- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.141
ama ultra erken gebelik testiyle yaptım negatif o da yanılabilir mi acaba ???
evet erken gebelk testi umudum faln kalmadı yaCnm hangi testi yaptın erken gebelik testi olanı mı? Daha bata var. Kırmızılar gelmeden üzmeyelim kendimizi
yanılabilir tabiki, güvenme o testlere. burada anlattığım arkadaşımı hatıla, kız o testlerde negatif çıkıyor diye doktora gitmiyor. üç aylık hamileyken öğrendi bebişini :)
Olur tabi.. erken gebelik testlerine de guvenmiyorum ben.. en kesin sonuc kan.. o yuzden dur bakalim kirmizilari gorene kadar moral bozmak yok :)ama ultra erken gebelik testiyle yaptım negatif o da yanılabilir mi acaba ???
inş bu kez mutluluktan ağlarım.inş kırmızılar gelmezOlur tabi.. erken gebelik testlerine de guvenmiyorum ben.. en kesin sonuc kan.. o yuzden dur bakalim kirmizilari gorene kadar moral bozmak yok :)
Insallah canim yaa.. kacinci denemen senin? Ovulasyon testi kullaniyor musuninş bu kez mutluluktan ağlarım.inş kırmızılar gelmez
1,5 yıldan beri deniyorum ama bir düşüğüm oldu 6 ay önce. geçen ay yaptım ovulasyon testi yine hüsran yapmadığım kür yapmadığım dua kalmadı. bu yüzden umudum da kalmadıInsallah canim yaa.. kacinci denemen senin? Ovulasyon testi kullaniyor musun
Listemize maşallah41 kere maşaalh tüm annişlerimize ve bebişlerimize
Bu ay tüm listeye yazsam şu hamişi :)
Yazık, ben de çok üzüldüm, ama tüm korunma yöntemelrinin %1 ihtimali var.. Abla bağlatsa bari, bir daha o da yaşamaz bu çöküntüyü... İnsanlara %1 tutuyor bize.. Ahh ahhkızlar az önce bir haber aldım. Ofiste temizlik işlerine bakan bayan, hamileymiş ve yarın kürtaj olacak. iki çocuğu var ve istemeden hamile kalmış. Eşi de çalışmadığı için bakamam, diğer çocukların bile masraflarına yetişemiyorum diyor. çok üzüldüm yaa.
Ovulasyon testlerinde pozitifi goruyorsun dimi? Bir ay denemissin testi dur bakalim benim 5. Denemede tuttu1,5 yıldan beri deniyorum ama bir düşüğüm oldu 6 ay önce. geçen ay yaptım ovulasyon testi yine hüsran yapmadığım kür yapmadığım dua kalmadı. bu yüzden umudum da kalmadı
ciddi mi ben geçen ay denedim tutmayınca bu ay hiç yapadım gerek kalmaz inşllh ama bi daha kullanayım belki bu kez tutarOvulasyon testlerinde pozitifi goruyorsun dimi? Bir ay denemissin testi dur bakalim benim 5. Denemede tuttu
persembe gitmeyi düşunuyordum geç mi olur acabaCanim benim testim bu kadar net degildi hatta cizgi cok zor gorunuyordu hayal mi goruyorum falan diyordum.. bariz belli seninki.. persembeyi bekleme hemen bu aksam yada yarin kan ver ki kandaki artisi takip etmen lazim..
ya bide ilk hamileliğimde 7.gündü galiba çizgi yinede silik gibiydi belki bende geç oluyordur olabilir mi (kendimi teselli ediyorum galiba :)Ovulasyon testlerinde pozitifi goruyorsun dimi? Bir ay denemissin testi dur bakalim benim 5. Denemede tuttu
Listemize maşallahama ben bu ay umutsuzum, hatta deminden beri oradan oraya eşya kaldırıyorum, o an fark ettim ben bu ay bayaaa rahatım yok siye.. Bu ay 2 kere ilişki oldu interiorarchitect
Yazık, ben de çok üzüldüm, ama tüm korunma yöntemelrinin %1 ihtimali var.. Abla bağlatsa bari, bir daha o da yaşamaz bu çöküntüyü... İnsanlara %1 tutuyor bize.. Ahh ahh
ya bide ilk hamileliğimde 7.gündü galiba çizgi yinede silik gibiydi belki bende geç oluyordur olabilir mi (kendimi teselli ediyorum galiba :)
canımm.. hatırlatırım benim hamileliğim umutsuz oldugum aydan olmuştu hemde 1 kere yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girdim ve annemlere gittim 10 gün orda kaldım yani demem o ki olmaz diye bi şey yok belki bu ay rahatsın diye gelecek bebeğin...Listemize maşallahama ben bu ay umutsuzum, hatta deminden beri oradan oraya eşya kaldırıyorum, o an fark ettim ben bu ay bayaaa rahatım yok siye.. Bu ay 2 kere ilişki oldu interiorarchitect
Yazık, ben de çok üzüldüm, ama tüm korunma yöntemelrinin %1 ihtimali var.. Abla bağlatsa bari, bir daha o da yaşamaz bu çöküntüyü... İnsanlara %1 tutuyor bize.. Ahh ahh
evet haklısın öyle yapacamSen sakince batı bekle, inş kırmızılar gelmez ve o zaman test yaparsınŞimdi haftasonu programı yap kendine eşinle birlikte
aynen canım ateşkes ilan ediyoruzzzzzz :)süperbu ara tartışma kavga yok!
yazık yaa... rabbim kimseyi bu derece çaresiz bırakmasın... yokluk göstermesin...kızlar az önce bir haber aldım. Ofiste temizlik işlerine bakan bayan, hamileymiş ve yarın kürtaj olacak. iki çocuğu var ve istemeden hamile kalmış. Eşi de çalışmadığı için bakamam, diğer çocukların bile masraflarına yetişemiyorum diyor. çok üzüldüm yaa.
canım git bence artışı takip etmek içinpersembe gitmeyi düşunuyordum geç mi olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?