Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Herkese hayırlı geceler. Herkes nereye gitmiş? Başka aktif konu mu acildi? Yoksa herkes bayramdı seyrandi derken burdan mi koptu?? Ses verin kızlar Ben de İzmirden yazıyorum

Sat 17 haziran bat 15 temmuz ne yazik ki bir belirtim yok
Belirti aramak samanlıkta iğne aramak gibi arkadaşım her hamilelik farklı her vücut farklı bazen erken başlar belirti bazen geç bazende hiç olmaz ki yani kısaca boş yere yıpratma kendini belirti diye şal gitsin bak nasıl geliyor bebiş

Sat 28temmuz bat23ağustos, gebeyim 26 ağustos test çift çizgi 27 ağustos keseyi gördük
Beni de ekler misiniz

Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah belirtileriniz nelerdi acaba
Benim belirtilerim biraz herkese uymayabilir çünkü bende iki tane myom var ona göre biraz fazla belirtisi yaşamış olabilirim ya da başkasına belirti gelmeyecek normal olan şeyleri de yaşamış olabilirim, regle 2 hafta kala hafif hafif böyle kasılmaların vardı galiba bu yerleşme kasılmasıydı agrilariydi bilmiyorum
Aşırı batma ve kasılma yaşıyordum adete yakın sadece böyle bıçaklıyor gibiydi birisi beni akıntım fazlaydı onun haricinde ekstra bir şey hissetmedim

Anladım teşekkürler tekrardan gözünüz aydın

Aaa inanmıyorum geçen senede bu aylar gebelikle ilgili gelmişim yazmışım bir sene sonra yine aynı ayda buraya tekrar geldim Az önce bidlirim gelince bakayım dedim başlık çok tanıdık geldi diye

Bu sefer gerçekten hamilelik olsa

B BallYilmaz123 bak burda konuştuk biz
13. Dpo negatif test umarım sadece erken olduğu için çıkmıyordur

Anladım teşekkürler tekrardan gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim
Sat 28temmuz bat23ağustos, gebeyim 26 ağustos test çift çizgi 27 ağustos keseyi gördük
Beni de ekler misiniz
Cuma günü kontrolüm var sizce bebeği görür müyüz? 2hafta sonra da kalp atışı için çağırdı
Bi de beni çok erken ama çok uyku basıyor halsizim tesmen normal mi bu acaba

Kendisi banlı ekleyemez. Siteden men edildi gibi düşünebilirsiniz. Mune ekler belki
Topiği sürekli takip etmem mümkün değil bu da üyeleri listeye eklemede gecikmelere sebep olur, arkadaşlarımız heyecanlı bir bekleyişteyken onları bekletmem hoş olmaz, bu sebeple bu konuyu devam ettirmek istiyorum, listeyi de konuyu da takip ederim diyen biri varsa Kazen beye mesaj atıp konuyu devralmak istediğini yazarsa daha iyi olur bence

Evet bu gruba hala bakıyorum ben arada inşallah vardır. Buralarda gecikmenin bile 20 gününde daha yeni pozitife dönenler de vardı hiç belli olmuyor o işler.

Evet bu gruba hala bakıyorum ben arada inşallah vardır. Buralarda gecikmenin bile 20 gününde daha yeni pozitife dönenler de vardı hiç belli olmuyor o işler.
Aynen öyle ki daha ben de bugün 14 dpo gecikmeye bile henüz girmedim. Zaten duphaston kullanıyorum birakmayinca gelmez. Bugün son dozu. Doktorum gebelik olursa diye destek icin vermişti.

Ben daha çok 8 dpo gecesi olan rahim bölgesi orta şiddetli bacaklarıma kadar vuran ağrı ve sonrasına beyaz sarimsi karışık az miktarda olan akıntıdan çok suphelendiren. O Ağrı'da bir sefer öyle oldu gece biraz sürdü sonra hiç gelmedi. Sanki yerleşme olmuştu o anda .

Belkide olmuştur ki inşallah olmuştur. Bir yakınım 3 haftadır şüpheli konumda hala net olarak hamilemi değil mi bilmiyoruz kan testine göre var gibi idrarda pozitif çıkıyordu ilk kanda daha yeni belli oldu nasıl olduysa daha kese gözükmedi ya belki gördüler söylemiyorlar henüz

Kan ve idrar pozitifse o zaman hamile demektir. Sadece şuan sağlıklı mı değil mi ona bakılıyor. Gecikmesi ne kadar bilmiyorum ama kese geç görünedebilir. Başka doktora gitsin bazilari görmeyiyor. Bir de vajinal baktırmadıysa bide öyle baktırsın.

Bir ara kanda çıkmadı galiba yok dedi sonra kan da da çıkmış konuşamadık detaylı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…