- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.061
Ah sorma bu mide bulantı lari beni bitirdi bugün çok kötüyüm giderek daha da siddetleniyor gibi herseyden nefret ettim tek yiyebildigim siyah zeytin bide galeta 2. Hamilelik ler daha mı zor geçiyor bilemedim en kisa zamanda isteyen herkes yaşasın insallah bu duyguyu rabbım tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah en kisa zamanda
Heycanla bekliyoruz çok bekletme bizi bende kalp var tak giderim he
Canım çok şükür ben ve kuzum iyiyiz. Cinsiyet belli değil ama çok heyecanlıyım...
Midemi çok bulandırıyor, başım dönüyor.... Tansiyonumuda düşürüyor ama iyi olmaya çalışıyoruz. Hiç kilo almamama rağmen belim kalınlaştı. Montlarım ve pantolonlarım sıkıyor... Yavaş yavaş moda giriyoruz :)
Umarım diğer hamişlerde çok iyidir.
Darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımızın başına...
iyiyiz iyi bebiş hareketlendi gördük ama daha hissedemiyorum cinsiyeti de 2 hafta sonra öğrenicez inşallah ama ben hep erkek gibi hissediyorum amaaaaa tabiki sağlıklı olsun gerisi boş bir gün canın bişey isterken ertesi gün tiksiniyosun mide bulantısı yanma kabızlık gece sürekli uyanma kabuslar görme göğüslerin sızısı sürekli gel gitler yaşayan bir psikoloji hepsi çok zorluyor ama yine de her gün şükrediyorum ve sizin için dua ediyorum çok çileli bir süreç ama beklemek daha zor biliyorum inşallah en en en kısa sürede Allah size de nasip eder canlar öptk hepinizi@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
_Birce_ - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!
iyiyiz iyi bebiş hareketlendi gördük ama daha hissedemiyorum cinsiyeti de 2 hafta sonra öğrenicez inşallah ama ben hep erkek gibi hissediyorum amaaaaa tabiki sağlıklı olsun gerisi boş bir gün canın bişey isterken ertesi gün tiksiniyosun mide bulantısı yanma kabızlık gece sürekli uyanma kabuslar görme göğüslerin sızısı sürekli gel gitler yaşayan bir psikoloji hepsi çok zorluyor ama yine de her gün şükrediyorum ve sizin için dua ediyorum çok çileli bir süreç ama beklemek daha zor biliyorum inşallah en en en kısa sürede Allah size de nasip eder canlar öptk hepinizi
İnşallah canım. Hepimiz çok istiyoruz ve inşallah hepimiz yaşarız bu güzel duyguları.ben de 7. yi oldum canım, ama ümidi kaybetmek yokşimdik yeni batını ekliyorum, inşallah revize ederken hamiş yazarım
iyi olmaya çalışıyoruz tatlım, ama benim dün biraz moralim bozuldu. trombasit değerim çok düşük çıktı, ortalama değer 150 olması gerekiyormuş, benim 55 . doktor iki hafta sonra geldiğinde yeniden kan değerine bakalım eğer düşüş varsa senin takibini ben yapamam dedi. hematolog romotolog ve kadın doğum uzmanının bir arada bulunduğu bir hastanede gebeliğimin takip edilmesi gerekiyormu, kardeşimin hanımında da aynı sorun olmuştu hamileliği boyunca çok sıkıntılı bir durum biliyorum. hamileliği boyunca kortizon tedavisi görmüştü. defalarca hastanede yatmıştır. doktorlar sürekli her an herşey olabilir kendinizi hazırlayın demişti onun için, ve 1 ay 1 hafta erken doğum yapmıştı. dua edin nolur inşallah yükselir değerlerim normale döner@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
_Birce_ - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!
Ayyy ne güzel olur hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırızumarım tatlım, havalara uçup, yerlere inemem herhalde. Eşim haftaya şehir dışında ve döndüğünde mutlu haberle karşılarım inş.
İnşallah canım sizde en kısa zamanda aramıza katılırsın ız inşallah.Maşallah bebişlerimize, hep iyi olsunlar, sağlıkla büyüsünler, annişlerini üzmesinler
iyi olmaya çalışıyoruz tatlım, ama benim dün biraz moralim bozuldu. trombasit değerim çok düşük çıktı, ortalama değer 150 olması gerekiyormuş, benim 55 . doktor iki hafta sonra geldiğinde yeniden kan değerine bakalım eğer düşüş varsa senin takibini ben yapamam dedi. hematolog romotolog ve kadın doğum uzmanının bir arada bulunduğu bir hastanede gebeliğimin takip edilmesi gerekiyormu, kardeşimin hanımında da aynı sorun olmuştu hamileliği boyunca çok sıkıntılı bir durum biliyorum. hamileliği boyunca kortizon tedavisi görmüştü. defalarca hastanede yatmıştır. doktorlar sürekli her an herşey olabilir kendinizi hazırlayın demişti onun için, ve 1 ay 1 hafta erken doğum yapmıştı. dua edin nolur inşallah yükselir değerlerim normale döner
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
_Birce_ - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
canım mrb benim hamileliğim iyi gidiyor allaha şükür iyi derken yani bebeğim sağlıklı o açıdan. yoksa 7. haftadan beri bulantılardan muzdaribim. ama bi kaç gündür daha rahatım. zaten 3. ayda geçiyor diyorlar. bizimde 12. haftamız. sizlere de dua ediyorum tez zamanda bu duyguyu yaşarsınız inşallah. sizlerde bizlere dua edin olur mu bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler diye. dua her kapıyı açar derlerrr. bizde dualarda buluşalımm o zamaan@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
_Birce_ - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
Merhabalar :) bizde sıkıntılı süreci atlattık gibii bulantılar tiksinmeler geçti artık.geçen hafta plasenta previa dedi doktor yatıyoruz bol bol uyuyoruz :) yarın doktorumuza gidicez tekrar cinsiyet içinn bakalım inşallah görücez :) darısı tüm hamiş olmak isteyenlerin başına inşallah..@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
_Birce_ - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
canım yoğun günler geçiriyorum çok giremiyorum buraya kusura bakma ne olur@ROSE ROSE - 21 Ekim
@clashik - 24 Ekim
toprak-35 - 27 Ekim
@denizce84 - 29 Ekim
A arzerk - 30 Ekim
zoombi - 30 Ekim
Kızlar batlar geçti, sizden haber yok. bizi terk ettiniz galiba
G Gezginanneadayi89 - 2 Kasım
senin de bugün geçmiş, var mı bir işaret?
Az kaldı canım sabrett bende ilk üç ay iki kilo verdim hiçbişey yiyemiyodum şmdi cok cok iyiyizz artık çikolata yiyebiliyorum :)Bende kötüyüm kızlar, bulantı gaz mide yanması halsizlik kendimden biktim bir an önce geçsin diye bakıyorum bir an önce ya geçmiyor günler geçmiyor.
@ROSE ROSE - 21 Ekim
@clashik - 24 Ekim
toprak-35 - 27 Ekim
@denizce84 - 29 Ekim
A arzerk - 30 Ekim
zoombi - 30 Ekim
Kızlar batlar geçti, sizden haber yok. bizi terk ettiniz galiba
G Gezginanneadayi89 - 2 Kasım
senin de bugün geçmiş, var mı bir işaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?