Ağustos böceğim geldii :))

atlanta

Nedenböyleolduk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1.658
95
358
Bende hamileyim sonunda kızlar.
Allahıma binlerce kez şükürler olsun.

İsteyen herkese Allah ım nasip etsin inşallah

tebrikler sagsalim kucaginada alip buyutursun insaallah.
bugun kk dan bi arkadisiminda hamis oldugunu ogrendim cok sevindim. dileyen herkes bebek sahibi lur insaallah.

Son düzenleme:
ayyy çok sevindim çok çok tebrik ederim İnşallah hayırlısınla doğar.

unutmadan soralım belirtin varmı göğüs ağrın bulantın uyku hali falan

canım rahatsız etmeyecek kadar bi göğüs ağrım var. bulantı yok çok şükür, ama zaten bulantı 6. haftadan sonra başlıyormuş. biraz uykuya meyilliyim ama ben zaten hep uykuyu severdim :)
aslında benim gebelik daha 2 haftalık olduğu için belirti yaşamıyor olabilirim. ben tesadüfen daha bebiş 8 günlükken filan öğrendim

canım rahatsız etmeyecek kadar bi göğüs ağrım var. bulantı yok çok şükür, ama zaten bulantı 6. haftadan sonra başlıyormuş. biraz uykuya meyilliyim ama ben zaten hep uykuyu severdim :)
aslında benim gebelik daha 2 haftalık olduğu için belirti yaşamıyor olabilirim. ben tesadüfen daha bebiş 8 günlükken filan öğrendim

cok sevındım atlanta ,sag salım kucagına alısın hatta alırız ınsallah.

cok sevındım atlanta ,sag salım kucagına alısın hatta alırız ınsallah.

amin canım. seni hatırladım, bir topikte beraberdik di mi. sonunda banada nasip oldu. Cinsiyeti kızmış, Allah korusun bebeğini canım

amin canım. seni hatırladım, bir topikte beraberdik di mi. sonunda banada nasip oldu. Cinsiyeti kızmış, Allah korusun bebeğini canım

evet ..kımbılır hangı ayda bırlıkteydık :) cınsıyetı kız..amın cnım hepımızınkını ınsallah

Bende hamileyim sonunda kızlar.
Allahıma binlerce kez şükürler olsun.

İsteyen herkese Allah ım nasip etsin inşallah

ayyyy sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum yaaaaaaaaaaaa
kutlarım sizi
Allah bebeğini sana bağışlasın
şimdi ne sevinç vardır sizin ailede
Allah nazardan saklasın sizi

Atlantacım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin bebişini

Son düzenleme:
july
ildailda
edirne

çok teşekkür ederim hepinize. Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah. sizlerle paylaşmak beni çok mutlu ediyor, dualarım sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…