- 20 Ekim 2009
- 4.517
- 5.197
- 723
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
Kızlar herşey gönlünüzce olur inşallah ya sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız
Amin inşallah cümlemizin tatlımsenin fotoğraflarına baktım canım, maşallah çok güzel olmuşsun. allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
hadi ben de geldim,26 ağustos,evceğizimde yapacağız,henüz ortada bi şey yok evden başka
yapılır di mi ya,stres yok inşallah
şu nişanlık olayını kafamda bi şekillendirsem rahatlayacağım aslında. zaten evde olacak. çok kasılacak bir şey olmaz. asıl bomba 1 ay sonrasında evlenecek olmam. dairemiz boş doldurulmayı bekliyor
yapılır di mi ya,stres yok inşallah
şu nişanlık olayını kafamda bi şekillendirsem rahatlayacağım aslında. zaten evde olacak. çok kasılacak bir şey olmaz. asıl bomba 1 ay sonrasında evlenecek olmam. dairemiz boş doldurulmayı bekliyor
aynı yolda ilerliyoruz canım bizimde seninki gibi olcakbayram sonrası nişanı düşünüyorduk fakat erkek arkadaşımın gelişi normalde bugun olması gerekirken ağustos 8 gibi o civar gelecek sarktı belki nişanda eylüle sarkabilir kendisi olmadığı için nikah günümüzü alamadık gelince hemen koşturcaz nikah dairesine 10 aydır olmadığı için alabilme imkanımızda olmadı böyle geç gelmeseydi eylül sonu gibi düşünüyorduk bizimde evimiz boş duruyor ama şimdi geciktiği için yıldönümümüzde evlnemk istiyoruz uyarsa bakalım 8 kasım hafta içi old için gün buluruz sanırım da haftasonusuna düğünü yapalım dioz bakalım yer bulabilcez mi
canım öncelikle Allah kavuştursun ve de kolaylıklar versin,hepsi aşılır inşallah,gönüller bir olsun,huzurunuz eksik olmasındua faslı bitti evliliğe geçelim nikah işlemlerimizin bir çoğunu ben göğüsledim zaten,bizimki de işkolik, öyle olunca işsiz güçsüz biri olarak herşeyi düşünmek bana kalıyor biz haftasonu bir restorantta nikah yapacağız inşallah,daha dün işlemlerimizi hallettik ve günümüzü aldık,23 eylül,darısı başınıza. kan tahlilinden kalan morluğuma bakıyorum şimdi hafta içi olacaksa nikahınız sıkıntı olmaz zaten bizimkinde telaş yaptık haftasonu olacağı için. ama sizinde düğün salonu sıkıntı olur. dün moda evine gittim kasım düğünü olanların gelinlikleri ayrılmıştı düğün salonları çoktan tutulmuştur herhalde. herkes erkenden hallediyor herşeyi. ben eylül gelini olarak gelinliğime karar verdim ama nişanlığım hala muamma yine de moralimizi bozmayalım,muhakkak Rabbim bir kolaylık verir
Ozaman nişan yapmayın direk evlenin bence düğün yapın hemenyapılır di mi ya,stres yok inşallah
Ozaman nişan yapmayın direk evlenin bence düğün yapın hemenSen nasıl bir nişan hayal ediyorsan onları yap derim :)
bizimkinin adı restorant,sadece bahçeyi kullanacağız iki saatlik bir nikah merasimi ve de nikah şekerlerimizi olacak,inşallah restorana kapılıp aç gelen olmazteşekkürler canım dileklerin için sizinkiler bitmiş hadi gözün aydın hayırlı olsun =) nikah için sıkıntı olmaz dediğin gibi ama bakalım artık bulamazsak yer yapcak bişi yok zaten şu an sadece 1 yer var aklımda orasıda olmazsa nikah dairesinin koktey salonuna fln bakarz artık bilmiyorum ki yemekli istemediğimiz için restaurant seçeneği malesef olmuyo bakalım kısmetkıyafet konusunda her seyim tamam benim nişanlık kınalık gelinlik bi ayakkabılarım yok onu bulmak da sıkıntı oluo http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/543836-ayakkabi-bulmak-bulamamak.html bu konuyu açmıştım kimse yazamamış bile dediğin gibi moralimizi bozacak zaten bir durum yok canım çok şükür gelsin sevgili damat beyim de hallolur hepsi zaten sadece nikahı kıyarız olmadı gönüller bir olsun sevenler kavuşsun :132:
qmerw ayakkabını özel yaptırabilirsin numara sorunun varsa..
sizlerin düğünü hemen oluyor demek darısı başımaaa, bizim ki seneye
qmerw ayakkabını özel yaptırabilirsin numara sorunun varsa..
sizlerin düğünü hemen oluyor demek darısı başımaaa, bizim ki seneye
Ben de 17 haziranda nişanlandım..[SUP]teşekkür ederim canım. 17 haziranda sözüm oldu. nişan ramazandan sonraya kaldı .[/SUP]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?