Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım onu da denedim sayfa mevcut değil diyor, 9:30 gibi gideceğiz doktorun yanına, sabahki testim epey belirgin, hala inanamıyoum, dua et tatlım bana, sen de iyi bak bebişe, yorma sakın kendini
Canımmm benimmm içini ferah tut ki bebiş icerde iyi olsun :)
Hadi güzel de bi sonuç aldın mı tamamdır :)

Kızlar hamileyiiiiimmmmmmm, kan sonucum çıkmış, dün vermiştim kanı, bugün adet günüm normalde, sonucum 58.22 çıkmış, darısı isteyen herkese olsun, hala inanamıyorum...
Canımmm hadi gözünaydın çok mutlu oldum senin adına
Benimde adete 1 kala 50 di bak şimdi kocaman olduk teyzesi sizde büyüyün böyle

Canımmm benimmm içini ferah tut ki bebiş icerde iyi olsun :)
Hadi güzel de bi sonuç aldın mı tamamdır :)
Canım sırasıyla tüm topiklere yazıyordum, 3-4 gündür tüm topiklerdeki arkadaşları meraktan çatlattım da, şükürler olsun hamileyiiiimmmmm, kan değerim 58,22 çıktı, hepinize çok teşekkür ediyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bebiş geliyor inşallah

Canımmm hadi gözünaydın çok mutlu oldum senin adına
Benimde adete 1 kala 50 di bak şimdi kocaman olduk teyzesi sizde büyüyün böyle
Çok sağol kuzum, teyzesi yesin onu,Alalhım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, şimdiden duygusu çok güzel canım ya, Allahım sana şükürler olsun,Rabbim isteyenleri de çok bekletmesin inşallah...

Hadi bitanem inşallah bütün totemler tutar ve BIDIK gelir :)

Amin canim benim rabbim kucağımiza versin inşallah bi an önce burdaki fıstıklara da nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu dualarimiz onlarla... :)

Kızlar hamileyiiiiimmmmmmm, kan sonucum çıkmış, dün vermiştim kanı, bugün adet günüm normalde, sonucum 58.22 çıkmış, darısı isteyen herkese olsun, hala inanamıyorum...
Gözün aydın. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Çok dikkat etmen lazım şimdi. ilk haftalarda ağır ağır hareketlerde bulun. sakın ha boyunu aşan yerlere uzanma bu en önemlisi.

Ben de hemencecik söyledim. Hem de herkese =) aynen kafanı dağıtmak için İnternet te takıl. kıyafet bak. bebek eşyalarına bak. kafanda bazı şeyleri şimdiden oluştur. ben o dönemlerimde evdeyken, hep yazdım bebeime neler lazzım nelere alıcam diye :)

Gözün aydın. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Çok dikkat etmen lazım şimdi. ilk haftalarda ağır ağır hareketlerde bulun. sakın ha boyunu aşan yerlere uzanma bu en önemlisi.
Çok teşekkür ederim canımın içi, amin cümlemizin ki sağlıklı sıhhatli nasip olur inşallah, şimdi tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelere ihtiyacımız var, sonuçta ilk gebelik hala şaşkınım

Ben de olsa tutamam çenemi heralde.. aslında kalp atışını duymak gerek.. nese sabırla beklioz o günleri..

Bende dün gece onu düşündüm uyumadan dedim ki hiç kafamda tasarlamadim şunu şu zaman alayım falan diye evime geçer geçmez listemi hazırlayıp ufak tefek hazırlıklar yapmaya başlayacam inşallah :)

Canım yaa nasıl bir anlayışsızlık, nasıl bir insalık dışı hareket. Daha yazsam yazsam bitiremem. Bir doktora git gel bakalım ne diyecek? Ama kayınvaliden bunun hesabını nasıl verecek acaba diğer tarafta

bence kaldırmayacaksın, çok güçlü hissediyorum tatlım bunu. Kendi reglimi bekliyormuş gibi bekliyorum resmen :)

ruziyye canim kanaman olmuş sanırım bi doktora görün canım muhtemelen senden bi daha kan testi isteyecek umarım sadece yerleşmeyle alakalıdır
Kv ne de inanamıyorum yani... Sıkma sen canını şimdi ona canım sen kendine bak bunları düşünme şimdi inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan

Ben de onu yapmaya çalışıyorum ama olmuyor

Ben de bi daha kalırsam eşime ailelere bi de size soylicem diğerlerine doğumda selfie yapacam eşim saçmalama diyo :))ben düşük yapınca içeride plesenta parçaları kalmıştı onu patolojiye gönderdik sonuç plesenta materyali yazmış bu temiz olduğunu mu gösterir bileniniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…