- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.621
@jindam totemi tekrar yaptım inş bu sefer silmem :)
Heralde nisana bi ben kalacam ven sizi siz beni dogurtursunux inşallah :)))
Adet oldum iki defa kan geldi benden belim cok ağriyor qaliba bebeyimi kayb ediyorum
Kızlarrrrr acil bi yardım ya bugun ovulasyon testleri geldi yaptım acıktı sonradan baktım koyulaşmış anlamadım hiç bişi bi baksanıza ya açık olan ilk yaptıgımdaki hali ıkıncı sonradan olan
canım meraklanma, belki yerleşme kanamasıdır. bazılarında oluyor yerleşme kanaması, birşeycik olmaz inşalah dualarımız seninle merak etmeAdet oldum iki defa kan geldi benden belim cok ağriyor qaliba bebeyimi kayb ediyorum
Homely_angel canım hasta oldum bu ay da tutmadı demekki esimde gerçekten sorun var yeni bat 10 şubat
Canım onu da denedim sayfa mevcut değil diyor, 9:30 gibi gideceğiz doktorun yanına, sabahki testim epey belirgin, hala inanamıyoum, dua et tatlım bana, sen de iyi bak bebişe, yorma sakın kendini
Ya qaliba dusuk yaptim yoğun kanamam var oğleden sonra doktora gidicem belkide yatsam dinlenseydim bisey olmazdi kayin valdemin annesi bizde bir geceni yatdim kayin validem beni konusdurmak bile istemedi hic bir defa bile nasil oldun demedi aksine cok mutlu oldu sanki ben bunun gelini diyilde dusmaniyimcanım yaa dur bakalım, böyle kanamalar olabiliyor. Sakin kalmaya çalış, kaçta gidiyorsun doktora?
hayatım niye yatıp dinlenmiyosun, kim olursa olsun, kim ne düşünürse düşünsün, bu bebek senin ve sen onun için en doğrusu neyse onu yapmalısın, öğleden sonraya kadar oturmak yok, sırt üstü uzan yat lütfen,Ya qaliba dusuk yaptim yoğun kanamam var oğleden sonra doktora gidicem belkide yatsam dinlenseydim bisey olmazdi kayin valdemin annesi bizde bir geceni yatdim kayin validem beni konusdurmak bile istemedi hic bir defa bile nasil oldun demedi aksine cok mutlu oldu sanki ben bunun gelini diyilde dusmaniyim
inşallah canım@jindam totemi tekrar yaptım inş bu sefer silmem :)
Ya dusdu qaliba bebek boyle parca parca kan geldi qaliba bebekdi kiz bende kendime kiziyorum zaten ama cok kotu bir kayin validem var beni hic sevmiyor hamile olduqumu oyreneden bana o isi yap bu isi yap masayi cek ora bura istemediyi her halinden belliydi zatenhayatım niye yatıp dinlenmiyosun, kim olursa olsun, kim ne düşünürse düşünsün, bu bebek senin ve sen onun için en doğrusu neyse onu yapmalısın, öğleden sonraya kadar oturmak yok, sırt üstü uzan yat lütfen,çok kızdım sana şimdi gerçekten
AYY İNANAMIYORUM... ben olsaydım çemkirir üstüne atlardım... sende çektin mi .. ben hamileyim çok istiyosan sen yap diyip çekilseydin ya...Ya dusdu qaliba bebek boyle parca parca kan geldi qaliba bebekdi kiz bende kendime kiziyorum zaten ama cok kotu bir kayin validem var beni hic sevmiyor hamile olduqumu oyreneden bana o isi yap bu isi yap masayi cek ora bura istemediyi her halinden belliydi zaten
CCanım benim tabiki bi yere gitmek yok daha çoook konuşulacak zaman var konular o kadar güzel hale gelecek ki :)) inşallah bu arada kendine hergün 10 kere âyetel kursi oku ihmal etmebir tek sen de olsan seni de hamiş görmeden bir yere gitmek yok
keske hic demeseydin canim belki de dusmemistir icini ferah tut csnim bnmYa dusdu qaliba bebek boyle parca parca kan geldi qaliba bebekdi kiz bende kendime kiziyorum zaten ama cok kotu bir kayin validem var beni hic sevmiyor hamile olduqumu oyreneden bana o isi yap bu isi yap masayi cek ora bura istemediyi her halinden belliydi zaten
peki eşin ne der bu duruma ya diyor?Allaha şükür ben eşimin ailesini kısa vakitte tanıdım ve hayatımdan çıkarttım... torunlarını bile göremiycekler... izin vermemmm asla..
yok cnm farklı illerdeyiz.. öle şeyler yaşadım ki ailesiyle eşim hala onla kaldığıma dua etsin.. oturup konuştum.. ben bir daha asla görüşmeyeceğim, evime gelmeyecekler senin ailendir git görüş dedim.. kabul etti şartlarımı.. onlarda zaman geçtikçe anlıyorlar aslında bence.. allaha şükür çok iyiyiz eşimle..peki eşin ne der bu duruma ya diyor?
aynı ilde misiniz
konu dılında sorıularım oluyor ama ben de muzdaribim, asla görmek görüşmek stemiyurm içm eçok şey attım,yok cnm farklı illerdeyiz.. öle şeyler yaşadım ki ailesiyle eşim hala onla kaldığıma dua etsin.. oturup konuştum.. ben bir daha asla görüşmeyeceğim, evime gelmeyecekler senin ailendir git görüş dedim.. kabul etti şartlarımı.. onlarda zaman geçtikçe anlıyorlar aslında bence.. allaha şükür çok iyiyiz eşimle..
canım tamam da yapmasaydın. niye yapıyosun, yapamam ben doktorum uzan dedi deseydin, eşin tepki gösterirmi böyle bir tavrın olsaYa dusdu qaliba bebek boyle parca parca kan geldi qaliba bebekdi kiz bende kendime kiziyorum zaten ama cok kotu bir kayin validem var beni hic sevmiyor hamile olduqumu oyreneden bana o isi yap bu isi yap masayi cek ora bura istemediyi her halinden belliydi zaten
Canım ya gittin mi doktora? Hemen gitsen?? Umarım kümyasal değildir.. Sen dikkat et kendine. Kayınvaliden de olsa kendi annem de olsa saygısıZlık yapmadan senin için doğru ve önemli şeyi söylemelisin. Lütfen üZme kendini, haberlerini bekliyoruzAdet oldum iki defa kan geldi benden belim cok ağriyor qaliba bebeyimi kayb ediyorum
Canım ya 10 ya 20 dk sonrasını dikkate almayın yazıyor. Bi içini okusana.. Sen dür her ihtimale karşı birlikte oldun mu? Bıgün de yap öyle yorumlayalım canımKızlarrrrr acil bi yardım ya bugun ovulasyon testleri geldi yaptım acıktı sonradan baktım koyulaşmış anlamadım hiç bişi bi baksanıza ya açık olan ilk yaptıgımdaki hali ıkıncı sonradan olan
Yaaa bebeğiiimmYaaaa bi insana takvim bu kadar mı yakışır:) :) canımmmm 9 ay boyunca kalsın inşallah :) gelsin bi an önce yanımıza bi kardes bi arkadaş :) hadi bakalımmmm güzel şeyler olsun bu ayy :)
Geldi geldiiii... Evet yaa, ama ben 28 günde bir olmuyorum 26 günde oluyorum, ama tabi kiii değerlendiriccem bugünüaaaa totem gelmiş :) hadi bakalım inş 9 ay sürsün. Canım bu takvimin altında bak ne yazıyor, bugün hamile kalma günü. Testlerin önceyi gösteriyordu ama sen her ihtimale karşı bugünü de boş geçme derim
Canım demin de yazdım.. Kayınvalidenin isteyip istememesi önemli değil? Sen ve eşin bebek sahibi olmaya karar verdiniz mi?? Sonuçta siz bakacaksınız.. Böyle düşünüp kendini üzme. Hemen git doktora, bizi de sonuçlardan haberdar et canım benimYa qaliba dusuk yaptim yoğun kanamam var oğleden sonra doktora gidicem belkide yatsam dinlenseydim bisey olmazdi kayin valdemin annesi bizde bir geceni yatdim kayin validem beni konusdurmak bile istemedi hic bir defa bile nasil oldun demedi aksine cok mutlu oldu sanki ben bunun gelini diyilde dusmaniyim
eşimin ailesinin de benimle görüşmek istiyceğini sanmıytorum.. ara ara eşim gidiyordu bu izninde gitmedi bile.. yaptıkları yanlarına kalmayacak.. kin doluydum şimdi kaynanamın adını soruolar düşünüomkonu dılında sorıularım oluyor ama ben de muzdaribim, asla görmek görüşmek stemiyurm içm eçok şey attım,
ama görüşmediğim zamanlarda da içim rahat değil,eşim huzursuz gibi, onların yaptıkları hep beynimi kmeiriyor, hınç dolu içim, uykularıma giriyorlar, üstelik aynı ildeyiz,eşim sorun yaşadığımız dönemlerde onalrdan yanaydı şimdi sen haklıymışsın diyor ama içim çöfke dolu, sende bu öfke durumu var mı?
nasıl atlattın yada atlatıyorsun, onun ailesi görüşmek için adım atıyor mu , çocuk olunca eşin illa ailesi ile paylaşmak istemiicekmi vs vs, cevaplarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?