Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Ben de sizin gibi dusunuyodum ama 1 gun onceden yapmistim kadinlar hissediyor bence olup olmadigini eger hissediyorsaniz 1 gun onceden erken gebelik testi yapabilirsiniz
Canim senin göğüs hassasiyeti adet gününe kadar devam etti mi? Benim geçti gibi sanki sanırım değilim ya ilk defa bu kadar acımıştı umutlanmistim

Canim senin göğüs hassasiyeti adet gününe kadar devam etti mi? Benim geçti gibi sanki sanırım değilim ya ilk defa bu kadar acımıştı umutlanmistim
Evet canim hala devam ediyor hassasiyetim benimde reglim gecikeli 3 gun oldu bugunle birlikte. Hala kan vermeye gitmedim

Kamerada bazen çıkmıyor cidden
Benim de 12.gun aşılama sona yaklasiyorum ve testim
Bunda çok net görülen bir çizgi var. Ki kamerada silikteştiğini düşünürsek gerçekte daha nettir. Bir an önce kan verin. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur ☺

Kızlar bana test markası önerir misiniz. Prodoctor hariç. Yanlış sonuç veriyor maalesef. Bu ay hangi testle yapmam gerektiğini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…