Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Evet gerçekten yavaş gidiyor. Peki sende bulantı durumu nasıl yemek yiyebiliyormusun

İlk başlarda 10 gün protestan kullandım o zaman çok bulantim oldu sonra doktor kontrolü ile bıraktım çok şükür o günden beri bel ağrısı ve kabizlik dışında bir şikayetim olmadı. Sende bulantı var mi ???

kızlar 1 haftalık gecikmenin ardından bugün kırmızılar sinyal verdi. bir kaç damla geldi. yarın coşar tabiri caizse:) kan vermemiştim ama idrar negatifti zaten. yeni bat 27 KASIM Homely_angel Homely_angel böylece 5. aya doğru yol aldık.
inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine:)

Canım en azından şüphe sıfırlandı;) hadi bakalım inşallah vücudum hazırlıyordur kendini;)

İlk başlarda 10 gün protestan kullandım o zaman çok bulantim oldu sonra doktor kontrolü ile bıraktım çok şükür o günden beri bel ağrısı ve kabizlik dışında bir şikayetim olmadı. Sende bulantı var mi ???
Çok sanslisin masallah. Ben de çok fena yataktan çıkamaz oldum artık. Bi an once bitsin de normal hayatima döneyim diye dua ediyorum. Neden bazı kadınlarda oluyor bazılarında olmuyor hiç anlayamıyorum

Çok sanslisin masallah. Ben de çok fena yataktan çıkamaz oldum artık. Bi an once bitsin de normal hayatima döneyim diye dua ediyorum. Neden bazı kadınlarda oluyor bazılarında olmuyor hiç anlayamıyorum

Çok şükür olmadı bir de çalışıyordum mahvolurdum herhalde . Ama senin de az kalmiş 3. Aya doğru geçiyor diyorlar ha gayret az kaldı

yok valla canım ya daha önce hiç yapmamıştım eğer adet olursam alacaktım keşke alsaymışım bi de sol kasıgımda batma var hissedilir şekilde
Bilmem ki kiminin öyle belirtisi oluyormuş ben anlamıyorum? Sen iyi hissediyorsan kendini değerlendir bugunü istersen

kızlar 1 haftalık gecikmenin ardından bugün kırmızılar sinyal verdi. bir kaç damla geldi. yarın coşar tabiri caizse:) kan vermemiştim ama idrar negatifti zaten. yeni bat 27 KASIM Homely_angel Homely_angel böylece 5. aya doğru yol aldık.
inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine:)
Hayırlısı olsun canım ya bnm de bu 4. Deneme bu ay da olmazsa bnde senle aynı devam . Umut kesmemek lazım cnm yakındır hissediyorum bn mesela o zaman :KK45:

Back
X