Ağustos ayında klomene başlayanlar

bsrkbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
305
471
33
36
2 Eylülde başladım cumartesi kontrolüm var aynı süreci geçirenler paylaşımda bulunabiliriz

Son düzenleme:
2 Ağustos da başladım cumartesi kontrolüm var aynı süreci geçirenler paylaşımda bulunabiliriz
Bende kullandım 4 eylül de bakıldı 21 mm olmuş çatlatma iğnesi de vermedi ilk defa kullandığım için bakalım kendiliğinden catliycakmi diye

Bende kullandım 4 eylül de bakıldı 21 mm olmuş çatlatma iğnesi de vermedi ilk defa kullandığım için bakalım kendiliğinden catliycakmi diye
Eylül diye açmam gerekirken Ağustos yazmışım :/
Ben 2 Eylül de başladım klomene 7 Eylül’de kontrolüm yapıldı iki yumurtam oluşmuş 17 mm çatlatma iğnesi verdi yarın sabah yapılcak. Daha önce klomenle kaldım ama düşük oluştu. İnş bu ay olur dostinex de başladık bu ay prolaktinim yüksek çıkmıştı. Benim kendiliğinden çatlamıyor bi ay bıraktık öyle kist oluşturdu.

Eylül diye açmam gerekirken Ağustos yazmışım :/
Ben 2 Eylül de başladım klomene 7 Eylül’de kontrolüm yapıldı iki yumurtam oluşmuş 17 mm çatlatma iğnesi verdi yarın sabah yapılcak. Daha önce klomenle kaldım ama düşük oluştu. İnş bu ay olur dostinex de başladık bu ay prolaktinim yüksek çıkmıştı. Benim kendiliğinden çatlamıyor bi ay bıraktık öyle kist oluşturdu.
Benim ilaçsız da büyüyüp çatlıyor ama olmadı bi türlü dr kontrollu büyütmeyi tercih etti bakalım ne olacak sonum 😊

Back
X