Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

Merhaabalar bi konuda yardiminza ihtycm var bugun 13.günum ve hala daha banyo ihtiyacimi gideremedim sizler ne zaman gidermiştiniz saçimi ayri vucudumu ayri yikiyorumda tabi alcim ciktiginda bant taktilar bantida persembe gunu kendimin cikartmam gerektigini soyledi ondan sonra banyo yapabilir miyim ? Bilginiz var midir?
evet ben yaptım bişey olmadı :)

Valla mesajiniz cesaret verdi..iinş ben de rahat bi şekilde atlatirim..
Muhtemelen bennameliyattan cikana kadar gelmiş olur herkes ..ama hastaneye yanliz gitmek ameliyata yanliz girmek canimi sikiyor acikcasi
Korkulacak birsey yok rahat olun ben ameliyat olalı 16 gün oldu..tefakatci olmasada olur cok korkuyodum ben ama korkulacak birsey yokmuş..ben gelmeyin bile dedim ama birakmadlar ayaga kalkabiliyorsun cunku kendine gelince..

Merhaabalar bi konuda yardiminza ihtycm var bugun 13.günum ve hala daha banyo ihtiyacimi gideremedim sizler ne zaman gidermiştiniz saçimi ayri vucudumu ayri yikiyorumda tabi alcim ciktiginda bant taktilar bantida persembe gunu kendimin cikartmam gerektigini soyledi ondan sonra banyo yapabilir miyim ? Bilginiz var midir?
kendin cıkarabilirsin bandajını dediği günden itibaren duşunu alabilirsin canımm. ama ılık olsun kesinlikle sıcak olmasın. ben senden sonra olmusum kuzum ama cok arastırmıstım zamanında ordan biliyorum. :))

Kızlar benim gözüm yüzüm heryerim mosmor ve şiş kimsede böyle görmedim neden benimki böyle oldu buzu çok fazla uygulamadım ondanmı acaba birde tamponlar çıkınca nefes açılıyomu yoksa alçı çıkana kadar böyle tıkalımı

Kızlar benim gözüm yüzüm heryerim mosmor ve şiş kimsede böyle görmedim neden benimki böyle oldu buzu çok fazla uygulamadım ondanmı acaba birde tamponlar çıkınca nefes açılıyomu yoksa alçı çıkana kadar böyle tıkalımı
buz uygulaması çok önemli bence. ben ameliyattan çıktığımda ilk 24 saat boyunca yarım saatte bir 5 dakika şeklinde buz uygulaması yaptım. hatta gece çok hafif uykuya dalmışım o ara kırmızı bi çizgi oluşmaya başlamıştı. buz koydukça o da geçti hiç morluk olmadı. buz pek koymadıysan ondan olmuştur bence. nefes konusuna gelince bende tampon yoktu ama nefes almam 10 günü falan buldu burun içerisindeki şişliklerden dolayı nefes alamayabilirsin ama düzeliyo:KK39: kaçıncı günün senin canım ?

canım bende çok şişmiştim buz uygulamama ragmen 2. gün max şişlik oluyor ve morarıyor sonra yavaş yavaş inmeye başlıyor canım morluklarda sararmaya başlıyor korkma. Yapılan işlemle alakalı daha cok. tamponların silikon değilmi az da olsa nefes alıyo olman lazım. Genelde tamponlar cıkınca nefes alınmaya başlanıyor fakat istisnai durumlarda yani burun içi şişliğinin devam ettiği ufak sızıntı kanamanın devam ettiği durumlarda tıkanıklık olabiliyormus canımm. bugün fazla şişliğinin olmasıyla alakalıdır belki. tamponlar cıktıgında rahatlarsın inşallah.

önceden konuşurken ve gülerken üst dişlerim görünüyodu simdi hiç görünmüyo gülemiyorum bile üst dudagım sabit duruyo :KK43: inş gecicidir yoksa cok fena:mad:
Benim ilk iki hafta öyleydi gulemiyordum. Burnundan bişey cekiliyordu sanki . Ve burun dudak mesafesi çok açık duruyordu. Her geçen gün daha iyi oldu. Sadece zaman suan 1 ay ligim ve oldukça düzeldi. Kalkik burun lar da telaslanmasin zamanla o da iniyor normale dönüyor ☺

Benim ilk iki hafta öyleydi gulemiyordum. Burnundan bişey cekiliyordu sanki . Ve burun dudak mesafesi çok açık duruyordu. Her geçen gün daha iyi oldu. Sadece zaman suan 1 ay ligim ve oldukça düzeldi. Kalkik burun lar da telaslanmasin zamanla o da iniyor normale dönüyor ☺
aynen bende de burun dudak mesafesi geniş duruyo inşallah geçer ya gün sayıyorum resmen :110:

aynen bende de burun dudak mesafesi geniş duruyo inşallah geçer ya gün sayıyorum resmen :110:
Bantlar çıkınca o görüntü de normale dönüyor ve her gün yeni ve guzel bir burunla güne merhaba diyorsun. Sabahları daha şiş olur gunicinde biraz daha iner . Benim.önden bakıldığı zaman çok tuhaf ti çok aglamistim bantlar çıkınca ama 3. Günde inmeye başlayınca gözüme güzel gelmeye başladı ve alıştım. Gerçekten çok zor bir süreç zam herseyin ilacı. Herşeyi kafaya takmamamiz lazım ana olmuyo işte . Aslında 2 3 ay sabretsek beklesek mükemmel ı yada hatalari daha iyi görücez☺

Bantlar çıkınca o görüntü de normale dönüyor ve her gün yeni ve guzel bir burunla güne merhaba diyorsun. Sabahları daha şiş olur gunicinde biraz daha iner . Benim.önden bakıldığı zaman çok tuhaf ti çok aglamistim bantlar çıkınca ama 3. Günde inmeye başlayınca gözüme güzel gelmeye başladı ve alıştım. Gerçekten çok zor bir süreç zam herseyin ilacı. Herşeyi kafaya takmamamiz lazım ana olmuyo işte . Aslında 2 3 ay sabretsek beklesek mükemmel ı yada hatalari daha iyi görücez☺
2 3 ay sonrasına atlayabilsem keşke zaman geçmiyo bide işe başlıyorum 28inde. bu ifadesiz yüzümün değişmesi lazım kendimi hiç derse girecek gibi hissetmiyorum :KK51:

tesekkur ederim cene zoor bir ameliyat biraz oldu tabi daha sislerim inmeden digeri ama univ basliyorum 14 eylulde yetissin diye biyle oldu ben istedim cesurca oldu biraz ama cikti aradan sukur :)
Ceneye ne yapildi ? Bn burun amelyati dusunuyorum ama ceneme de taktim belirgin bi cene istiyorum bnmkisi biraz gerideymis gibi geliyor bana . bunu burun la beraber yapabiliyorlarmi?

Ceneye ne yapildi ? Bn burun amelyati dusunuyorum ama ceneme de taktim belirgin bi cene istiyorum bnmkisi biraz gerideymis gibi geliyor bana . bunu burun la beraber yapabiliyorlarmi?
merhaba cenemdee asimetri vardi saga ve iceri alindi ayni ameliuatta olmadi birlikte epey zorlarmis

Selam kızlarr ben de Pazartesi günü ameliyat oldum. Burnumun içinden çıkan kemikleri görünce inanamadım resmen :) nası yaşamışım onlarla ben bunca sene dedim. Neyse ağrım sızım cok yok allaha şükür. Morluk ve şişliklerim az da olsa var tabi. Avatar gibi geziyorum gözlerim küçüldü :) ben tamponlar ertesi günü alınacak sanıyordum ama yarına randevu verdi almadı tamponlarımı. Cok cok az nefes alabiliyorum ara sıra sarı kanla karışık sıvı geliyor genelde sol burun deliğimden. Genelde yatmak mı gerekir ayakta durmak Yada oturmak sıkıntı yaratır mı sizce ? Oturur pozisyonda durunca sanki kan beynime hücum ediyor ve ateşim çıkıyor gibi hissediyorum ben. Yatmaktan da boynum ağrıdı :/ bide grip olunca insanın burnunun içi deli gibi yanar ve kaşınır ya öyle bi kaşıntı var. Parmağımı sokasım geliyor ama kendime engel olmaya çalışıyorum :)

Back
X