Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende. Başlayacağım regl olmayı bekliyorm , ters Rahimliyim, rahim dışında dışa doğru büyüyen miyom varMerhaba hanımlar pcos aynı zamanda yarim rahim
Bu ay doçent doktor serap simavli ile tup bebek tedavisi ne basladim bugün 3 üncü ignemi vuruldum
Merak ediyorum benim gibi yeni başlayan arkadaşlar ne durumdasınız
Merhaba hayırlı olsun inşallah sonuca ulaşırsınız. Bu ay ben de tüp bebek istiyorum. Adetimin 4. Gününe randevu aaldım geç mi aldım acaba. Siz ignelere adetin kaçıncı günü başladınız.Merhaba hanımlar pcos aynı zamanda yarim rahim
Bu ay doçent doktor serap simavli ile tup bebek tedavisi ne basladim bugün 3 üncü ignemi vuruldum
Merak ediyorum benim gibi yeni başlayan arkadaşlar ne durumdasınız
Hayırlı olsun inşallah kavuşursunuz bebeğinize. Adetin kaçıncı günü başladınız iğne tedavisine?Merhaba bende bu ay 2. Tedavime başladım . Pcos var . Pazartesi opu olacak . İnşallah bu sefer kaliteli embriyolarım oluşur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Merhabalar tekrardan ben adetin 2 günü basladim aslında tam olarak kırmızı kanı gördükten sonra basladimMerhaba hayırlı olsun inşallah sonuca ulaşırsınız. Bu ay ben de tüp bebek istiyorum. Adetimin 4. Gününe randevu aaldım geç mi aldım acaba. Siz ignelere adetin kaçıncı günü başladınız.
Ilkinde olmamismiydi pcos olunca hemen olacak sanıyorum ben o kadar umutluydum yani ☺Merhaba bende bu ay 2. Tedavime başladım . Pcos var . Pazartesi opu olacak . İnşallah bu sefer kaliteli embriyolarım oluşur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Sağolun hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Ben ikinci günü başladım . 4. Gün doktorunuz durumunuza göre başlayadabilirMerhaba hayırlı olsun inşallah sonuca ulaşırsınız. Bu ay ben de tüp bebek istiyorum. Adetimin 4. Gününe randevu aaldım geç mi aldım acaba. Siz ignelere adetin kaçıncı günü başladınız.
Bende öyleydim ama kaliteli embriyo oluşturmakta güçlük yaşadık . 3.gün 2 adet transfer olmuştum . Kötü bi transfer dönemi geçirdim . Progestan iğneler hasta etti beni . Merkez değişikliği yaptığımda embriyolarımın istenen kaliteden düşük olduğunu öğrendim . İlk merkez yolunda demişti halbukiIlkinde olmamismiydi pcos olunca hemen olacak sanıyorum ben o kadar umutluydum yani ☺
İnşallah olgun sağlıklı yumurtlardır önemli olan bu canım :)Ben suan vitamin olarak sadece d ve b12 alıyorum yarin 10 gün olacak igne vurulalı 187 doz alıyorum suan 10 tane büyüyen yumurta var dedi ama pcos için bana az gibi geldi cumartrsi son kontrol olacak pazartesi ya da salı yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek insAllah kaliteli olurlar dollenir
Allah hepimize yardim etsin benim transfer Ekim ayında
Evet gerçekten öyleymiş Amin insAllah :)Merhaba. Hayırlı olsun
Bende bu ay başladım cumartesi günü yumurta toplama işlemi olacak. Psikolojik olarak çok yıpratan bir süreçmiş tüp bebek Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Bende ondan korkuyorum canim ondan çok olursa belki için de az da olsa olgun saglikli olan olur diye düşünmüştüm ama hersey nasip hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah olgun sağlıklı yumurtlardır önemli olan bu canım :)
Baska bir agrin oldu mu canim?"Merhabalar. Benim de Pazartesi opu oldu . Opudan birkaç gün önce başlayan ve sonrasında da 2 gün devam eden ağrılı bir süreç oldu . ( tuvalet konusunda )