Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Çok haklisin.insallah dediğin gibi koyulaşir.perşembe kan vericem inşallah.

inan bana dediğin çıktı canım.perşembe kan vericem inşallah bebeğim benimledir.
Canim benim testim bu kadar net degildi hatta cizgi cok zor gorunuyordu hayal mi goruyorum falan diyordum.. bariz belli seninki.. persembeyi bekleme hemen bu aksam yada yarin kan ver ki kandaki artisi takip etmen lazim..

Homely_angel canım aldım ovulasyon testi ayy keşke yarın elimde olsa ne güzel olur 25 tane aldım 10 tane de strip gebelik testiyle beraber :) inşallah 10 unda da çift çizgi görürüm :)

satıcıya da mesaj attın mı canım, hemen kargolasın diye. çünkü bugün verirse yarın elinde olur. ama yarın verirse pazartesi gelir. çift çizgili testler olacak inş.

satıcıya da mesaj attın mı canım, hemen kargolasın diye. çünkü bugün verirse yarın elinde olur. ama yarın verirse pazartesi gelir. çift çizgili testler olacak inş.
attım canım umarım görür..
eşimlede konuştum arayı düzelttim ama yazdım bi kenara bugün ki olayı bebek bi gelsin birlikte sorcaz hesabını babadan :)

Oooo saka mi yapiyorsun? Adet gunu gecmesine ragmen idrarda negatifi gorup aslinda hamile olanlar var.. idrara gecmesi zaman aliyor.. ben hamileyim ama idrar testi yaptigimda hala cok silik cikiyor koyulasmadi.. dur bakalim daha adetin gelmemis bile.. ben de senin gibiydim yine olmadi deyip uzulmustum sonra ogrendim hamileligi

ama ultra erken gebelik testiyle yaptım negatif o da yanılabilir mi acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…