Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Slm herkese malum ekim ayıda boş geçti Ümitler kasıma kaldı artık bat 9 kasım hayırlısıyla olmam inşaallah

Amin canim inşallahta sanırım Kum döküyorum hiç bebişe umutlanmak istemiyorum

işte ben de tam bu ruh halindeyim, her ay ümitlerin suya düşmesinden sanırım hiç bir şeyi yormak istemiyorum. bir yandan da şu 7 gün geçiversin diyorum

Homely_angel ben erkenden adet oldum canım. 25 günlük döngüm 22 ye düştü.sanırım benim önce adet döngümü biraz uzatmam gerekecek. Çünkü adetim bitiyor hemen yumurtlama zamanı geliyor. Bu da bizim şansımızı düşürüyor sanırım. Bazen umudumu kaybediyorum, 6.adetimi gördüm. Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda :)

işte ben de tam bu ruh halindeyim, her ay ümitlerin suya düşmesinden sanırım hiç bir şeyi yormak istemiyorum. bir yandan da şu 7 gün geçiversin diyorum
İnşallah bu ay hiç beklemeden görürsün çift çizgiyi canım... İnşallah sevinç gözyaşları dökeriz yani eğer olursa ben ağlarım sevinçten çünkü çok stresli ve de umutsuzum nedense

ben de 7. yi oldum canım, ama ümidi kaybetmek yok şimdik yeni batını ekliyorum, inşallah revize ederken hamiş yazarım

İnşallah bu ay hiç beklemeden görürsün çift çizgiyi canım... İnşallah sevinç gözyaşları dökeriz yani eğer olursa ben ağlarım sevinçten çünkü çok stresli ve de umutsuzum nedense

ay inşallah yaa, karnımda ve kasıklarıma doğru regli ağrısına benzer bi ağrı var. Aslında tam ağrı da denemez, bir rahatsızlık hissi. Arada bir belime doğru uzanıyor. Nooolur tutun artık bebişim de 9 aylık bekleyiş başlasın
hepimize bu ay yazalım hamişleri inşallaaaah

P Pambuk Sindrella - hamiş
K Kucukbayanmutlu - hamiş
I ilhagu - hamiş
golgelericinde - hamiş
makdemir - hamiş
Y yelizyz - hamiş
_-CaNiMSiN-_ hamiş
pastelove - hamiş
D Dlnk - hamiş
D Destina61 - hamiş
D Dea c dia - hamiş
minikPrensim - hamiş
P PembePaltolu - hamiş
Alice82 - hamiş
melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
B baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
ugurluozge - hamiş
gel bebeqim - hamiş
lacivert17 - hamiş
Y yelizyz - hamiş
vorones - hamiş
G gksmry - hamiş
Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
E ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
avakados - hamiş
Sevgili Sevgi - hamiş
minigimmm - hamiş
N nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
efsane4 - hamiş
odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
Minemacar - hamiş

hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!

Şükür iyiyiz biz . ugurlu topic herkes hamiş kalsın. . Rabbim isteyene zamanında bekletmeden versin ... aminnn

Merhaba canım Şükürler olsun iyiyiz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. daha cinsiyetini öğrenmedik 23 Kasım da 2 li tarama testi için gideceğiz erken ama belki öğrenir iz.

Ayyy. İnşallah bebiş vardır bebiş dikkat
Et usutme ağır falan kaldırma

Ah sorma bu mide bulantı lari beni bitirdi bugün çok kötüyüm giderek daha da siddetleniyor gibi herseyden nefret ettim tek yiyebildigim siyah zeytin bide galeta 2. Hamilelik ler daha mı zor geçiyor bilemedim en kisa zamanda isteyen herkes yaşasın insallah bu duyguyu rabbım tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah en kisa zamanda

Canım çok şükür ben ve kuzum iyiyiz. Cinsiyet belli değil ama çok heyecanlıyım...
Midemi çok bulandırıyor, başım dönüyor.... Tansiyonumuda düşürüyor ama iyi olmaya çalışıyoruz. Hiç kilo almamama rağmen belim kalınlaştı. Montlarım ve pantolonlarım sıkıyor... Yavaş yavaş moda giriyoruz :)

Umarım diğer hamişlerde çok iyidir.
Darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımızın başına...

Merhaba canım Şükürler olsun iyiyiz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. daha cinsiyetini öğrenmedik 23 Kasım da 2 li tarama testi için gideceğiz erken ama belki öğrenir iz.

Maşallah bebişlerimize, hep iyi olsunlar, sağlıkla büyüsünler, annişlerini üzmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…