Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlarr kasıklarım mı desem ama tam ortası böyle, felaket ağrı girdi. Doğrulamıyorum!!! İlaç alaıcam, dayanamıycam çünkü, peki bebiş varsa bir şey olur mu? Daha bat a 6 gün var
Canim bende bu gun cok kotu bir ağriyla uyandim yerimden kalkamiyordum 30 dakika falan devam etdi sonra kendiliyinden gectii simdi ise sol bacağim ağriyor aksak yuruyorum

Canim bende bu gun cok kotu bir ağriyla uyandim yerimden kalkamiyordum 30 dakika falan devam etdi sonra kendiliyinden gectii simdi ise sol bacağim ağriyor aksak yuruyorum
Noluyo bize yaa??? Benim geçmedi canım, daha iyim ilacın etkisiye ama sıcak su torbası ile yatıyorum şuan!

Kızlarr kasıklarım mı desem ama tam ortası böyle, felaket ağrı girdi. Doğrulamıyorum!!! İlaç alaıcam, dayanamıycam çünkü, peki bebiş varsa bir şey olur mu? Daha bat a 6 gün var

aynı benim de böyle yaa, ilaç alıncak kadar değil ama hep bi rahatsızlık hissi. acaip bi şişkinlik ve gaz. İlaç almasan daha iyi olur canım.

@Pambuk Sindrella - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Kucukbayanmutlu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ilhagu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@golgelericinde - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@makdemir - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@_-CaNiMSiN-_hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@pastelove - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Dlnk - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Destina61 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Dea c dia - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@minikPrensim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@_Lavin_ - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Alice82 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@melita09 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@msgulerr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@baby_16 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@MELISTOPRAK - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ugurluozge - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@gel bebeqim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@lacivert17 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@vorones - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@gksmry - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Adda34 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ozzi08 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ecemseher - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ruhumAsya - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@avakados - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Sevgili Sevgi - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@minigimmm - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@nnrr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@kedifatos - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Aysglhkn15 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
efsane4 efsane4 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@odzimert - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@mf_d - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@sadrml - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Minemacar - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:

hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!

Merabalr canım..Benım kanamam var dua edın..Doktor net bişey dıyemedı.Bakalım farklı doktorlr arastryorum.Duanızı eksık etmeyın..

Herkese selammmmm:-)
Kızlar okula gidip gelirken bölümümden dolayı malum kocaman bir proje çantası taşıyorum o da ağır diyorum ki ya hamilesem ağır taşıyorum proje çantasından bile korkar oldum :KK17:

Kızlar okula gidip gelirken bölümümden dolayı malum kocaman bir proje çantası taşıyorum o da ağır diyorum ki ya hamilesem ağır taşıyorum proje çantasından bile korkar oldum :KK17:
İnternette ünlü bir doktor var videolari da var hatta o diyor ki hamile olduğunu bilmeden ilaç kullanan sigara alkol alan birine birşey olmazmış ama hamileligiji öğrendikten sonra dikkat etmen lazimmis.

İnternette ünlü bir doktor var videolari da var hatta o diyor ki hamile olduğunu bilmeden ilaç kullanan sigara alkol alan birine birşey olmazmış ama hamileligiji öğrendikten sonra dikkat etmen lazimmis.
Bende öyle duymuştum ama 2 kaybım olduğu için artık herseyden korkar oldum :-(

Merabalr canım..Benım kanamam var dua edın..Doktor net bişey dıyemedı.Bakalım farklı doktorlr arastryorum.Duanızı eksık etmeyın..

canım benim bebişine güven, sağlıklıysa seninle kalacaktır zaten. dualarımız sizinle, en kısa zamanda güzel haberlerini yazmanı diliyoruz.

tatlım o kadar dikkat etmemiz imkansız, rahat olmaya çalış. bir bebek sağlıklıysa ve güzelce tutunduysa tahmininden çok daha güçlü oluyor ;)

Back
X