Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım inşallah olmazsın, ben de dr dan geliyorum çok sinirlerim bozuldu hsg istedi kan istedi. 4 te kan sonucu çıkacak.. Moralim bozuldu korkuyorum hsg den

ağrılar gösteriyorki akşam saatleri kırmızılar başlar hayırlısı canım, elden bir şey gelmiyor. Sen de moralini bozma, kan istemesi çok normal. HSG de isteyip, tüm tetkikleri tamamlaması süper bence kafanda hiç soru işareti kalmaz. Korkulacak bir şey yokmuş, unutma biz daha doğum yapıcaz bu arada doktorun nerede ve ismi ne?

Hamilelikte de adet ağrısı oluyo canım kendimden biliyorum
Canım ya benim iki gündür ara ara adet sancısı gibi sancim oluyo birde şeffaf akintim var senede böyle olmuştu 2 haftadır goguslerimde hassasiyet ve şişlik vardı aynı zamanda sivilce çıktık ki adet zamanı sivilce çıkmaz göğüs hassasiyetim den anlarım gununu ama bugün gogus sisi biraz indi gibi hassasiyeti de azaldı halbuki adet öncesi siser di adetime iki gün var ve hiç sasmaz günü normalde ilk defa boyle oldum sende de olmusmuydu böyle seyler

Canım öncelikle tabi herkesin belirtileri farklı oluyor benim göğsüm yumurtlama olduktan sonra hemen şişerdi adet gunu geçerdi bunda da adete 1 hafta kala şişti ama öyle aman aman ağrılı değil hafif bi hassasiyet vardı bende adette de sivilce çıkardı bunda da çıkmıştı pek bi fark yoktu o açıdan benim gözüm kararmaya başlamıştı bi de sabah bulantım vardı
İnşallah hamilesindir canımmm

Canım inşallah olmazsın, ben de dr dan geliyorum çok sinirlerim bozuldu hsg istedi kan istedi. 4 te kan sonucu çıkacak.. Moralim bozuldu korkuyorum hsg den
Neden sinirin bozukdu ki cnm rutin şeyler istemiş iyiki istemiş daha net olur herşey . Hsg anestezisiz yaptır cnm 4 dkka kadar bir agrı yoğun adet agrısını. Aynısı bi de açma işlemi için alet takıyor başta o da biraz acıyor o kdr sonra hemen ayağa kalkıyon. Korkacak bişey yok.

Inşallah canım ya her ay bir umut bekliyorum eşim benden daha heyecanlı doktora gidelim diyo ama inşallah gerek kalmaz

canım çok sağol ama tıp fakültesi burası, hoca anestezi yapmıycaz dedi ondan korkuyorum. Bir de yani bana hiç bir şey demedi. İşte kan testi hsg biraz kızdım. Yani ben kk üye olmasam neden yapıyor acıyacak mı bilemiycem hiç.. Şimdi kan sonuçlarını aldım, gayet iyi dedi. Off neyse, hadi bakalım moral oldun bana, bu arada özelden mesaj atıyorum sana hemen
Zaten anestezisiz yapıcam dedi, bana seçenenek sunmadı! Spektum adından bir şey takıp rahiö öne çekiliyormuş!!! Ben bunu okuyunca şok oldum. Bir de bayılanlar ayılanlar çok korktum yani.. Bana biraz anlatır mısın? Tansiyonu düşüp bayılanları okudum hep ben çok korktum. Çarşambaya verdi. Ve o günden sonra yumurtlama başlayacak!! Aslında biraz heyecanladım..

Bende 5. Ayimda hamile kalmıştım canım hadi inşallah bebeğin seninledir :)
Ay inşallah canim AMINNNN BEKLEMEK ne kadar zor ya devamli dua ediyorum . Herkez için sen ne kadarlık hamilesin canım Rabbim senide güzel haberlerle karşılaştırsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebisin kucağına alırsın insallah

Canım ben su an hamile degilim ne yazık ki... Boş gebelik geçirdim devam etseydi 14 haftalık olacaktı kısmet böyleydi böyle oldu... Her zaman kendin için hayırlısıni işte canım hamileliği beklemek çok zormuş ama devamı daha da zormuş yaşadım gördüm o yüzden rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

O taktıkları şey girişi açmak için biliyordum ben demek rahimi de çekiyorlarmış . Bn çekme hissetmedim sadece agız olan kısım acıdı gerildiği için . Sonrasında ince boruyla ilaçlı su yolluyorlar işte o tüplere gelince bnm kapalı olduğu için sanıyorum biraz daha fazla agırdı ama açık olanların daha az agrı oluyormuş. Dayanılmayacak bişey değil. Biraz bağırdım ben ama . Sonrasındaysa nedense eskisinden daha bir rahatlama geldi kasıklarıma. Sanki bir baskı vardı üzerlerinde ve o kalktı sanki

Kzlar ben ogldn snra bi test daha yaptm boyle cktı ya t harfnin orasi 1 saat snra boyle oldu kuruyunca sbh ilk idrarla yaptgm test bozuk gbydi iknci czgnin bsı gozktu dwmi yktu ve o krmzlik ekrandaki daglmadi bozuk dye attm ogldn snrada bunu yaptm

Eklentiler

• IMG-20151111-WA0001.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20151111-WA0000.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…