Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Selam kizlar benim moralim cok bozuk bazi arkadaslar anlatiyor etrafimizdaki insanal neden bebek yapmiyorsunuz benimki tam aksine herkes bebek yapmama karsi ben bir an oce hamile kalsam dediyimde teyzelerim annem ablalarim herkes neden bu kadar cok istiyorsun ki bir tane kocugun var yeter bende kendilerine boyle cevab veriyorum neden siz bu kadar çok kocuk yaptiniz bizim zamanimizda boyleydi doyolar ablalarimin helisi ard arda bebek yapmislar kocuklari birlikde buyumus bana gelince yapma etme bazen cok bunaliyorum sanki onlar bakicak benim kocğuma benim olum 3 yasinda simdiye kadar ona bakmak icin ne maddi nede manevi yardim almamisim bunun için hic birini dinlemiyecem ikinci kocugu yapmakdan vaz kecmeyecem allahin izniyle afedersinix biraz uzun oldu ama beni eniyi sizler anlarsiniz diye yazdim

valla canım bakacak gücün maddi manevi olduktan sonra bence hiç dinleme kimseyi. hatta sorma bile istiyorum istemiyorum bile deme bence, boşver, oğlun kardeşsiz kalmasın, bizde 3 kardeşiz annem diyorki hep şimdiki aklım olsa iki tane daha doğrurudum. keşke de öyle olsaymış, en küçük kardeşimle benim aramda 14 yaş var, keşke birkaç kardeşim daha olsaymış, ve annem arada birsürü kürtaj olmuş, olduktan sonra yap canım bence kimseyi dinleme derim ben kardeş iyidir.

Canım, her zaman söylediğim bir şey var ki bir bebek sadece anne ve babasının isteği, Allah' ın da izniyle dünyaya gelir. onun dışında hiç kimseye tek laf söylemek düşmez. Sen kendini ferah tut, Allah ın izniyle en kısa zamanda bebişin seninle olsun, oğluşuna kardeş gelsin.

kızlar gün içerisinde 5-6 tane incir yiyorum, bakalım böyle bir faydası olacak mı??? su da içtiğim için başka türlü bir reaksiyona yol açmasa bari

kızlar gün içerisinde 5-6 tane incir yiyorum, bakalım böyle bir faydası olacak mı??? su da içtiğim için başka türlü bir reaksiyona yol açmasa bari
Canım bende soğan kurunun ardından sabah aksam üçer tane incir yedim ve bazende havuc yedim. Şimdi 5 haftalık hamileym inşallah sendeki reaksiyonu da böyle olur :)))

Canım bende soğan kurunun ardından sabah aksam üçer tane incir yedim ve bazende havuc yedim. Şimdi 5 haftalık hamileym inşallah sendeki reaksiyonu da böyle olur :)))
Canim sogan kurunu uyquladiqin aymi hamile kaldin ?bende bugun 1 haftadir uyquluyorum ins ise yarar

İnşallah tatlım, soğanı yapmam zor ama incir manyağı olucam bu gidişle. Havuç da alayım bari, tavşan misali :)

Canım çok geçmiş olsun, inşallah güzel şeylere vesile olur bu ameliyat:) valla ben bu ay olmasa dr a gidicem, yavaş yavaş umutlarım tükeniyor

Sağolasın
canım doktora görünmekte fayda var
Ben de görünmeyi düşünüyorum
bekleme süresi insanı çok sıkıyor çünkü
bekliyoruz bekliyoruz birşey yok
İnşallah bu ay hamile olursun

İnşallah tatlım, soğanı yapmam zor ama incir manyağı olucam bu gidişle. Havuç da alayım bari, tavşan misali :)
Aynen sen gibiyim şimdi de aklıma ne takıldı? Eğer olgunlaşan yumurta çatlamazsa kist oluyormuş ya.. Ayy kaş yaparken göz çıkarmak olmasın???
Sağolasın
canım doktora görünmekte fayda var
Ben de görünmeyi düşünüyorum
bekleme süresi insanı çok sıkıyor çünkü
bekliyoruz bekliyoruz birşey yok
İnşallah bu ay hamile olursun

Canımmmm ne tatlısın sen yaa... Sen ben Homely_angel ve ardaemre beraber başlamıştık.. İnan herkese çok seviniyorum biZden biri kalsa artı ümitlenicem... İnşallah sağlıkla hamile kalırız yaa.. ardaemre kimyasal geçirdi biliyorsun dimi?? Ondan da ses yok.. Canımm duy sesimizi nasılsıınnn

Kizlar 35. Gündeyim gelen giden yok.yoğunum bu aralar.firsat bulursam yarin kan verebilirim.

Slm Cnm benim malesef kimyasal değilmiş dış gebelikmis tam 1.5 aydır uğraşıyorum kan vermekten bıktım artık Ikı kez iğne yaptılar mucize gibi Çarşamba 120 olan deger dün 17 çıktı Çarşamba gene vericem kan ama bittim arttık ben

Canım ardaemre kimyasal değil dış gebelik geçirdi başta kimyasal sandı doktoru sonra değerler düzensiz artıyordu dış gebelikmis meğersem

Rabbim tez zamanda seni sağlığına kavuştursun inşallah

Canımmm pardon unutmuşum, tez zamanda iyileşirsin umarım.. Çok geçmiş olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…