Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar az önce bir haber aldım. Ofiste temizlik işlerine bakan bayan, hamileymiş ve yarın kürtaj olacak. iki çocuğu var ve istemeden hamile kalmış. Eşi de çalışmadığı için bakamam, diğer çocukların bile masraflarına yetişemiyorum diyor. çok üzüldüm yaa.

yanılabilir tabiki, güvenme o testlere. burada anlattığım arkadaşımı hatıla, kız o testlerde negatif çıkıyor diye doktora gitmiyor. üç aylık hamileyken öğrendi bebişini :)

Ya inşllh test yanılıyordur bu kez o kadar çok ihtiyacım var ki bu güzel habere artık insanların sormasından skıldım...

41 kere maşaalh tüm annişlerimize ve bebişlerimize
Bu ay tüm listeye yazsam şu hamişi :)
Listemize maşallah ama ben bu ay umutsuzum, hatta deminden beri oradan oraya eşya kaldırıyorum, o an fark ettim ben bu ay bayaaa rahatım yok siye.. Bu ay 2 kere ilişki oldu interiorarchitect
Yazık, ben de çok üzüldüm, ama tüm korunma yöntemelrinin %1 ihtimali var.. Abla bağlatsa bari, bir daha o da yaşamaz bu çöküntüyü... İnsanlara %1 tutuyor bize.. Ahh ahh

Canim benim testim bu kadar net degildi hatta cizgi cok zor gorunuyordu hayal mi goruyorum falan diyordum.. bariz belli seninki.. persembeyi bekleme hemen bu aksam yada yarin kan ver ki kandaki artisi takip etmen lazim..
persembe gitmeyi düşunuyordum geç mi olur acaba

ben de çok üzüldüm, bir yandan da Allah' ım sen isteyenlere ver diye dua ettim.

canımm.. hatırlatırım benim hamileliğim umutsuz oldugum aydan olmuştu hemde 1 kere yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girdim ve annemlere gittim 10 gün orda kaldım yani demem o ki olmaz diye bi şey yok belki bu ay rahatsın diye gelecek bebeğin...
seni anlıyorum durumunu da biliyorum o yüzden umutsuzsun ama umut fakirin ekmeğidir derler ya o misal bende ki :)
ben yinede senden umutluyum :)

yazık yaa... rabbim kimseyi bu derece çaresiz bırakmasın... yokluk göstermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…