- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.301
Resim bizde gorelim bebis cizgisiniKzlar bnm adtme 4 gun var test yaptm c czgsne yakn ikinci golge czg cktı
Ben aldım esime ama evicap fktYarın hemen randevuyu alıcam canım, rahim filmi çekilsin. proseed de alalım bakalım. Evicap ı duymadım. onu da araştırırım.
Canim malesef guzel haber yine veremiyorum
Eger gordugum dogruysa kontrol cozgisine cok yakin silik bir cizgi gordumCnm telmn kamerası ck ktu bu kdr net cekebldm
Evet CNm Eylül de çekildim Ekim'den cok ümitliydim olmadı Kasım'da dedim oda olmadıMrb cnm sen hsg geçen ay çekilmiştin dimi ?
Benim de bir kere öyle oldu hataliymis bence tekrar dene yarın olâdabilir olmayadabilirCnm telmn kamerası ck ktu bu kdr net cekebldm
Ewt cnm o yarn sbh ilk idrarla dncemEger gordugum dogruysa kontrol cozgisine cok yakin silik bir cizgi gordum
Internette bi sitede 109 a buldum ben.Sadece internetten mi alabiliyoruz 139 tl imiş nette
İnşallah gelmez inşallah yanıltıyordur
Ins gelmez kirmizilar lutfen gelmesin
Ayy gelmez canım inşallahKeşkeHala tam anlamıyla başlamadı.
Vitamin içiyor canım, kendi almış zaten. Pharmaton diye bi vitamin.Ayy gelmez canım inşallah
Eşine ne içireceksin tatlım bu arada? Okudum mesajlarınızı ve anlamadım. Ben de içireyim, duyduğum her şeyi ben içiyorum o da içsin bakalım
Pharmatonu ben tv reklamlarda gormusdum gun boyu zinde tutuyormus guçune guç katiyormusVitamin içiyor canım, kendi almış zaten. Pharmaton diye bi vitamin.
Hangi sitede buldun cnmInternette bi sitede 109 a buldum ben.
Benim elim sporcu o da içiyor tüh ekstra bir şey içeremiycemPharmatonu ben tv reklamlarda gormusdum gun boyu zinde tutuyormus guçune guç katiyormus
Görünüyor sanki hayırlısıCnm telmn kamerası ck ktu bu kdr net cekebldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?