Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kan testi yumurtlamadan sonra 11-12. günlerde sonuç vermeye başlıyor :KK66:
bugün yumurtlamadan sonraki 15. günüm birazdan gebelik testi yapıcam ama çıkmaz heralde. çok kararsızım bir tarafım git test yap diyor çünkü karnımın alt kısmında batmalar oluyor.en azından ne olduğunu öğrenmiş olurum belirsizlik çok kötü. :(

bugün yumurtlamadan sonraki 15. günüm birazdan gebelik testi yapıcam ama çıkmaz heralde. çok kararsızım bir tarafım git test yap diyor çünkü karnımın alt kısmında batmalar oluyor.en azından ne olduğunu öğrenmiş olurum belirsizlik çok kötü. :KK43:

yumurtlamadan sonra 15. gün ise çıkabilir canım. çünkü 14. gün zaten bat oluyor.

ovu. testi yap bence canım, bu ay senin anlaman biraz zor çünkü.
canım ovulasyon testim yok bide yapsam eğer hamilelik hormonu varsa hala vücudumda çizgi çıkmaz mı yine de o yüzden ben gün aşırı çalışcam adetim gelene kadarbi tek bu 3 günden şüpheleniyorum çünkü daha önce de böyle oluyordu yumurtlama zamanlarımda o yğzden 3 gün denicem şansımı bakalım rabbim hayırlısını versin hepimizee

Çok şükür olmadı bir de çalışıyordum mahvolurdum herhalde . Ama senin de az kalmiş 3. Aya doğru geçiyor diyorlar ha gayret az kaldı
Ah ah bende araştırma görevlisiyim doktora yapıyorum üstelik çok yoğun bir donemdeyim. Ama hiç bişey yapamıyorum midem kusmalar ve halsizlikten bitkisel hayatta gibiyim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Rabbim bi an once eski sağlığima dondersin diye dua ediyorum:mad: şanslı olduğun için sukret canım

canım ovulasyon testim yok bide yapsam eğer hamilelik hormonu varsa hala vücudumda çizgi çıkmaz mı yine de o yüzden ben gün aşırı çalışcam adetim gelene kadarbi tek bu 3 günden şüpheleniyorum çünkü daha önce de böyle oluyordu yumurtlama zamanlarımda o yğzden 3 gün denicem şansımı bakalım rabbim hayırlısını versin hepimizee

Hayırlısı olsun canım. bende de yumyum dönemi geçti, çalışmalar yapıldı. bakalım sonuç ne olacak? şimdi bekleme zamanı :)

telefondaki uygulama ortalama alıyor benim de düzensiz olduğu için tutmuyor. boşuna heyecan yapmaya gerek yok:)

Back
X