Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar mrb. Bizi hatirlamanız çok güzel. Çok teşekkürler. Bizim kızımız olacak allahın izniyle. İsmi de ela olacak inşallah allahım hayırlısı ile sizlere de nasip etsin insallah.

Artiş ne zaman kadar takip ediliyor?ayrica allah korusun artiş olmazsa yapilabilecek bir şey var mi iğne ilaç tarzi?
Hayırlı olsun canım. Belki biliyorsundur ben de yeni öğrendim. Doktora gittiğimde testi iki günde bir tekrarlayayım mı dedim. Hayır, testi sürekli tekrarlayıp kafanı karıştırma. Stres yaparsın dedi. Ben pazar günü öğrendim ve bekledim. Bugün tekrarladım ve çok şükür yükselmiş.

Persembe beklenir mi yaaa :) ben mumkun degil beklemezdim.. kanda artisin takip edilmesi lazim bence ver hemen
Iki güne bir baktirmak gerekiyodu değil mi? Hamile kalma olaylarina o kadar baktim ama sonrasinda napiliyo hiç bilmiyorum.sorular işlemediğimiz yerden geldi

amin canım, inşallah. Tabiki dualarımızdasınız, tüm annişlerimiz ve bebişlerimiz gibi. Değerini sonuç çıkar çıkmaz bizimle de paylaş olur mu?
Canım sonucum iyi çıktı, değerim yükselmiş çok şükür. Doktorun dediği aralıkta çıktı değerim. Yarın doktora gidecem inşallah keseyi görürüz. Öğrendiğimden beri sürekli dua ediyorum rabbim sen isteyen herkese hayırlı evlatlar ver diye.

Çok saol canim.ben de zaten bir şey yapamayacagim şimdi iki katina değil de 1.8 katina çikarsa ben stres yaparim en iyisi akişina birakayim diyorum ama persembe eşimle gidip süreci başlaticaz sonrasini dr yönlendirir herhalde.Allah kimseyi utandirmasin.ben hala acaba test yanildi mi diye düsunuyorum.

Sen dua et bol bol. Ve stres yapma. Testte ikinci çizgi belli. Perşembeye kadar yükselmiş olur. İdrar testini tekrarlayabilirsin. Koyulaştıkça değerim artıyor diye düşünebilirsin.ben öyle yaptım :)

Ayyy hala persembe diyor ben bile catladim burda ya :)

Sağol canım güzel düşüncelerim için inşallah ağzından damlayan ballar gibi güzel haberler veririzz

Maşallah ne güzel bi liste :) bizde erkek bebiş bekliyoruz hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…