- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
Merhaba arkadaşlar
Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım.International Hospitalı tercih ettik. (acı bademe bağlıymış). Bizim sorunumuzda eşimin sperm sayısında sıkıntı var olması gerekenden düşükmüş, normal yollada olabilirmiş ama olmadı. 7 yıldır evliyim 4 yıldır düşünüyoruz.yaşım 26 acele etmedik.Artık peşine düşmenin zamanı geldi diye düşündük :)
Ne zaman gideceiğim konusunda kararsızdım ama adetimin bitiminden 10 gün sonra gitmeye karar verdim hem yumurtayı görürü falan diye.Benim aklıma takılan bi soru var bu yumurta toplama olayında hani diyorlar ya 19mm -12mm yumurtanız var falan diye onları mı alıp döllüyorlar yoksa onların içinde bulunan folikül gibi bişilerimi alıyorlar. Bu konuda beni aydınlayırsanız sevinirim.
25 inde başlangıç için gidicem biraz heyecanlıyım ve yumurta toplanması konusunda da biraz korkuyorum.(canım biraz tatlı da :)) toplama işleminden sonra ağrı falan oluyor mu? çok mu soru sordum:)
serasız tedavin hayırlı olsun inşallah herşey iyi olcak yaşın genç avantajların var
opu kafana hiç takma ne oldugunu anlamıyorsun bile benim toplamadan sonra 1 gün filan ağrım vardı ama dayanılamayacak ağrılar değil progestoren iğnesi daha çok canımı yakıyo