- 6 Mart 2025
- 197
- 4
- 13
- 30
- Konu Sahibi diygusalhatun
-
Merhaba embriyonuz genetiğe gitmiş miydi geçmiş olsunKızlar 9 Mayıs'ta düşük yaptım doktorum üçüncü adetinde gel tekrardan deneyelim dedi ama ben kararsızım eylülde mı olsam hadi toplaşalım .. sizin transfer ne zaman ne kadar ara verdiniz birde ben embriyo gölü yaptırmıştm tutmuştu bundada yaptırmak istiyorum diye embriyo kalitem 5aa ydı buda 5.gün embriyosu ama 4aa olacak
Doktorum gerek olmadığını söyledi bilimsel kanıtı yok falan dedi bende göndermedimMerhaba embriyonuz genetiğe gitmiş miydi geçmiş olsun
Sizin durumlar nasıl ikindi transfer miMerhaba embriyonuz genetiğe gitmiş miydi geçmiş olsun
Bnm ilk transferim taze transferdi 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maalesef şuan ikinci transfer bn böyle bir şey bir daha olmasın diye dondurulmuş embriyomu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderildi tekrar dondurulduSizin durumlar nasıl ikindi transfer mi
Sonuç geldi mi pekiBnm ilk transferim taze transferdi 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maalesef şuan ikinci transfer bn böyle bir şey bir daha olmasın diye dondurulmuş embriyomu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderildi tekrar donduruldu
Sağlıklı geldi transfer oldum şuan pozitifim çok şükür bugün keseyi gördük inşallah sağlıklıca kucağımıza alırızSonuç geldi mi peki
Yaa çok şükür bana çok dua edin lütfen ismim Ebru sizin adınıza çok sevindim Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağlıklı geldi transfer oldum şuan pozitifim çok şükür bugün keseyi gördük inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız
Kaç ay ara verdin pekiBnm ilk transferim taze transferdi 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maalesef şuan ikinci transfer bn böyle bir şey bir daha olmasın diye dondurulmuş embriyomu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderildi tekrar donduruldu
Allah tez zamanda sağlıklıca size de nasip etsin Ebru özellikle edcm inşallahYaa çok şükür bana çok dua edin lütfen ismim Ebru sizin adınıza çok sevindim Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım benim bundan sonra sanada dua edicem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. bilmiyorum çok kararsız kaldım doktorum bilgili biri ona güvendim açıkçasıAllah tez zamanda sağlıklıca size de nasip etsin Ebru özellikle edcm inşallahAylarca bekledim oydu buydu bir ay transfere üç gün kala hastalandım iptal oldu bir ay kist oldu bekledim falan Allah kolaylıkla nasip etsin sana da ama genetiği tavsiye ediyorum için rahat olur
Aralıkta transfer olmuştum canım 14aralıkta Temmuz 12de ikinci transferimi olabildim mayısta transferim vardı tam üç gün kala iptal oldu diğer ay da kist oldu onun tedavisini gördüm ancak temmuzda olabildimKaç ay ara verdin peki
Bazen doktorlar böyle kararsız bırakıyor maalesef insanı da bu da bi risk işte bilmiyorumAllah razı olsun canım benim bundan sonra sanada dua edicem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. bilmiyorum çok kararsız kaldım doktorum bilgili biri ona güvendim açıkçası
Senden de Allah razı olsun canım aminAllah razı olsun canım benim bundan sonra sanada dua edicem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. bilmiyorum çok kararsız kaldım doktorum bilgili biri ona güvendim açıkçası
Aralıkta transfer olmuştum canım 14aralıkta Temmuz 12de ikinci transferimi olabildim mayısta transferim vardı tam üç gün kala iptal oldu diğer ay da kist oldu onun tedavisini gördüm ancak temmuzda olabildim
Doğru kararsız kaldım sonra doktoruma güvendim hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBazen doktorlar böyle kararsız bırakıyor maalesef insanı da bu da bi risk işte bilmiyorum
Bn Kayseri Memorialdayım bir arkadaş Şişli Memorialde aynı şekilde yaptı şuanda 20haftalık hamile eğer embriyo kaliteniz güzelse kesinlikle tavsiye ediyorum bunuDoğru kararsız kaldım sonra doktoruma güvendim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Amin en kısa zamanda sağlıklıca sana da nasip olsun canımHayırlısı bu zamanmış demek ki canım dikkat et kendine
Genetige gönderdikten sonra ne zaman sonuçlar geldi tüp Bebek merkezi mi gönderdi birde tek embriyo mu gönderdiniz yoksa hepsini mi üst üste soru sordum ama tek embriyo fiyatı ne kadard8Bn Kayseri Memorialdayım bir arkadaş Şişli Memorialde aynı şekilde yaptı şuanda 20haftalık hamile eğer embriyo kaliteniz güzelse kesinlikle tavsiye ediyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?