etmedim.ovulasyon alsam mı bilemedim valla.ama tam ovulasyon günlerini değerlendirip hamile kalamayanlar da var.allah nasip ederse olur bakalım.hayırlısı.
kızlar ses seda yok forumda. sizlere 100 puanlık bir soru:
adet düzensizliğim var adet düzenleyici kullanmalı mıyım sizce dr a danışarak.
Ağustos ayı hamilelik haberi ile başlayan bu topikte pek çok arkadasimla birlikte hamilelik haberimi vermiştim. Ancak ilerleyen dönemde beraber başladığımız bu yolda bir kaç arkadaşımız maalesef bebeğini kaybetti. Hayırlı olduğunu temenni ettiğimiz ancak üzücü bir haber de benden . :-( dış gebelik şüphesi ile başlayıp kavite içinde ıkiz kese görmemizle heyecanlanmistik. Normal bir gebelik haberinin ustune ikiz kese gormek gercekten cok mutlu etmisti bizleri. ancak kalp atışları olmadı ve boş keselik dolayisi ile crs günü kurtaj oldum
Merhaba kızlar
mesaj yazmıyorum diye takipsiz sanmayın
hamile listesi çoğalmış maşallah
Homely_angel
gulit_me
ikinize de bir umutla bakıyorum
mücadeleye devam o bebiş olacak okadar :)
benim umutlar biraz ötelendi.
Eşim ameliyat oldu.hayırlısı Allah tan
inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz
kızlar ses seda yok forumda. sizlere 100 puanlık bir soru:
adet düzensizliğim var adet düzenleyici kullanmalı mıyım sizce dr a danışarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?