Agustos ayinda tup bebege baslayanlar

Rumikkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
114
35
48
31
Merhaba hanımlar pcos aynı zamanda yarim rahim
Bu ay doçent doktor serap simavli ile tup bebek tedavisi ne basladim bugün 3 üncü ignemi vuruldum
Merak ediyorum benim gibi yeni başlayan arkadaşlar ne durumdasınız

Bu ay doçent doktor serap simavli ile tup bebek tedavisi ne basladim bugün 3 üncü ignemi vuruldum
Bende. Başlayacağım regl olmayı bekliyorm , ters Rahimliyim, rahim dışında dışa doğru büyüyen miyom var

Merhaba hayırlı olsun inşallah sonuca ulaşırsınız. Bu ay ben de tüp bebek istiyorum. Adetimin 4. Gününe randevu aaldım geç mi aldım acaba. Siz ignelere adetin kaçıncı günü başladınız.

Merhaba bende bu ay 2. Tedavime başladım . Pcos var . Pazartesi opu olacak . İnşallah bu sefer kaliteli embriyolarım oluşur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Merhaba bende bu ay 2. Tedavime başladım . Pcos var . Pazartesi opu olacak . İnşallah bu sefer kaliteli embriyolarım oluşur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Hayırlı olsun inşallah kavuşursunuz bebeğinize. Adetin kaçıncı günü başladınız iğne tedavisine?

Merhaba hayırlı olsun inşallah sonuca ulaşırsınız. Bu ay ben de tüp bebek istiyorum. Adetimin 4. Gününe randevu aaldım geç mi aldım acaba. Siz ignelere adetin kaçıncı günü başladınız.
Merhabalar tekrardan ben adetin 2 günü basladim aslında tam olarak kırmızı kanı gördükten sonra basladim

Sağolun hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Ben ikinci günü başladım . 4. Gün doktorunuz durumunuza göre başlayadabilir

Ilkinde olmamismiydi pcos olunca hemen olacak sanıyorum ben o kadar umutluydum yani ☺
Bende öyleydim ama kaliteli embriyo oluşturmakta güçlük yaşadık . 3.gün 2 adet transfer olmuştum . Kötü bi transfer dönemi geçirdim . Progestan iğneler hasta etti beni . Merkez değişikliği yaptığımda embriyolarımın istenen kaliteden düşük olduğunu öğrendim . İlk merkez yolunda demişti halbuki

Yumurtaların kalite durumuna göre değişecek demek ki genel de pcos için güzel şeyler duyuyordum hiç dollenen olmamasına ondan şaşırdım canim insAllah hepimizin için hayırlısı olur emeklerimiz boşa çıkmasın

Canim kizlar, nasil gidiyor tedaviler insallah bu ay bize bebegimize kavusturur 🤲🏻 benim bat 15 agustos baslayacagiz insallah yaptiginiz ozel seyler var mi ? Ben aylardir omega 3 ve Co 200 iciyorum buna ek olarak tedaviye baslarken C life macun ve Beeo propolis kudret narli ginsengli shotu da icecegim vesile olsunlar amin 💕

Ben suan vitamin olarak sadece d ve b12 alıyorum yarin 10 gün olacak igne vurulalı 187 doz alıyorum suan 10 tane büyüyen yumurta var dedi ama pcos için bana az gibi geldi cumartrsi son kontrol olacak pazartesi ya da salı yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek insAllah kaliteli olurlar dollenir
Allah hepimize yardim etsin benim transfer Ekim ayında

Merhabalar. Benim de Pazartesi opu oldu . Opudan birkaç gün önce başlayan ve sonrasında da 2 gün devam eden ağrılı bir süreç oldu . ( tuvalet konusunda )

Ben suan vitamin olarak sadece d ve b12 alıyorum yarin 10 gün olacak igne vurulalı 187 doz alıyorum suan 10 tane büyüyen yumurta var dedi ama pcos için bana az gibi geldi cumartrsi son kontrol olacak pazartesi ya da salı yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek insAllah kaliteli olurlar dollenir
Allah hepimize yardim etsin benim transfer Ekim ayında
İnşallah olgun sağlıklı yumurtlardır önemli olan bu canım :)

Merhaba. Hayırlı olsun 💓
Bende bu ay başladım cumartesi günü yumurta toplama işlemi olacak. Psikolojik olarak çok yıpratan bir süreçmiş tüp bebek Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻

Back
X