- 28 Ocak 2010
- 381
- 149
- 303
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.161
Olur mu canim tabiki de hep dene.. insallah gerek kalmaz ama tutmadi diye dusunme her ay uygula o testi.. kacirma yumurtlama donemleriniciddi mi ben geçen ay denedim tutmayınca bu ay hiç yapadım gerek kalmaz inşllh ama bi daha kullanayım belki bu kez tutar
Olabilir tabi daha adetin gelmemis bile hic belli olmaz karalar baglamak yok hemen :)ya bide ilk hamileliğimde 7.gündü galiba çizgi yinede silik gibiydi belki bende geç oluyordur olabilir mi (kendimi teselli ediyorum galiba :)
çok teşekkürler destekleriniz için kendime geldim Allah razı olsun...Olabilir tabi daha adetin gelmemis bile hic belli olmaz karalar baglamak yok hemen :)
Persembe beklenir mi yaaa :) ben mumkun degil beklemezdim.. kanda artisin takip edilmesi lazim bence ver hemenpersembe gitmeyi düşunuyordum geç mi olur acaba
O duyguyu cok iyi bilirim :) insallah iyi haberlerle gelirsin.. merakta birakma bizi :)çok teşekkürler destekleriniz için kendime geldim Allah razı olsun...beklicem umutla
tmm inşaAllah iyi haberler verrirmO duyguyu cok iyi bilirim :) insallah iyi haberlerle gelirsin.. merakta birakma bizi :)
Kızlar mrb. Bizi hatirlamanız çok güzel. Çok teşekkürler. Bizim kızımız olacak allahın izniyle. İsmi de ela olacak inşallah@Pambuk Sindrella - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
_Birce_ - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
@mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
@melekbaby - hamiş
@hycnlprnss - hamiş
A arzerk - hamiş
@clashik - hamiş
denizce84 - hamiş
@kme - hamiş
ada_aras - hamiş
Sevgili ve güzel anne adaylarmız, bazılarınız hala bizimle, bazılarınızdan hiç haber alamıyoruz! Biz sizleri ve bebişleri merak ediyoruz! Bazılarınızla karşılaştığım sayfalarda görüyorum ki cinsiyetleri belli olanlar var. Bize de bilgi verirseniz, listemizde kızlar-erkekler-pembeler-maviler yaparız :)
Benimki de yine mi ''agustos ayinda hamis olamadik eylul ugurlu gelsin'' diyor.Gunaydin hayirli cumalar kizlar. Benmde kalkinca ve yatarken burayi kontrol etmek aliskanligim oldu esim teli elimde gorunce kk dasin demi diyo artik
Artiş ne zaman kadar takip ediliyor?ayrica allah korusun artiş olmazsa yapilabilecek bir şey var mi iğne ilaç tarzi?canım git bence artışı takip etmek için
Tşk ederim canim.amin.dualarim hep sizinle.ada_aras Tebrikler canim. Allah bizlere de nasip etsin. Aminnn
Hayırlı olsun canım. Belki biliyorsundur ben de yeni öğrendim. Doktora gittiğimde testi iki günde bir tekrarlayayım mı dedim. Hayır, testi sürekli tekrarlayıp kafanı karıştırma. Stres yaparsın dedi. Ben pazar günü öğrendim ve bekledim. Bugün tekrarladım ve çok şükür yükselmiş.Artiş ne zaman kadar takip ediliyor?ayrica allah korusun artiş olmazsa yapilabilecek bir şey var mi iğne ilaç tarzi?
Iki güne bir baktirmak gerekiyodu değil mi? Hamile kalma olaylarina o kadar baktim ama sonrasinda napiliyo hiç bilmiyorum.sorular işlemediğimiz yerden geldiPersembe beklenir mi yaaa :) ben mumkun degil beklemezdim.. kanda artisin takip edilmesi lazim bence ver hemen
Canım sonucum iyi çıktı, değerim yükselmiş çok şükür. Doktorun dediği aralıkta çıktı değerim. Yarın doktora gidecem inşallah keseyi görürüz. Öğrendiğimden beri sürekli dua ediyorum rabbim sen isteyen herkese hayırlı evlatlar ver diye.amin canım, inşallah. Tabiki dualarımızdasınız, tüm annişlerimiz ve bebişlerimiz gibi. Değerini sonuç çıkar çıkmaz bizimle de paylaş olur mu?
Çok saol canim.ben de zaten bir şey yapamayacagim şimdi iki katina değil de 1.8 katina çikarsa ben stres yaparim en iyisi akişina birakayim diyorum ama persembe eşimle gidip süreci başlaticaz sonrasini dr yönlendirir herhalde.Allah kimseyi utandirmasin.ben hala acaba test yanildi mi diye düsunuyorum.Hayırlı olsun canım. Belki biliyorsundur ben de yeni öğrendim. Doktora gittiğimde testi iki günde bir tekrarlayayım mı dedim. Hayır, testi sürekli tekrarlayıp kafanı karıştırma. Stres yaparsın dedi. Ben pazar günü öğrendim ve bekledim. Bugün tekrarladım ve çok şükür yükselmiş.
Sen dua et bol bol. Ve stres yapma. Testte ikinci çizgi belli. Perşembeye kadar yükselmiş olur. İdrar testini tekrarlayabilirsin. Koyulaştıkça değerim artıyor diye düşünebilirsin.ben öyle yaptım :)Çok saol canim.ben de zaten bir şey yapamayacagim şimdi iki katina değil de 1.8 katina çikarsa ben stres yaparim en iyisi akişina birakayim diyorum ama persembe eşimle gidip süreci başlaticaz sonrasini dr yönlendirir herhalde.Allah kimseyi utandirmasin.ben hala acaba test yanildi mi diye düsunuyorum.
Ayyy hala persembe diyor ben bile catladim burda ya :)Çok saol canim.ben de zaten bir şey yapamayacagim şimdi iki katina değil de 1.8 katina çikarsa ben stres yaparim en iyisi akişina birakayim diyorum ama persembe eşimle gidip süreci başlaticaz sonrasini dr yönlendirir herhalde.Allah kimseyi utandirmasin.ben hala acaba test yanildi mi diye düsunuyorum.
Sağol canım güzel düşüncelerim içincanımm.. hatırlatırım benim hamileliğim umutsuz oldugum aydan olmuştu hemde 1 kere yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girdim ve annemlere gittim 10 gün orda kaldım yani demem o ki olmaz diye bi şey yok belki bu ay rahatsın diye gelecek bebeğin...
seni anlıyorum durumunu da biliyorum o yüzden umutsuzsun ama umut fakirin ekmeğidir derler ya o misal bende ki :)
ben yinede senden umutluyum :)
Maşallah ne güzel bi liste :) bizde erkek bebiş bekliyoruz hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)@Pambuk Sindrella - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
_Birce_ - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
@mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
@melekbaby - hamiş
@hycnlprnss - hamiş
A arzerk - hamiş
@clashik - hamiş
denizce84 - hamiş
@kme - hamiş
ada_aras - hamiş
Sevgili ve güzel anne adaylarmız, bazılarınız hala bizimle, bazılarınızdan hiç haber alamıyoruz! Biz sizleri ve bebişleri merak ediyoruz! Bazılarınızla karşılaştığım sayfalarda görüyorum ki cinsiyetleri belli olanlar var. Bize de bilgi verirseniz, listemizde kızlar-erkekler-pembeler-maviler yaparız :)
inşallah canııım inşallah :)Sağol canım güzel düşüncelerim içininşallah ağzından damlayan ballar gibi güzel haberler veririzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?