Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

buz uygulaması çok önemli bence. ben ameliyattan çıktığımda ilk 24 saat boyunca yarım saatte bir 5 dakika şeklinde buz uygulaması yaptım. hatta gece çok hafif uykuya dalmışım o ara kırmızı bi çizgi oluşmaya başlamıştı. buz koydukça o da geçti hiç morluk olmadı. buz pek koymadıysan ondan olmuştur bence. nefes konusuna gelince bende tampon yoktu ama nefes almam 10 günü falan buldu burun içerisindeki şişliklerden dolayı nefes alamayabilirsin ama düzeliyo:KK39: kaçıncı günün senin canım ?
Bugün 3. Günüm teşk ederim umarım en kısa zamanda düzrlir

canım bende çok şişmiştim buz uygulamama ragmen 2. gün max şişlik oluyor ve morarıyor sonra yavaş yavaş inmeye başlıyor canım morluklarda sararmaya başlıyor korkma. Yapılan işlemle alakalı daha cok. tamponların silikon değilmi az da olsa nefes alıyo olman lazım. Genelde tamponlar cıkınca nefes alınmaya başlanıyor fakat istisnai durumlarda yani burun içi şişliğinin devam ettiği ufak sızıntı kanamanın devam ettiği durumlarda tıkanıklık olabiliyormus canımm. bugün fazla şişliğinin olmasıyla alakalıdır belki. tamponlar cıktıgında rahatlarsın inşallah.
Tamponlarım bugün alındı silikondu ama hiç hava girmiyodu tamponlar çıktı çokk güzel hava doldu içime nefes alabildim ve ilk kez böyle hissettim eve dönünce tıkandı tekrar ara ara açılıyo ama

11 eylülde ameliyat oldum..2.ve 3.gun ödem ve morluklarım çok fazlaydı gün geçtikçe azalıyor. .şimdilik durum bu..

Bugün 3. Gün bende kendimi daha iyi hissediyorum ara sırada olsa nefes alabiliyorum temizemeye ne zaman başlamam gerek bugündenmi yoksa 2 gün beklemelimiyim doktora sormayı unuttum

Yeni ameliyat olanlar çok geçmiş olsun :KK68: doktorlarinizin ismini verebilir misiniz yeni burnuslariniz inshallah istediğiniz gibi olur resimlerinizi gormek isterim ben uzun zamandır istiyorum fakat kararsızım aslında fiyatlar konusunda :110: uygun fiyata hiç mi iyi doktor bulamicam fiyat konusunda ayrıca yardım edebilirseniz sevinirim :KK15:

Benim doktorum Hakan Gence daha alcım çıkmadı ama şimdilik güzel görünüyor ben memnun kaldım.
Tekrar geçmiş olsun cnm inshallah dilediğin buruna kavusursun onda karar verdiğine göre iyi bir doktor olmalı .. peki fiyat konusunda abartili mi ne kadara oldun ? Bu çoğunu ameliyat tan vazgeçiren bir konu malesef özelikle yurt dışında olanlardan çok fazla istiyorlar artık gicikligina mi bilemem ama üç mislisini isteyip üstüne peşin almaları cabası halbuki onlarda cook zor birikim yapıyor

Tamponlarım bugün alındı silikondu ama hiç hava girmiyodu tamponlar çıktı çokk güzel hava doldu içime nefes alabildim ve ilk kez böyle hissettim eve dönünce tıkandı tekrar ara ara açılıyo ama
anladım canımm bi kaç güne düzelir inşallah.

Bende yeni ameliyat oldum fiyat 3500 hakan soygür
Bilgin için çok sağol cnm bu arada geçmiş olsun inshallah hayal ettiğin burnusa kavusur bizlerle resimlerini paylaşırsın peki ne kadar oldu ameliyat olali nasıl geçti doktor işinde başarılı mi ?

Selam kızlarr ben de Pazartesi günü ameliyat oldum. Burnumun içinden çıkan kemikleri görünce inanamadım resmen :) nası yaşamışım onlarla ben bunca sene dedim. Neyse ağrım sızım cok yok allaha şükür. Morluk ve şişliklerim az da olsa var tabi. Avatar gibi geziyorum gözlerim küçüldü :) ben tamponlar ertesi günü alınacak sanıyordum ama yarına randevu verdi almadı tamponlarımı. Cok cok az nefes alabiliyorum ara sıra sarı kanla karışık sıvı geliyor genelde sol burun deliğimden. Genelde yatmak mı gerekir ayakta durmak Yada oturmak sıkıntı yaratır mı sizce ? Oturur pozisyonda durunca sanki kan beynime hücum ediyor ve ateşim çıkıyor gibi hissediyorum ben. Yatmaktan da boynum ağrıdı :/ bide grip olunca insanın burnunun içi deli gibi yanar ve kaşınır ya öyle bi kaşıntı var. Parmağımı sokasım geliyor ama kendime engel olmaya çalışıyorum :)
Sürekli yatma yüzündeki morluk ve şişlikler dağılsın yatarken yastığım dik olsun rahat nefes alabilmen için 2 yastıkla yatıyordum artık dik yatmaya alıştım şuan bile az alçak 2 yastık kullanıyorum zamanla alışıyorsun ağızdan alıp vermeye ben mesela camlar açık uyuyordum geceleri :D mesela bugün tamponlarım çıktı burundan nefes almayı unutuyom ağzımdan alıyom o derece alışmışım :D

Yeni ameliyat olanlar çok geçmiş olsun :KK68: doktorlarinizin ismini verebilir misiniz yeni burnuslariniz inshallah istediğiniz gibi olur resimlerinizi gormek isterim ben uzun zamandır istiyorum fakat kararsızım aslında fiyatlar konusunda :110: uygun fiyata hiç mi iyi doktor bulamicam fiyat konusunda ayrıca yardım edebilirseniz sevinirim :KK15:
Bandajlarım pazartesi çıkacak resim atarım şuan bile memnunum doktorumun adı Bayram Veyseller 3000 tl oldum ameliyatımı

Ben kbb da oldum ameliyatimi kemik egriligimi duzeltti doktor ayni zamanda biraz estetik uygulama yapildi. İkinci gun gozlerim gounmuyodu sislikten goz altlarim cok sismis ve morarmisti. Bugun 4.gunum sadece yanaklarim sis biraz da goz kapaklarim mor. Ameliyatla ilgili problem yok ama bogazimda cok kotubi yerde aft cikti ondan dolayi uyuyamiyorm agridan. cok sukur halimden cok memnunum. Sislikten dolayi nasil gorundugumu kestiremiyorm ama cok hycanliyim :)

Bugün 3. Gün bende kendimi daha iyi hissediyorum ara sırada olsa nefes alabiliyorum temizemeye ne zaman başlamam gerek bugündenmi yoksa 2 gün beklemelimiyim doktora sormayı unuttum
Benim doktorum gunde 4 kere okyanus suyu ve krem uygula dedi. İkinci gunden ebri uyguluyorum. Bir de hapsirik ilaci verdi hapsirirsam kemiklerim dagilir diye

Back
X