- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.241
Ben 10 haftaya gircem hala midem bulanmadi inşallah bebişim. SagliklidirBu sabah benim mide bulantım daha da şiddetlendi dünden beri göz kararması da başladı bakalım hayırlısı inşallah bebeğim kendini hissettiriyordur
Bu sabah benim mide bulantım daha da şiddetlendi dünden beri göz kararması da başladı bakalım hayırlısı inşallah bebeğim kendini hissettiriyordur
SLM KIZLAR SANIRIM YUMURTLAMA ZAMANIMI KACIRDIM YA
İşte senin belirtilerı yaşadim canım ben. .İnşallah hamişsindir.
Ben 10 haftaya gircem hala midem bulanmadi inşallah bebişim. Sagliklidir
1 aralık. Ama dayanabilirsem tabi. O güne . İnşallah sağlıklıdir canım ya . Karşılıklı dua edelim. Sana da bu ay nasip etsin allahım. Bilmiom cinsiyeti çok merak eder oldum yahu. Bulantı olmayanlar erkek olabilir die de duymuştum. Daha bi kaptırdım galiba kendimiİnşallah inşallahnasıl istediğimi en iyi sizler anlıyorsunuz :)
Mide bulantısını hiç hissetmeyen bir sürü arkadaşım oldu canım ve sağlıklı bebişleri de doğdu büyüdü bile. Belki de kızdır ve uslu uslu oturuyordur içeride :) ne zaman doktor kontrolü?
1 aralık. Ama dayanabilirsem tabi. O güne . İnşallah sağlıklıdir canım ya . Karşılıklı dua edelim. Sana da bu ay nasip etsin allahım. Bilmiom cinsiyeti çok merak eder oldum yahu. Bulantı olmayanlar erkek olabilir die de duymuştum. Daha bi kaptırdım galiba kendimi
Canım sağlıklıdır merak etme benim geçenki hamileliğim de bulandı ama herkesin bulanàcak diye bi şey yok ki bünyeler farklıBen 10 haftaya gircem hala midem bulanmadi inşallah bebişim. Sagliklidir
Amin amin inşallah canımm herkes güzel haberlerle gelsinhadi bakalım inşallah, bol bebişli bir hafta olsun, her gün bi sürü bebiş haberi gelsin :)
@Aysglhkn15 cnm cok gecmiş olsun inş sağlıklı hamiş haberini verirsin hep beraber seviniriz
Homely_angel cnm senin haberini dört gözle bekliyorum dualarım seninle ve bu topikteki tüm arkadaslarımızla
mf_d desteğin için tskler cnm inş sağlıkla kucagına alırsın bebişini
tşk ederim canım, birbirimize destek için varız burada, ayrıca unutma ki sen bana daha çok destek olmuştun,@Aysglhkn15 cnm cok gecmiş olsun inş sağlıklı hamiş haberini verirsin hep beraber seviniriz
Homely_angel cnm senin haberini dört gözle bekliyorum dualarım seninle ve bu topikteki tüm arkadaslarımızla
mf_d desteğin için tskler cnm inş sağlıkla kucagına alırsın bebişini
ben takip ediyorum kac gün oldu hiç seffaf akıntım yok olmadı oldu degerlendirme ama yumurtlamam olup olmadıgını anlamadımamanın nasıl oldu o? hiç değerlendirme olmadı mı?
ben takip ediyorum kac gün oldu hiç seffaf akıntım yok olmadı oldu degerlendirme ama yumurtlamam olup olmadıgını anlamadım
Kırmızılar geldi! Yeni bat 6 aralıkHomely_angel
Kızlar ben artık dr a gidiyorum.. Reglimin 3. Gününe randevu aldım..
Canım ben de gelmemeli diyorum, hele bu ay gün de kaçırmadım.. 6. Ay oldu.. En azından sorun varsa bşleyim, ki bende kist vardı bebeğe engeldi, tedavi aldım, 6 ay oldu gelmediyaaaama gelmeseydi. Hayırlısı tabi canım, benim de yarın neler olacak bakalım. Eğer kırmızıları görürsem ben de başka doktora gidip, rahim filmi de çektirmeyi düşünüyorum. Doktor sonrası haberlerini bekliyoruz canım.
canın sağolsun..Kırmızılar geldi! Yeni bat 6 aralıkHomely_angel
canımm ben senden çok umutluydum... ama kısmet daha zamanı var demek ki rabbim biliyor dr a görün bi ama inşallah sadece sorun strestir ve sen bunu kendi doktorun olarak aşarsın inşallah..Kırmızılar geldi! Yeni bat 6 aralıkHomely_angel
2-3 ay daha dene sonrasında eşinle gidersin olmazsa.Canım ben de gelmemeli diyorum, hele bu ay gün de kaçırmadım.. 6. Ay oldu.. En azından sorun varsa bşleyim, ki bende kist vardı bebeğe engeldi, tedavi aldım, 6 ay oldu gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?