- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.261
Bnm de kasiklarimda ağrı var 3 gündür bide bel ağrısı özellikle oturdukca yatınca geçiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar araştırırken böyle bir şey buldum. Ben yumurtlama akıntısını fark edemedim bu ay. Sizlerden de bunu yaşayan var mı?Kızlar yumurtlama dönemindeki akıntı bende de olmuyor bu ay doktorum fark etti ve akıntı normalde 6-7 cm uzaması gerekirken bende 2 cm uzuyormuş... problem olurmu diye sordum doktorumun dediği: yumurtlama olur bir problem olmazmış (zaten olmuştu da) ama rahim içinde spermlerin kanala ilerlemesi için bir sıvı akması gerekiyormuş o sıvı da bu akıntıymış. o olmazsa spermler yumurtaya daha yavaş gidermiş. spermlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi gerekiyormuş rahimde ve kanallarda.... bu ay hamilelik olmazsa önümüzdeki ay akıntıyı çoğaltmak için ilaç verecek... bu şekilde az akıntıyla da hamile kalınabilirmiş ama biraz daha zormuş.....
konu biraz eski ama problemi olanlar bakar belki.....
Kesinlikle git cnm hiç belli olmuyo ne çıkacağıKırmızılar geldi! Yeni bat 6 aralıkHomely_angel
Kızlar ben artık dr a gidiyorum.. Reglimin 3. Gününe randevu aldım..
Valla o akıntı bnde de olmuyordu ya . Olması lazımdır kesin. O yüzden kalamadım zaten tüp kapalı nerden gelsinki o akıntıKızlar araştırırken böyle bir şey buldum. Ben yumurtlama akıntısını fark edemedim bu ay. Sizlerden de bunu yaşayan var mı?
canın sağolsun..
pes etmek yok.
canımm ben senden çok umutluydum... ama kısmet daha zamanı var demek ki rabbim biliyor dr a görün bi ama inşallah sadece sorun strestir ve sen bunu kendi doktorun olarak aşarsın inşallah..
2-3 ay daha dene sonrasında eşinle gidersin olmazsa.
Canim masal benim arkadasim malesef 5 kasim kirmiziliklar gelmis yeni bat 5 aralik
Canım ben de gelmemeli diyorum, hele bu ay gün de kaçırmadım.. 6. Ay oldu.. En azından sorun varsa bşleyim, ki bende kist vardı bebeğe engeldi, tedavi aldım, 6 ay oldu gelmedi
Canım akıntıyı bu sabah fark ettim. Bu ay adetim biraz kafamı karıştırdığı için yumurtlamayı kestiremedim. Yumurtlama testi cumartesi akşam pozitif çıktı vr akıntı bu sabah oldu. Yumurtam bu gece çatladı sanırım :)Valla o akıntı bnde de olmuyordu ya . Olması lazımdır kesin. O yüzden kalamadım zaten tüp kapalı nerden gelsinki o akıntı
Kızlar bugün hsg çekildim . İyikide beklemedik yok bir yıl olsun yok 8 ay olsun. Tüplerim kapalıymış. Birisi sanırım yapışıklık vardı o açıldı diğeri açılmadı. Tek tüpüm var yani artık aktif olan
. Şükür ki o var. Boşuna 4 ay hamilelik bekledm kızlar. Doktor bu ay adet olursan gel yumurta takibine tedaviye başlayalım dedi ama bn bir kaç ay beklicem
inşallah tedaviye gerek kalmaz ama bu şekilde de zor görünüyor.
![]()
Canim masal benim arkadasim malesef 5 kasim kirmiziliklar gelmis yeni bat 5 aralik![]()
Kizlar sanirim bugun yumurtlama gunum. Belim ve sag kasigimda agri var. Malesef bos gececek bu ay cunku esim 2 gun yok. En son pazar aksami birliktelik oldu. Hamile kalma olasiligi var mi sizce![]()
Bugun sag kasigim ve belim agriyor sabahta uzayan akintiyi gordum. Ama 5gundur ovu testi yapiyorum hepsi cok cok silik cikti bu aksam eve gidince tekrar yapacagim bakalim ne cikacak. Zaten bu testlerde hic kontrol cizgisi kadar koyu olmadi test cizgisi. 3 aydir yapiyorum. Anlamadim ben bu isi.acaba yumurtlama olmuyor mu. Lh yeterince yukselmedigine mi testler koyu cikmiyorSanırım ihtimal var canım, 48 saat içeride canlı spermler. Zaten önemli olan yumurta salındığında spermlerin içerde oluşu![]()
Bugun sag kasigim ve belim agriyor sabahta uzayan akintiyi gordum. Ama 5gundur ovu testi yapiyorum hepsi cok cok silik cikti bu aksam eve gidince tekrar yapacagim bakalim ne cikacak. Zaten bu testlerde hic kontrol cizgisi kadar koyu olmadi test cizgisi. 3 aydir yapiyorum. Anlamadim ben bu isi.acaba yumurtlama olmuyor mu. Lh yeterince yukselmedigine mi testler koyu cikmiyor![]()
Ben cumartesi akşam testi yaptım ikisi de koyuydu pazar günü biraz silikti ve bugün yumurtlama akıntısını fak ettim canım. Zaten lh en yüksek noktaya geldikten 24-36 saat sonra yumurtlama oluyormuş. Ve bir yerde okumuştum testte koyu çizgiyi yakaladıktan bir gün sonra ilişki şansı arttırır diye canım.canım testler çok sağlıklı göstermiyor bence. Bu ay ovu testini akıntının çok olduğu gün yaptım, silik çıktı. Sonra test bir garip göründü gözüme, böyle çizgi kaydı filan. Bir saat sonra bir test daha yaptım, onda kopkoyu çizgileri gördüm. O yüzden yumurtlama günlerinde iki testi aynı anda yapmak iyi olabilir.
Sanirim o sans elimden kayip gitti bu ayBen cumartesi akşam testi yaptım ikisi de koyuydu pazar günü biraz silikti ve bugün yumurtlama akıntısını fak ettim canım. Zaten lh en yüksek noktaya geldikten 24-36 saat sonra yumurtlama oluyormuş. Ve bir yerde okumuştum testte koyu çizgiyi yakaladıktan bir gün sonra ilişki şansı arttırır diye canım.
Homely_angel
Beyazmelek16
Hakkinda hayrlisi cnm insallh bebisin olur.bnimde 5 aydir olmuyo yumurtalik gunumu fln takip ediyorum yinede yokk.doktora gittim doktor dedi bi sorun yok 5 ay kisa bi surec daha olur 1 yil olmadan bunu sorun etmeyin dedi .ama bnde tuplerim kapali olmasindan korkuyorum cunku bn cok fazla enfenksiyon oluyorum cok akintim oluyor.sende oyle bi durum varmiydi cnmKızlar bugün hsg çekildim . İyikide beklemedik yok bir yıl olsun yok 8 ay olsun. Tüplerim kapalıymış. Birisi sanırım yapışıklık vardı o açıldı diğeri açılmadı. Tek tüpüm var yani artık aktif olan
. Şükür ki o var. Boşuna 4 ay hamilelik bekledm kızlar. Doktor bu ay adet olursan gel yumurta takibine tedaviye başlayalım dedi ama bn bir kaç ay beklicem
inşallah tedaviye gerek kalmaz ama bu şekilde de zor görünüyor.
![]()
Aynen bnde oyle yabn internette okudum bazen sorun bile olmadan hamile kalinamiyormus cunku sperm yumurtaya saglikli ulasamiyormus onun icin preseed diye jel var ondan bi dene o jel spermi koruyup dogrudan yumurtaya ulastryormus.bn bu ay kullanicam sende bi dene belkide bosuna stress yapiyoruzCanım ben de gelmemeli diyorum, hele bu ay gün de kaçırmadım.. 6. Ay oldu.. En azından sorun varsa bşleyim, ki bende kist vardı bebeğe engeldi, tedavi aldım, 6 ay oldu gelmedi