- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.121
Yok malesef cnm normal adet oldum ancak erken geldiği için tuhaf geldi rengi daha koyu geldi flnCanım yerleşme kanaması olamaz mı
Hayırlısı olsun canım...Yok malesef cnm normal adet oldum ancak erken geldiği için tuhaf geldi rengi daha koyu geldi fln
Canim bende bu gun cok kotu bir ağriyla uyandim yerimden kalkamiyordum 30 dakika falan devam etdi sonra kendiliyinden gectii simdi ise sol bacağim ağriyor aksak yuruyorumKızlarr kasıklarım mı desem ama tam ortası böyle, felaket ağrı girdi. Doğrulamıyorum!!! İlaç alaıcam, dayanamıycam çünkü, peki bebiş varsa bir şey olur mu? Daha bat a 6 gün var
Noluyo bize yaa??? Benim geçmedi canım, daha iyim ilacın etkisiye ama sıcak su torbası ile yatıyorum şuan!Canim bende bu gun cok kotu bir ağriyla uyandim yerimden kalkamiyordum 30 dakika falan devam etdi sonra kendiliyinden gectii simdi ise sol bacağim ağriyor aksak yuruyorum
Aman allah korusun bebek falan olur sicak su torbasi dusk yapma tehlikesi yapar bana da annem sicak su koy dedi ama ben korktum koymadimNoluyo bize yaa??? Benim geçmedi canım, daha iyim ilacın etkisiye ama sıcak su torbası ile yatıyorum şuan!
Kızlarr kasıklarım mı desem ama tam ortası böyle, felaket ağrı girdi. Doğrulamıyorum!!! İlaç alaıcam, dayanamıycam çünkü, peki bebiş varsa bir şey olur mu? Daha bat a 6 gün var
haydaaaaaKızlar adet oldum bn bu strese dayanamadı bünye biliyordum 6 gün erken
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
@mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!
İnternette ünlü bir doktor var videolari da var hatta o diyor ki hamile olduğunu bilmeden ilaç kullanan sigara alkol alan birine birşey olmazmış ama hamileligiji öğrendikten sonra dikkat etmen lazimmis.Herkese selammmmm
Kızlar okula gidip gelirken bölümümden dolayı malum kocaman bir proje çantası taşıyorum o da ağır diyorum ki ya hamilesem ağır taşıyorum proje çantasından bile korkar oldum
Bende öyle duymuştum ama 2 kaybım olduğu için artık herseyden korkar oldum :-(İnternette ünlü bir doktor var videolari da var hatta o diyor ki hamile olduğunu bilmeden ilaç kullanan sigara alkol alan birine birşey olmazmış ama hamileligiji öğrendikten sonra dikkat etmen lazimmis.
Haklısın sende ama her ay hamile kalma ihtimalini düşünürsek hep dikkatli olmak lazım bu da insanı yorar benceBende öyle duymuştum ama 2 kaybım olduğu için artık herseyden korkar oldum :-(
Aynen hemde nasıl yorarHaklısın sende ama her ay hamile kalma ihtimalini düşünürsek hep dikkatli olmak lazım bu da insanı yorar bence
Oluyordu cnm düzensizlik . Sıkıntılı zamanlarımda ayda iki kere adet olurum bn .Ama çok erken gelmiş adetin şimdi baktımda düzensizlik var mıydı normalde
Merabalr canım..Benım kanamam var dua edın..Doktor net bişey dıyemedı.Bakalım farklı doktorlr arastryorum.Duanızı eksık etmeyın..
Herkese selammmmm
Kızlar okula gidip gelirken bölümümden dolayı malum kocaman bir proje çantası taşıyorum o da ağır diyorum ki ya hamilesem ağır taşıyorum proje çantasından bile korkar oldum
dimi? valla gittikçe aksiiiii nalettt pimpirikli bi şi olmaya başladım :)tatlım o kadar dikkat etmemiz imkansız, rahat olmaya çalış. bir bebek sağlıklıysa ve güzelce tutunduysa tahmininden çok daha güçlü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?