- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.661
Benim aklımdaki sorular :)konu dılında sorıularım oluyor ama ben de muzdaribim, asla görmek görüşmek stemiyurm içm eçok şey attım,
ama görüşmediğim zamanlarda da içim rahat değil,eşim huzursuz gibi, onların yaptıkları hep beynimi kmeiriyor, hınç dolu içim, uykularıma giriyorlar, üstelik aynı ildeyiz,eşim sorun yaşadığımız dönemlerde onalrdan yanaydı şimdi sen haklıymışsın diyor ama içim çöfke dolu, sende bu öfke durumu var mı?
nasıl atlattın yada atlatıyorsun, onun ailesi görüşmek için adım atıyor mu , çocuk olunca eşin illa ailesi ile paylaşmak istemiicekmi vs vs, cevaplarsan çok sevinirim
Homely_angel cnm takvimde öyle yazıyo ama ovu testim negatif yum sanırım yarın catlayacak. Bol bol dua oku cnm kendine sizlere hamişlere bişi olmasın :)
ben sana demedim mi değerin 50-60 arası bir şey çıkar diye, hayırlı uğurlu olsun canım. rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu aralar hislerim çok kuvvetli, inşallah buradaki herkes için hissettiklerim çıkarKızlar hamileyiiiiimmmmmmm, kan sonucum çıkmış, dün vermiştim kanı, bugün adet günüm normalde, sonucum 58.22 çıkmış, darısı isteyen herkese olsun, hala inanamıyorum...
Canım çok teşekkür ederim, çok sağollll, inşallah kuzum , amin cümlemize....TebriklerrrrGözün aydın canım, hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişin :)
Bence kesinlikle oyle canim. Ya imreniyorum boyle testleri gorunce. Benim ne ovulasyonda ne gebelik testinde bu kadar koyu cizgilerim olmadi
ben sana demedim mi değerin 50-60 arası bir şey çıkar diye, hayırlı uğurlu olsun canım. rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu aralar hislerim çok kuvvetli, inşallah buradaki herkes için hissettiklerim çıkar
diyorum ya haytım. 18 ay boyunca her ay testler, tahliller, bilmem ne artık prof olduk. ama hislerim de kuvvetli bu sıralar nasılsa, nazar etmim kendime de tüm tahminlerim tutsun ve buradaki tüm arkadaşlarım da hamile olsunlar inşallahZaten sen öyle söyleyince, eşime söylemiştim, bugün 58,22 çıkınca eşim gülüyor sizin kulüptekiler prof olmuş maaşallah diyor, bravo vallahi sana tam nokta atışı yaptın, ultrason fotosunu da sana yollayacağım, sen kesin cinsiyetini de saptarsın, maşallah dualarına amin kuzucum, Rabbim hepimizehayırlı hamilelik, hayırlı doğum, hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
gittin mi doktora, tahlil yaptımı, ne çıktı sonuç, niye böyle söyledin canım.Bebeyimi kayb etdim
Evet gitdim altdan baktilar bebek yoktu cok yoğun kanamam var normal adetdende cok kan geliyor tahlil yaptirdim doktor bakti bebek olmadiqini soyledi onumuzdeki ay calismalara devamgittin mi doktora, tahlil yaptımı, ne çıktı sonuç, niye böyle söyledin canım.
Amin kuzum amin inşallah, her daim duamda hepsi..Amin canim benim rabbim kucağımiza versin inşallah bi an önce burdaki fıstıklara da nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu dualarimiz onlarla... :)
üzülme hayatım. kimyasal gebelik yaşamışsın o zaman se nbu ay, hiç üzülme, ben de düşükten sonra hemen hamile kaldım. rahim kendini hazırlıyor. demekki bir sorunun yokmuş, hamile kalabiliyormuşsun, böyle düşün lütfen, canımı sıkma, rabbim tez zamande yeniden yaşatsın inşallah aynı duyguları.Evet gitdim altdan baktilar bebek yoktu cok yoğun kanamam var normal adetdende cok kan geliyor tahlil yaptirdim doktor bakti bebek olmadiqini soyledi onumuzdeki ay calismalara devam
Ne güzel Can'ım , Allah Huzur unuzu daim etsin inş , bulaşmasınlar size bir daha , aile faktöründe eşin tavrı enönemli olan , Allah hepimizin kocasına akıl fikir versin , kucaklarımıza da hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşeşimin ailesinin de benimle görüşmek istiyceğini sanmıytorum.. ara ara eşim gidiyordu bu izninde gitmedi bile.. yaptıkları yanlarına kalmayacak.. kin doluydum şimdi kaynanamın adını soruolar düşünüomöle sildim onları.. eşime de dedim benim yanımda bile konuşma telefonda.. seslerini bile duymayayım... eşim bensiz bi gitti ggeldi ailesinin yanına sonra değişti.. herkes evinde çok mutlu biz burda huzursuzluğumuzla kalıyoruz dedi.. şimdi çok iyi artık orda ne gördü ne zoruna gitti bilmiorum tabi..
Evet belkide kimuasalmis neyse en azindan hamile kala biliyormusum cok uzulmedim sanki adet oldum o kadar insallah tez zamanda yeniden mujdeli haberi verirm ta bi ozaman esimin ailesine soylemiyecem 4 ay falan bekliyecemüzülme hayatım. kimyasal gebelik yaşamışsın o zaman se nbu ay, hiç üzülme, ben de düşükten sonra hemen hamile kaldım. rahim kendini hazırlıyor. demekki bir sorunun yokmuş, hamile kalabiliyormuşsun, böyle düşün lütfen, canımı sıkma, rabbim tez zamande yeniden yaşatsın inşallah aynı duyguları.
ayrıca bu kez kimseye de bir şey söyleme kimseyi de dinleme, çocuk senin için lazım. ve senin bebeğin olacak, kayınvaliden ya da bir başkasının isteyip istememesi çok da önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?