Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

senin bat 5 gün geçtikten sonra mı çıktı testte o arada silik filan da çıkmadı mı benim gibi?
Benim bat tarihleri düzenli olmaz hamile kalmadan son 2 sinde 1 er hafta erken gelmeye başlamıştı ben buna göre 28 eylülde hesapladim ama o gün negatif çıktı 2 gün uzatma payi koydum 30 eylül de olmasi lazim dedim ama olmadı 3 gün sonra test yaptim silik ti Zaten hissedio insan hamile oldugunu küçük ipuçları oluyo en başından itibaren

Ayy nasıl hissediliyor ne ki o ip uçları
Benim bat tarihleri düzenli olmaz hamile kalmadan son 2 sinde 1 er hafta erken gelmeye başlamıştı ben buna göre 28 eylülde hesapladim ama o gün negatif çıktı 2 gün uzatma payi koydum 30 eylül de olmasi lazim dedim ama olmadı 3 gün sonra test yaptim silik ti Zaten hissedio insan hamile oldugunu küçük ipuçları oluyo en başından itibaren

Ayy nasıl hissediliyor ne ki o ip uçları
Canim mesala ben et çok seven bi insanım daha ilk günlerde çiğ et kokusundan tiksinmistim hiç olmadı daha önce etten tiksinme. uyku hali vardı goguslerim şişti uzun sürmezdi normalde ama uzadı. Bi kaç gün ölü balık gibi baktığımi soledi ler ki o zamanlar sebepsiz çok yorgundum adet belirtileri olana kadar hep hamileyim galiba demiştim

@Pambuk Sindrella - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Kucukbayanmutlu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ilhagu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@golgelericinde - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@makdemir - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@_-CaNiMSiN-_hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@pastelove - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Dlnk - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Destina61 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Dea c dia - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@minikPrensim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@_Lavin_ - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Alice82 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@melita09 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@msgulerr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@baby_16 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@MELISTOPRAK - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ugurluozge - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@gel bebeqim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@lacivert17 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
vorones vorones - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@gksmry - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Adda34 Adda34 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ozzi08 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ecemseher - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ruhumAsya - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@avakados - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@minigimmm - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@nnrr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@kedifatos - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Aysglhkn15 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@efsane4 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
odzimert odzimert - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@mf_d - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@sadrml - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Minemacar - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:

hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!
Benimki şu an 6 haftalık. Geçen hafta ultrasonda keseyi ve yolk u gördük. Bir kaç hafta sonra tekrar ultrasona gidicem umarım bebeği ve kalp atışınıda görürüz. Darısı hamile kalmak isteyen herkesin başına inşallah

Belirtiler neler tatlım?
mide bulantısı
sık lavaboya çıkma geçenki hamileliğimde farklı olarak şu an gece çıkmıyorum ama gün içinde 8 9 u buluyor
kasıklarda ince ince sızı özellikle solda
3 gündür kasık bölgesinde gerginlik
gögüslerde hassaslasma
ama yinede hamile gibi hissetmiyorum kendmi :(

Sen geç mi öğrendin hamileliğini? Geç döllenme mi?
Evet 1 gün geçtikten sonra evde test yaptım negatif ti çok iyi inceledim yoktu 2. Gün Dr gittim oda idrarda baktı yok dedi tam 10 gün sonra test yaptım hassata hemen çıktı ama su basit testlerde çok silik ti

mide bulantısı
sık lavaboya çıkma geçenki hamileliğimde farklı olarak şu an gece çıkmıyorum ama gün içinde 8 9 u buluyor
kasıklarda ince ince sızı özellikle solda
3 gündür kasık bölgesinde gerginlik
gögüslerde hassaslasma
ama yinede hamile gibi hissetmiyorum kendmi :KK43:

Ben hep sık lavaboya çıktığımdan benim için belirti değil :)
Kasıklarımda bugüne kadar batmalar vardı, bugün yok.
Göğüsler hassas ve şiş, ama regle yakın hep böyle oluyor diyorum.
Yani mide bulantım, göğüslerdeki koyulaşma, damarların belirginleşmesi vb. Yok bende, o yüzden umudum düşüyor.

Yani mide bulantım, göğüslerdeki koyulaşma, damarların belirginleşmesi vb. Yok bende, o yüzden umudum düşüyor.
Ama belki sende olmuyordur öyle şeyler canım her bünye farklı sonuçta inşallah hamilesindir :)

Canım moralini bozma umudunü kıran belirtiler ben de hala yok ;) ama hassas göğüsler ve kasıktaki batma büyük belirti..Çok isterim senin de hamis haberini almayi

Ama belki sende olmuyordur öyle şeyler canım her bünye farklı sonuçta inşallah hamilesindir :)

Canım moralini bozma umudunü kıran belirtiler ben de hala yok :KK66: ama hassas göğüsler ve kasıktaki batma büyük belirti..Çok isterim senin de hamis haberini almayi

günaydın kızlar, inşallah dediğiniz gibi olur. interiorarchitect interiorarchitect valla burada konuşmasak, zaman hiç geçmicek sanki. vorones vorones canım sende hiç bir belirti olmamışmıydı?
benim büyük gün yarın, bu sabah kasıklarıma doğru şiddetli bir ağrıyla uyandım, kalkıp biraz dolaşınca geçti. Şu an bir şey yok, kırmızıları istemiyoruuum :stop:

günaydın kızlar, inşallah dediğiniz gibi olur. interiorarchitect interiorarchitect valla burada konuşmasak, zaman hiç geçmicek sanki. vorones vorones canım sende hiç bir belirti olmamışmıydı?
benim büyük gün yarın, bu sabah kasıklarıma doğru şiddetli bir ağrıyla uyandım, kalkıp biraz dolaşınca geçti. Şu an bir şey yok, kırmızıları istemiyoruuum :stop:
Aynen canım sizinle konuşurken biraz unutuyorum kendimi yoksa hiç bi şekilde geçmiyo zaman inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin :-)

Bu sabah benim mide bulantım daha da şiddetlendi dünden beri göz kararması da başladı bakalım hayırlısı inşallah bebeğim kendini hissettiriyordur

İşte senin belirtilerı yaşadim canım ben. .İnşallah hamişsindir.

Back
X