Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.

Yani yumurtlama olmadığını anlarsak hamilemiyiz oluyor:)
Şöyle canım, reglim bittikten yaklaşık bir hafta sonra yumyum oluyo ve döllenirse hamilelik oluyor. Ve zaten bat zamanı da kırmızılar gelmeyince anlıyorsun ki bebiş içerde. Bazı bayanlarda bazı aylar yumyum olmayabiliyormuş. Dolayısıyla yumyum yoksa hamilerim diye bi durum yok

Süpeeer, stresi de bırakabilirsen her şey yolunda :)

Dun o kadar agladim ki cnm ama bugun iyiyim aslinda yolk sac olusmus die kendimi de sakinlestiriyorum ama
Canım benim geçen cumartesi tam 6. Haftamdı ve bizde bebeği göremedik sadece sac va yolk u gördük. Doktor dediki sen askında 5 haftalıksın. Yani adetime göre 6 ama scan a göre 5 haftalık. Hiç endişelenme iki hafta sonra tekrar git mutlaka görürsün. Çünkü sadece sac değil yolk ta görünmüş. Bebek zaten yolk a bağlı ordan besleniyor. Çok küçük olduğu için görünmüyor. Hiç boşuna kendini üzme canım benim. Göremedin çünkü daha çooook küçük annesi :))

Süpeeer, stresi de bırakabilirsen her şey yolunda :)
yolunda gibi gözüküyor.sen de ou testi kullanıyordun değil mi canım?
düşündüğün tarihlerde yumurtlama oldu mu?
ayrıca testte çift çizgi yavaş yavaş mı koyulaşıyor yoksa birden mi?

Cok tesekkur ederim cnm burda bole seyler ole rahatliyorum ki diyorum minigim suan benle belki ultrasonda simdi bile gozukecek kadar buyudu ama siz yinede dualarinizi eksik etmeyin lutfen cuma mijdemi aliyim

Evet yarın erkenden al ilk idrara yap ki kesin sonuç olsun ben ovulasyonda gebelik olayından pek anlamam ama sanki hamişsin gibi umarım öyledir ayyy heycan yaptımmmmm
Ayy ins CNm ya nasıl guzel bir haber olur varyaa allahım ne olur olsun bu ay Yumurtlama günümden iki gun sonrasından beri goguslerim cok hassas ağrıyor tas gibi sis iki gun once de uçları belirginlessti sanki off ins allahım bu ay gelsin hepimize guzel yavrular ins

Canim gögüslerdeki olay bendede olmuştu hamile kaldığımda. Çok uzun süre o şekildeydi. Insallah belirtidir bu bize sabah güzel haber verirsin

yolunda gibi gözüküyor.sen de ou testi kullanıyordun değil mi canım?
düşündüğün tarihlerde yumurtlama oldu mu?
ayrıca testte çift çizgi yavaş yavaş mı koyulaşıyor yoksa birden mi?

evet canım ovu testi kullanıyorum. kullanmaya başladığımdan itibaren 3. ayım ve hepsinde yakaladım. üstelik birinci de 16.günde yumyum oldu, iki seferdir de 11.gün de koyu iki çizgiyi görüyorum. o yüzden 8 veya 9. günden başla bence teste. gün gün koyulaşacak, sonra bir anda silikleşecek. en azından benim ki öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…