Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bu sabah benim mide bulantım daha da şiddetlendi dünden beri göz kararması da başladı bakalım hayırlısı inşallah bebeğim kendini hissettiriyordur
Ben 10 haftaya gircem hala midem bulanmadi inşallah bebişim. Sagliklidir

İşte senin belirtilerı yaşadim canım ben. .İnşallah hamişsindir.

Ben 10 haftaya gircem hala midem bulanmadi inşallah bebişim. Sagliklidir

İnşallah inşallah :anneadayı: nasıl istediğimi en iyi sizler anlıyorsunuz :)
Mide bulantısını hiç hissetmeyen bir sürü arkadaşım oldu canım ve sağlıklı bebişleri de doğdu büyüdü bile. Belki de kızdır ve uslu uslu oturuyordur içeride :) ne zaman doktor kontrolü?

İnşallah inşallah :anneadayı: nasıl istediğimi en iyi sizler anlıyorsunuz :)
Mide bulantısını hiç hissetmeyen bir sürü arkadaşım oldu canım ve sağlıklı bebişleri de doğdu büyüdü bile. Belki de kızdır ve uslu uslu oturuyordur içeride :) ne zaman doktor kontrolü?
1 aralık. Ama dayanabilirsem tabi. O güne . İnşallah sağlıklıdir canım ya . Karşılıklı dua edelim. Sana da bu ay nasip etsin allahım. Bilmiom cinsiyeti çok merak eder oldum yahu. Bulantı olmayanlar erkek olabilir die de duymuştum. Daha bi kaptırdım galiba kendimi

1 aralık. Ama dayanabilirsem tabi. O güne . İnşallah sağlıklıdir canım ya . Karşılıklı dua edelim. Sana da bu ay nasip etsin allahım. Bilmiom cinsiyeti çok merak eder oldum yahu. Bulantı olmayanlar erkek olabilir die de duymuştum. Daha bi kaptırdım galiba kendimi

Edelim tabi canım, listemizdeki tüm bebişler ve hamişlik isteyenler için dualarım. sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize. Benim içime kız doğdu ama 1 Aralık ta öğreniriz belki :) Bi arkadaşımı anlatmıştım burada hiç bir belirti yoktu ve çok geç öğrenmişti hamile olduğunu. onun kızı oluyor ve hiç bulantısı olmadı.

@Aysglhkn15 cnm cok gecmiş olsun inş sağlıklı hamiş haberini verirsin hep beraber seviniriz :cry:
Homely_angel Homely_angel cnm senin haberini dört gözle bekliyorum dualarım seninle ve bu topikteki tüm arkadaslarımızla:KK68:
mf_d mf_d desteğin için tskler cnm inş sağlıkla kucagına alırsın bebişini:KK200:
:nazar:

sağol canım benim, naz yapıyor galiba. Ben hemencik oluveren bir bebeğim ama eşim baya bekletmiş. sanırım şimdiden babasına benzedi :D

:KK50::KK50::KK50:
@Aysglhkn15 cnm cok gecmiş olsun inş sağlıklı hamiş haberini verirsin hep beraber seviniriz :cry:
Homely_angel Homely_angel cnm senin haberini dört gözle bekliyorum dualarım seninle ve bu topikteki tüm arkadaslarımızla:KK68:
mf_d mf_d desteğin için tskler cnm inş sağlıkla kucagına alırsın bebişini:KK200:
:nazar:
tşk ederim canım, birbirimize destek için varız burada, ayrıca unutma ki sen bana daha çok destek olmuştun,

Kırmızılar geldi! Yeni bat 6 aralık Homely_angel Homely_angel

Kızlar ben artık dr a gidiyorum.. Reglimin 3. Gününe randevu aldım..

yaaa :KK61: ama gelmeseydi. Hayırlısı tabi canım, benim de yarın neler olacak bakalım. Eğer kırmızıları görürsem ben de başka doktora gidip, rahim filmi de çektirmeyi düşünüyorum. Doktor sonrası haberlerini bekliyoruz canım.

yaaa :KK61: ama gelmeseydi. Hayırlısı tabi canım, benim de yarın neler olacak bakalım. Eğer kırmızıları görürsem ben de başka doktora gidip, rahim filmi de çektirmeyi düşünüyorum. Doktor sonrası haberlerini bekliyoruz canım.
Canım ben de gelmemeli diyorum, hele bu ay gün de kaçırmadım.. 6. Ay oldu.. En azından sorun varsa bşleyim, ki bende kist vardı bebeğe engeldi, tedavi aldım, 6 ay oldu gelmedi

Kırmızılar geldi! Yeni bat 6 aralık Homely_angel Homely_angel

Kızlar ben artık dr a gidiyorum.. Reglimin 3. Gününe randevu aldım..
canımm ben senden çok umutluydum... ama kısmet daha zamanı var demek ki rabbim biliyor dr a görün bi ama inşallah sadece sorun strestir ve sen bunu kendi doktorun olarak aşarsın inşallah..

Canım ben de gelmemeli diyorum, hele bu ay gün de kaçırmadım.. 6. Ay oldu.. En azından sorun varsa bşleyim, ki bende kist vardı bebeğe engeldi, tedavi aldım, 6 ay oldu gelmedi
2-3 ay daha dene sonrasında eşinle gidersin olmazsa.

Back
X