- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.121
Çok haklisin.insallah dediğin gibi koyulaşir.perşembe kan vericem inşallah.birkaç gün daha bekle, ama hergün test yap, karşılaştır koyulaşıyomu diye ben öyle yapmıştım. adetim geçtikten iki gün sonra benim silik çizgi çıkmıştı. 5 günde senin testin gibiydi. 6 gün geçtikten sonra da kan vermiştim. ama sen 2-3 gün üst üste test yap koyulaşıp koyuşalmadığına bak sonrasında da kan verirsin erkenden doktora gitme ben gitmedim iki hafta geçtikten sonra gittim. çünkü kese göremediğinde stere girersin. önümüzdeki haftaya kadar doktora gitme, ama kendini takip et idrar testiyle her gün daha da koyulaşacak görürsün :)
oyyy maşallah listemizeeeee:)
bekle bizi ey liste bu ay gümbür gümbür geliyoruz :)
dimiHomely_angel @gulit_me :)
tek çizgiayyyyyyyy inşallah :)
Hayirlisiyla bir gun herkesin yaninda hamile yazacak insallah.
Aynen ole cnm seni cok iyi anliyorum yani baba olunca degisirler umarimevet canım ne yaparsak yapalım aynı kalıyorlar kendi kendine akıllanmalarını beklemekten başka bi çare yok...
tek çizgi
artık hiç bir belirtiye inanmıyorum ya...aaa üzülmek yok, daha bat a var. belki de daha idrara geçmedi. Hadi bakalım hep beraber pozitif düşünüp, pozitif enerji saçıyoruz evrene
inşallah canıımm ya düzelecekler ya da tam sıyıracaklar kafayı :)Aynen ole cnm seni cok iyi anliyorum yani baba olunca degisirler umarim
Canim benim testim bu kadar net degildi hatta cizgi cok zor gorunuyordu hayal mi goruyorum falan diyordum.. bariz belli seninki.. persembeyi bekleme hemen bu aksam yada yarin kan ver ki kandaki artisi takip etmen lazim..inan bana dediğin çıktı canım.perşembe kan vericem inşallah bebeğim benimledir.
Homely_angel canım aldım ovulasyon testi ayy keşke yarın elimde olsa ne güzel olur 25 tane aldım 10 tane de strip gebelik testiyle beraber :) inşallah 10 unda da çift çizgi görürüm :)
Adet gunun ne zaman canim?tek çizgi
30 kasımAdet gunun ne zaman canim?
attım canım umarım görür..satıcıya da mesaj attın mı canım, hemen kargolasın diye. çünkü bugün verirse yarın elinde olur. ama yarın verirse pazartesi gelir. çift çizgili testler olacak inş.
30 kasım
attım canım umarım görür..
eşimlede konuştum arayı düzelttim ama yazdım bi kenara bugün ki olayı bebek bi gelsin birlikte sorcaz hesabını babadan :)
Oooo saka mi yapiyorsun? Adet gunu gecmesine ragmen idrarda negatifi gorup aslinda hamile olanlar var.. idrara gecmesi zaman aliyor.. ben hamileyim ama idrar testi yaptigimda hala cok silik cikiyor koyulasmadi.. dur bakalim daha adetin gelmemis bile.. ben de senin gibiydim yine olmadi deyip uzulmustum sonra ogrendim hamileligi30 kasım
canım daha 3 gün var neden üzüyorsun kendini. hatırlasana burada bat günü tek çizgi görüp sonra hamile olduğunu öğrenenler oldu.
ama ultra erken gebelik testiyle yaptım negatif o da yanılabilir mi acaba ???Oooo saka mi yapiyorsun? Adet gunu gecmesine ragmen idrarda negatifi gorup aslinda hamile olanlar var.. idrara gecmesi zaman aliyor.. ben hamileyim ama idrar testi yaptigimda hala cok silik cikiyor koyulasmadi.. dur bakalim daha adetin gelmemis bile.. ben de senin gibiydim yine olmadi deyip uzulmustum sonra ogrendim hamileligi
Cnm hangi testi yaptın erken gebelik testi olanı mı? Daha bata var. Kırmızılar gelmeden üzmeyelim kendimizi30 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?