- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.021
Şöyle canım, reglim bittikten yaklaşık bir hafta sonra yumyum oluyo ve döllenirse hamilelik oluyor. Ve zaten bat zamanı da kırmızılar gelmeyince anlıyorsun ki bebiş içerde. Bazı bayanlarda bazı aylar yumyum olmayabiliyormuş. Dolayısıyla yumyum yoksa hamilerim diye bi durum yokYani yumurtlama olmadığını anlarsak hamilemiyiz oluyor:)
Süpeeer, stresi de bırakabilirsen her şey yolunda :)kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.
Canım benim geçen cumartesi tam 6. Haftamdı ve bizde bebeği göremedik sadece sac va yolk u gördük. Doktor dediki sen askında 5 haftalıksın. Yani adetime göre 6 ama scan a göre 5 haftalık. Hiç endişelenme iki hafta sonra tekrar git mutlaka görürsün. Çünkü sadece sac değil yolk ta görünmüş. Bebek zaten yolk a bağlı ordan besleniyor. Çok küçük olduğu için görünmüyor. Hiç boşuna kendini üzme canım benim. Göremedin çünkü daha çooook küçük annesi :))Dun o kadar agladim ki cnm ama bugun iyiyim aslinda yolk sac olusmus die kendimi de sakinlestiriyorum ama
yolunda gibi gözüküyor.sen de ou testi kullanıyordun değil mi canım?Süpeeer, stresi de bırakabilirsen her şey yolunda :)
Nasıl yapicam testim yokevet evet bencede yarın tekrarlaaa :) inşallah hamişsindir :)
Evet off ins yaa olsun bu ay insdemek ki bat yarın canım, yaşasın yarın heyecanlı gün :)
Evet yarın erkenden al ilk idrara yap ki kesin sonuç olsun ben ovulasyonda gebelik olayından pek anlamam ama sanki hamişsin gibi umarım öyledir ayyy heycan yaptımmmmmNasıl yapicam testim yokneyse dur bakalım alırız yarın 14 gun bitmış olacak
Cok tesekkur ederim cnm burda bole seyler ole rahatliyorum ki diyorum minigim suan benle belki ultrasonda simdi bile gozukecek kadar buyudu ama siz yinede dualarinizi eksik etmeyin lutfen cuma mijdemi aliyimCanım benim geçen cumartesi tam 6. Haftamdı ve bizde bebeği göremedik sadece sac va yolk u gördük. Doktor dediki sen askında 5 haftalıksın. Yani adetime göre 6 ama scan a göre 5 haftalık. Hiç endişelenme iki hafta sonra tekrar git mutlaka görürsün. Çünkü sadece sac değil yolk ta görünmüş. Bebek zaten yolk a bağlı ordan besleniyor. Çok küçük olduğu için görünmüyor. Hiç boşuna kendini üzme canım benim. Göremedin çünkü daha çooook küçük annesi :))
Ayy ins CNm ya nasıl guzel bir haber olur varyaa allahım ne olur olsun bu ayEvet yarın erkenden al ilk idrara yap ki kesin sonuç olsun ben ovulasyonda gebelik olayından pek anlamam ama sanki hamişsin gibi umarım öyledir ayyy heycan yaptımmmmm
Canim gögüslerdeki olay bendede olmuştu hamile kaldığımda. Çok uzun süre o şekildeydi. Insallah belirtidir bu bize sabah güzel haber verirsinAyy ins CNm ya nasıl guzel bir haber olur varyaa allahım ne olur olsun bu ayYumurtlama günümden iki gun sonrasından beri goguslerim cok hassas ağrıyor tas gibi sis iki gun once de uçları belirginlessti sanki off ins allahım bu ay gelsin hepimize guzel yavrular ins
Ins hamilesin yaa kasim ayinin ilk hamisi sen olursun bizde senin pesinen gelirizEki Görüntüle 1675484 Ovulasyon testim gunduz yaptım umut var mı sizce gebelik olabilir mı
kızlarrrrrr bugün sol kasığım ve de belimin sol tarafı ağrıyoooo acaba nideeeeen???
yolunda gibi gözüküyor.sen de ou testi kullanıyordun değil mi canım?
düşündüğün tarihlerde yumurtlama oldu mu?
ayrıca testte çift çizgi yavaş yavaş mı koyulaşıyor yoksa birden mi?
Nasıl yapicam testim yokneyse dur bakalım alırız yarın 14 gun bitmış olacak
Ewetcanım nerelerdesin uyandın mı? testi aldın mı? biz heyecanla beklemedeyiz
Amin canim inşallahta sanırım Kum döküyorum hiç bebişe umutlanmak istemiyorumacaba nedir nedir? umarım bebiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?