Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aynen bnde oyle yabn internette okudum bazen sorun bile olmadan hamile kalinamiyormus cunku sperm yumurtaya saglikli ulasamiyormus onun icin preseed diye jel var ondan bi dene o jel spermi koruyup dogrudan yumurtaya ulastryormus.bn bu ay kullanicam sende bi dene belkide bosuna stress yapiyoruz

o jel işe yarıyor mu bende okudum bi kaç yerde denemedim hiç. Fiyatı da baya tuzlu ama deneyip kalanlarında yorumu çok açıkçası emin olamıyorum :)

Sanirim o sans elimden kayip gitti bu ay :KK42: of ya tamda sehir disina cikacak zamani buldu. 9.aydayim ve artik cok yoruldum. Sanirim dr gidip tedaviye baslasam iyi olacak.
Hiç belli olmaz canım. Çok stres yapıyoruz ve bizi olumsuz etkiliyor bu durum. Stres yüzünden olacağı varsa da olmayacak. Güzel düşünelim ki güzellikleri yaşayalım :) ben de 6defa kırmızı kartı yedim. İnşallah en kısa zamanda hepimiz yaşarız özlemle beklediğimiz o duyguyu.

kızlar galiba 8.kırmızı kart geliyor. hafif pembelikler ve kahverengiler başladı :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Hadi yaa :(( neyse dur bakalım CNm üzülme umutlar tükenmedi bir gun olacak ins .. Rahim filmini bir duşun istersen birde jel klomen Yada erkek ciin evicap diye vitaminler varmış o tarz tedaviler deneyebilrsin aslında

Kızlar ya bu arada benim adetim bugun bitecek yalnız benim bu arada dis etlerimde agri var Dr gdicem sizce su aşamada antibiyotik verirse icmem de sıkıntı olur mı yani korunmayacağım çalısmalara devam edicem cunku ne dersiniz ?

çok çok geçmiş olsun, tespit edilmesi her şeyden önemli. iyiki gitmişsin. Canım tek tüp de yeterli, yeterki Rabbim ol desin. Benim tanıştığım biri vardı, tek tüpü alınmış. Sonrasında normal hamile kaldı. İnşallah senin de çok bekletmeden gelecek bebişin. Benim de bugün bat, bakalım neler olacak??? :KK17: eğer kırmızıları görürsem (Allah' ım nolur görmiyim) hsg çektirmeye gideceğim. Dün oturdum hesapladım, tam 7 kez kırmızı kart yemişim. 8.yi görmemek dileklerimle :)
Cektir cnm hsgden sonra hamile kalan çok oluyot. Rahim uyarılıyormuş normal tüplülerde de

Hakkinda hayrlisi cnm insallh bebisin olur.bnimde 5 aydir olmuyo yumurtalik gunumu fln takip ediyorum yinede yokk.doktora gittim doktor dedi bi sorun yok 5 ay kisa bi surec daha olur 1 yil olmadan bunu sorun etmeyin dedi .ama bnde tuplerim kapali olmasindan korkuyorum cunku bn cok fazla enfenksiyon oluyorum cok akintim oluyor.sende oyle bi durum varmiydi cnm
Açıkcası bnm ufak tefek degilde büyük hastalıklar geçirdim ve cok güçlü antibiyotikler kullandım uzunca süre. Zaten sonrasında kistim çıkmıştı ve yine o sırada tüplerim kapanmış sanırım. Ufak enfeksiyonlarla bişey olmaz diye düşünüyorum ama ufak yapışıklıklarıda açıyor ya iyi oluyor yaptır bir kere cnm

Kızlar ya bu arada benim adetim bugun bitecek yalnız benim bu arada dis etlerimde agri var Dr gdicem sizce su aşamada antibiyotik verirse icmem de sıkıntı olur mı yani korunmayacağım çalısmalara devam edicem cunku ne dersiniz ?
Mrb cnm sen hsg geçen ay çekilmiştin dimi ?

Aynen bnde oyle yabn internette okudum bazen sorun bile olmadan hamile kalinamiyormus cunku sperm yumurtaya saglikli ulasamiyormus onun icin preseed diye jel var ondan bi dene o jel spermi koruyup dogrudan yumurtaya ulastryormus.bn bu ay kullanicam sende bi dene belkide bosuna stress yapiyoruz
Ya bnmkide ulaşamıyor ya bn de mi kullansam bi araştırayım

Hadi yaa :KK43:( neyse dur bakalım CNm üzülme umutlar tükenmedi bir gun olacak ins .. Rahim filmini bir duşun istersen birde jel klomen Yada erkek ciin evicap diye vitaminler varmış o tarz tedaviler deneyebilrsin aslında

Yarın hemen randevuyu alıcam canım, rahim filmi çekilsin. proseed de alalım bakalım. Evicap ı duymadım. onu da araştırırım.

Yarın hemen randevuyu alıcam canım, rahim filmi çekilsin. proseed de alalım bakalım. Evicap ı duymadım. onu da araştırırım.

canım benim eşime doktor pharmaton ve evicap verdi...eşin kullanabilir
zaten ikisini de devlet karşılamıyor
doktorun yazmasına gerek yok direk eczaneden alabilirsin

Homely_angel Homely_angel canım sen kırmızıları gördün müü?ben senden bi de gulit_me den çok ümitlidim :-(kesin benimde gelecek kırmızılar :-(

tam olarak değil canım ama hafif pembelenmeler ve kahverengilerle başlıyorum dedi. yarın kırmızı garanti! hatta az önce başka bir doktoru arayıp cumartesi gününe randevu bile aldım.

Back
X