- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.641
Canımmm benimmm içini ferah tut ki bebiş icerde iyi olsun :)Canım onu da denedim sayfa mevcut değil diyor, 9:30 gibi gideceğiz doktorun yanına, sabahki testim epey belirgin, hala inanamıyoum, dua et tatlım bana, sen de iyi bak bebişe, yorma sakın kendini
Canımmm hadi gözünaydınKızlar hamileyiiiiimmmmmmm, kan sonucum çıkmış, dün vermiştim kanı, bugün adet günüm normalde, sonucum 58.22 çıkmış, darısı isteyen herkese olsun, hala inanamıyorum...
Canım sırasıyla tüm topiklere yazıyordum, 3-4 gündür tüm topiklerdeki arkadaşları meraktan çatlattım da, şükürler olsun hamileyiiiimmmmm, kan değerim 58,22 çıktı, hepinize çok teşekkür ediyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bebiş geliyor inşallahCanımmm benimmm içini ferah tut ki bebiş icerde iyi olsun :)
Hadi güzel de bi sonuç aldın mı tamamdır :)
Çok sağol kuzum, teyzesi yesin onu,Canımmm hadi gözünaydınçok mutlu oldum senin adına
Benimde adete 1 kala 50 di bak şimdi kocaman olduk teyzesi sizde büyüyün böyle
Hadi bitanem inşallah bütün totemler tutar ve BIDIK gelir :)Canım ya gittin mi doktora? Hemen gitsen?? Umarım kümyasal değildir.. Sen dikkat et kendine. Kayınvaliden de olsa kendi annem de olsa saygısıZlık yapmadan senin için doğru ve önemli şeyi söylemelisin. Lütfen üZme kendini, haberlerini bekliyoruz
Canım ya 10 ya 20 dk sonrasını dikkate almayın yazıyor. Bi içini okusana.. Sen dür her ihtimale karşı birlikte oldun mu? Bıgün de yap öyle yorumlayalım canım
Yaaa bebeğiiimmbu totem işi sende tuttu, biz de peşinden geliyoruz. Ben korkuyorduum da mf_d ikna etti, onla da totem yaptık, onun bebişi oğlansa ben hamile olcaamm bu arada mf_d ne zaman öğrenicez cinsiyeti??
Geldi geldiiii... Evet yaa, ama ben 28 günde bir olmuyorum 26 günde oluyorum, ama tabi kiii değerlendiriccem bugünüinşallah siz gibi ben de kaldırmam takvimimi
Canım demin de yazdım.. Kayınvalidenin isteyip istememesi önemli değil? Sen ve eşin bebek sahibi olmaya karar verdiniz mi?? Sonuçta siz bakacaksınız.. Böyle düşünüp kendini üzme. Hemen git doktora, bizi de sonuçlardan haberdar et canım benim
Amin canim benim rabbim kucağımiza versin inşallah bi an önce burdaki fıstıklara da nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu dualarimiz onlarla... :)Çok sağol kuzum, teyzesi yesin onu,Alalhım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, şimdiden duygusu çok güzel canım ya, Allahım sana şükürler olsun,Rabbim isteyenleri de çok bekletmesin inşallah...
Gözün aydın. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Çok dikkat etmen lazım şimdi. ilk haftalarda ağır ağır hareketlerde bulun. sakın ha boyunu aşan yerlere uzanma bu en önemlisi.Kızlar hamileyiiiiimmmmmmm, kan sonucum çıkmış, dün vermiştim kanı, bugün adet günüm normalde, sonucum 58.22 çıkmış, darısı isteyen herkese olsun, hala inanamıyorum...
Ben de hemencecik söyledim. Hem de herkese =) aynen kafanı dağıtmak için İnternet te takıl. kıyafet bak. bebek eşyalarına bak. kafanda bazı şeyleri şimdiden oluştur. ben o dönemlerimde evdeyken, hep yazdım bebeime neler lazzım nelere alıcam diye :)Ayyy valla Allâh razı olsun canımmm içimi çok rahatlattin :) psikopata bağlıyo insan düşündükçe en iyisi biraz kıyafet falan bakayım internetten de şu kuruntudan kurtulayim :) dediğin gibi dillenince hersey daha kötü oluyo daha çok hissediyorsun bi de etrafındaki insanlarda strese sokuyo seni ben ailelere yeni söyledim hamile oldugumu şimdi diyorum ki keşke daha da geç soylesedim kafam çok rahattı:)
Çok teşekkür ederim canımın içi, amin cümlemizin ki sağlıklı sıhhatli nasip olur inşallah, şimdi tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelere ihtiyacımız var, sonuçta ilk gebelik hala şaşkınımGözün aydın. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Çok dikkat etmen lazım şimdi. ilk haftalarda ağır ağır hareketlerde bulun. sakın ha boyunu aşan yerlere uzanma bu en önemlisi.
Ben de olsa tutamam çenemi heralde..Ben de hemencecik söyledim. Hem de herkese =) aynen kafanı dağıtmak için İnternet te takıl. kıyafet bak. bebek eşyalarına bak. kafanda bazı şeyleri şimdiden oluştur. ben o dönemlerimde evdeyken, hep yazdım bebeime neler lazzım nelere alıcam diye :)
Bende dün gece onu düşündüm uyumadan dedim ki hiç kafamda tasarlamadim şunu şu zaman alayım falan diye evime geçer geçmez listemi hazırlayıp ufak tefek hazırlıklar yapmaya başlayacam inşallah :)Ben de hemencecik söyledim. Hem de herkese =) aynen kafanı dağıtmak için İnternet te takıl. kıyafet bak. bebek eşyalarına bak. kafanda bazı şeyleri şimdiden oluştur. ben o dönemlerimde evdeyken, hep yazdım bebeime neler lazzım nelere alıcam diye :)
Ya dusdu qaliba bebek boyle parca parca kan geldi qaliba bebekdi kiz bende kendime kiziyorum zaten ama cok kotu bir kayin validem var beni hic sevmiyor hamile olduqumu oyreneden bana o isi yap bu isi yap masayi cek ora bura istemediyi her halinden belliydi zaten
Canım ya gittin mi doktora? Hemen gitsen?? Umarım kümyasal değildir.. Sen dikkat et kendine. Kayınvaliden de olsa kendi annem de olsa saygısıZlık yapmadan senin için doğru ve önemli şeyi söylemelisin. Lütfen üZme kendini, haberlerini bekliyoruz
Canım ya 10 ya 20 dk sonrasını dikkate almayın yazıyor. Bi içini okusana.. Sen dür her ihtimale karşı birlikte oldun mu? Bıgün de yap öyle yorumlayalım canım
Yaaa bebeğiiimmbu totem işi sende tuttu, biz de peşinden geliyoruz. Ben korkuyorduum da mf_d ikna etti, onla da totem yaptık, onun bebişi oğlansa ben hamile olcaamm bu arada mf_d ne zaman öğrenicez cinsiyeti??
Geldi geldiiii... Evet yaa, ama ben 28 günde bir olmuyorum 26 günde oluyorum, ama tabi kiii değerlendiriccem bugünüinşallah siz gibi ben de kaldırmam takvimimi
Canım demin de yazdım.. Kayınvalidenin isteyip istememesi önemli değil? Sen ve eşin bebek sahibi olmaya karar verdiniz mi?? Sonuçta siz bakacaksınız.. Böyle düşünüp kendini üzme. Hemen git doktora, bizi de sonuçlardan haberdar et canım benim
Ben de onu yapmaya çalışıyorum ama olmuyoryok cnm farklı illerdeyiz.. öle şeyler yaşadım ki ailesiyle eşim hala onla kaldığıma dua etsin.. oturup konuştum.. ben bir daha asla görüşmeyeceğim, evime gelmeyecekler senin ailendir git görüş dedim.. kabul etti şartlarımı.. onlarda zaman geçtikçe anlıyorlar aslında bence.. allaha şükür çok iyiyiz eşimle..
Kızlar hamileyiiiiimmmmmmm, kan sonucum çıkmış, dün vermiştim kanı, bugün adet günüm normalde, sonucum 58.22 çıkmış, darısı isteyen herkese olsun, hala inanamıyorum...
Ben de olsa tutamam çenemi heralde..aslında kalp atışını duymak gerek.. nese sabırla beklioz o günleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?