Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Mrb cnm sen hsg geçen ay çekilmiştin dimi ?
Evet CNm Eylül de çekildim Ekim'den cok ümitliydim olmadı Kasım'da dedim oda olmadı bakalım Rabbim ne zmn nasip edecek bende bu ay adetimin 3. Gunü kendi kendime klomen ictim 5 gun boyunca esimede içirdim Ve evicap aldım esime ..folio aldım kendime de başladım biraz ara vermiştim bunu tavsiye ettiler aldım bakalım bu ay boyle simdi klomen içtiğin içn dr gidicem yumurta takibi iicn . Voranes arkadas yapmış bunları B'nde ondan okudum yaptık kızlar bakalım bu ay neler olacak Olmazsa diger ay esime su proxxseed kendime de jel alayım diyorum

Voranes rahim filmi çekildiği ay klomen kullanmış hem kendi hem Esi yumurta takibi catlatma iğnesi yaptırmadan hamile kaldı kızlar bakalım ins bende ve yaparsanız sizde de ise yarar :)

3 ile 10 u arası bel kasık ağrısı dewam etti bugün kesildi adetime daha da var sizce neler oluyor bana

Kızlar ben daha önce soğan kürü yapmıştım. Ama o zaman korunuyordum ve kist eritmek içindi. Şimdi hamilelik için istiyorum, ama şu konuda kimse hem fikir değil! Adetin 7. Günü mü yoksa adet bitiminden sonra 7. Gün mü? Yani 13-14 güne denk geliyor! Bu konuda kesin bilgi nedir arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…