- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.861
Iyi aksamlar kizlar ben sogan kuru uyquluyorum ayni zamanda incir kurusu yesem olurmu sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğan kuru bittikten sonra incir kuru başlıyor diye biliyorum ama bir zararıda olmaz heralde..Iyi aksamlar kizlar ben sogan kuru uyquluyorum ayni zamanda incir kurusu yesem olurmu sizce
aayyyyyy çok umutlandırdınız beniiiKuru yaptıgım ay hamile kalamadım amacertesi ay kaldım canım. Yani bu ay. Son adet tarihim 19 Eylül. Ve bu tarihten sonra da sabah aksam üçer tane incir yedim havucla beraber ve hamile kaldım. Bence mutlaka dene
Hahahaaaa çok şekermiş yaa :)Günaydın kızlar
Bugün genetik ve kan pıhtılaşmasi için kan verdim tabi bunu verirken doktor Soy ağacı çıkarıyor ailede genetik bir rahatsızlık var mı diye biz 4 kardeşiz eşim 12 kardes doktor bir Soy ağacı çıkardı sanki 40 yıllık çınar ağacı maşallah uzadı da uzadıçok güldümmmm
![]()
Aynen canım :) inşallah sonuçlarımizda temiz çıkarHahahaaaa çok şekermiş yaa :)
Canım idrar testi yapmaya devam ediyo musun belki geç döllenme olduysakızlar bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.
Günaydın kızlarKizlar haftasonu kasiklarimda batmalar oldu. Cok acitmadan ama hissettirecek kadar. 2 gundurde ara ara agriyor ve bugun kuyruk sokumum agriyor. Tabi bunlar ayni zamanda adet belirtisifakat bat 1 kasim ve adete daha bu kadar zaman varken hic boyle agrilar yasamam. Hatta hastalandiktan sonra olur agrim. Biryerlerde ovulasyon testinin gebelik testinden daha once sonuc verdigini okumustum. Dayanamadim yaptim
kontrol cizgisi kadar koyu olmasada rahatlik gorebiliyorum test cizgisini. Acaba var midir bebis
![]()
Canim sen bu arada bi idrar testi yapsana baya olmuş süre kandan önce öğrenebilirsinkızlar bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.
Amin inş canıminşallah bu kez adet olmazsın bebişin gelir inş...
Ayyy evet canımmm ya kafam dalgınn :)18 Kasım galiba? :)
Mrb cnm bn sogan suyu iciyom incir havucu kah kaynatip iciyom kah kendisini yiyorum bi de kist icin karbonat iciliyormus onu duydum ona da basladim.Iyi aksamlar kizlar ben sogan kuru uyquluyorum ayni zamanda incir kurusu yesem olurmu sizce
Canim karbonati nasil yapiyorsun ve gunde kac defa iciyorsun ???M
Mrb cnm bn sogan suyu iciyom incir havucu kah kaynatip iciyom kah kendisini yiyorum bi de kist icin karbonat iciliyormus onu duydum ona da basladim.Bagirsaklari bozdum artik yani ama devam
![]()
canım benimm... rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize beklemek çok zor ama rabbim kötü şeyler yaşatmasın..Yine olmadi. 4 gun erken kirmiyi gordum8 ay oldu. Heray ayni seyi yasamaktan yoruldum. Allahim sabir versin isyana sureklemesin rabbim
Canım ben öldüm meraktan tekrar idrar testi yapsana en azından??kızlar bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.
Benim de baya oldu.. Seni çok iyi anlıyorum.. En yakın zamanda kucağımıza alırız inşallahYine olmadi. 4 gun erken kirmiyi gordum8 ay oldu. Heray ayni seyi yasamaktan yoruldum. Allahim sabir versin isyana sureklemesin rabbim
şeyin hayırlısı belki böylesi daha hayırlıdır Allah daha iyi biliyor öyle düşün.Yine olmadi. 4 gun erken kirmiyi gordum8 ay oldu. Heray ayni seyi yasamaktan yoruldum. Allahim sabir versin isyana sureklemesin rabbim