- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.341
Canım inşallah olmazsın, ben de dr dan geliyorum çok sinirlerim bozuldu hsg istedi kan istedi. 4 te kan sonucu çıkacak.. Moralim bozuldu korkuyorum hsg den
Ne için geldi hangi şehirde bence de stok yapsın :)
Gelen giden var mi
Homely_angel ne durumdasin var mı gelen giden?
Hamilelikte de adet ağrısı oluyo canım kendimden biliyorumhayır canlarım, gelen giden yok. ama ağrılar devam ediyor
Canım ya benim iki gündür ara ara adet sancısı gibi sancim oluyo birde şeffaf akintim var senede böyle olmuştu 2 haftadır goguslerimde hassasiyet ve şişlik vardı aynı zamanda sivilce çıktık ki adet zamanı sivilce çıkmaz göğüs hassasiyetim den anlarım gununu ama bugün gogus sisi biraz indi gibi hassasiyeti de azaldı halbuki adet öncesi siser di adetime iki gün var ve hiç sasmaz günü normalde ilk defa boyle oldum sende de olmusmuydu böyle seylerHamilelikte de adet ağrısı oluyo canım kendimden biliyorum
Canım öncelikle tabi herkesin belirtileri farklı oluyor benim göğsüm yumurtlama olduktan sonra hemen şişerdi adet gunu geçerdi bunda da adete 1 hafta kala şişti ama öyle aman aman ağrılı değil hafif bi hassasiyet vardı bende adette de sivilce çıkardı bunda da çıkmıştı pek bi fark yoktu o açıdan benim gözüm kararmaya başlamıştı bi de sabah bulantım vardıCanım ya benim iki gündür ara ara adet sancısı gibi sancim oluyo birde şeffaf akintim var senede böyle olmuştu 2 haftadır goguslerimde hassasiyet ve şişlik vardı aynı zamanda sivilce çıktık ki adet zamanı sivilce çıkmaz göğüs hassasiyetim den anlarım gununu ama bugün gogus sisi biraz indi gibi hassasiyeti de azaldı halbuki adet öncesi siser di adetime iki gün var ve hiç sasmaz günü normalde ilk defa boyle oldum sende de olmusmuydu böyle seyler
Neden sinirin bozukdu ki cnm rutin şeyler istemiş iyiki istemiş daha net olur herşey . Hsg anestezisiz yaptır cnm 4 dkka kadar bir agrı yoğun adet agrısını. Aynısı bi de açma işlemi için alet takıyor başta o da biraz acıyor o kdr sonra hemen ayağa kalkıyon. Korkacak bişey yok.Canım inşallah olmazsın, ben de dr dan geliyorum çok sinirlerim bozuldu hsg istedi kan istedi. 4 te kan sonucu çıkacak.. Moralim bozuldu korkuyorum hsg den
Inşallah canım ya her ay bir umut bekliyorum eşim benden daha heyecanlı doktora gidelim diyo ama inşallah gerek kalmazCanım öncelikle tabi herkesin belirtileri farklı oluyor benim göğsüm yumurtlama olduktan sonra hemen şişerdi adet gunu geçerdi bunda da adete 1 hafta kala şişti ama öyle aman aman ağrılı değil hafif bi hassasiyet vardı bende adette de sivilce çıkardı bunda da çıkmıştı pek bi fark yoktu o açıdan benim gözüm kararmaya başlamıştı bi de sabah bulantım vardı
İnşallah hamilesindir canımmm
Kaçıncı ayın bu canımInşallah canım ya her ay bir umut bekliyorum eşim benden daha heyecanlı doktora gidelim diyo ama inşallah gerek kalmaz
canım çok sağol ama tıp fakültesi burası, hoca anestezi yapmıycaz dedi ondan korkuyorum. Bir de yani bana hiç bir şey demedi. İşte kan testi hsg biraz kızdım. Yani ben kk üye olmasam neden yapıyor acıyacak mı bilemiycem hiç.. Şimdi kan sonuçlarını aldım, gayet iyi dedi. Off neyse, hadi bakalımağrılar gösteriyorki akşam saatleri kırmızılar başlarhayırlısı canım, elden bir şey gelmiyor. Sen de moralini bozma, kan istemesi çok normal. HSG de isteyip, tüm tetkikleri tamamlaması süper bence kafanda hiç soru işareti kalmaz. Korkulacak bir şey yokmuş, unutma biz daha doğum yapıcaz bu arada doktorun nerede ve ismi ne?
Zaten anestezisiz yapıcam dedi, bana seçenenek sunmadı! Spektum adından bir şey takıp rahiö öne çekiliyormuş!!! Ben bunu okuyunca şok oldum. Bir de bayılanlar ayılanlar çok korktum yani.. Bana biraz anlatır mısın? Tansiyonu düşüp bayılanları okudum hep ben çok korktum. Çarşambaya verdi. Ve o günden sonra yumurtlama başlayacak!! Aslında biraz heyecanladım..Neden sinirin bozukdu ki cnm rutin şeyler istemiş iyiki istemiş daha net olur herşey . Hsg anestezisiz yaptır cnm 4 dkka kadar bir agrı yoğun adet agrısını. Aynısı bi de açma işlemi için alet takıyor başta o da biraz acıyor o kdr sonra hemen ayağa kalkıyon. Korkacak bişey yok.
5. Ayim canımKaçıncı ayın bu canım
Test yaptın mı hiç canım?
Bende 5. Ayimda hamile kalmıştım canım hadi inşallah bebeğin seninledir :)5. Ayim canım
Ay inşallah canim AMINNNN BEKLEMEK ne kadar zor ya devamli dua ediyorum . Herkez için sen ne kadarlık hamilesin canım Rabbim senide güzel haberlerle karşılaştırsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebisin kucağına alırsın insallahBende 5. Ayimda hamile kalmıştım canım hadi inşallah bebeğin seninledir :)
Canım ben su an hamile degilim ne yazık ki... Boş gebelik geçirdim devam etseydi 14 haftalık olacaktı kısmet böyleydi böyle oldu... Her zaman kendin için hayırlısıni işte canım hamileliği beklemek çok zormuş ama devamı daha da zormuş yaşadım gördüm o yüzden rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAy inşallah canim AMINNNN BEKLEMEK ne kadar zor ya devamli dua ediyorum . Herkez için sen ne kadarlık hamilesin canım Rabbim senide güzel haberlerle karşılaştırsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebisin kucağına alırsın insallah
Bekle bakalım canım, bazen adet de etkileniyor bizim bu hallerimizden. İnşallah bebişin seninledir. Değilse de sıkma canını ve inşallah rabbim bizlere mucizesini yaşatır.cumartesi yapmıştım, negatifti canım.
O taktıkları şey girişi açmak için biliyordum ben demek rahimi de çekiyorlarmış . Bn çekme hissetmedim sadece agız olan kısım acıdı gerildiği için . Sonrasında ince boruyla ilaçlı su yolluyorlar işte o tüplere gelince bnm kapalı olduğu için sanıyorum biraz daha fazla agırdı ama açık olanların daha az agrı oluyormuş. Dayanılmayacak bişey değil. Biraz bağırdım ben amacanım çok sağol ama tıp fakültesi burası, hoca anestezi yapmıycaz dedi ondan korkuyorum. Bir de yani bana hiç bir şey demedi. İşte kan testi hsg biraz kızdım. Yani ben kk üye olmasam neden yapıyor acıyacak mı bilemiycem hiç.. Şimdi kan sonuçlarını aldım, gayet iyi dedi. Off neyse, hadi bakalımmoral oldun bana, bu arada özelden mesaj atıyorum sana hemen
Zaten anestezisiz yapıcam dedi, bana seçenenek sunmadı! Spektum adından bir şey takıp rahiö öne çekiliyormuş!!! Ben bunu okuyunca şok oldum. Bir de bayılanlar ayılanlar çok korktum yani.. Bana biraz anlatır mısın? Tansiyonu düşüp bayılanları okudum hep ben çok korktum. Çarşambaya verdi. Ve o günden sonra yumurtlama başlayacak!! Aslında biraz heyecanladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?