- 27 Ağustos 2014
- 9
- 5
- 36
- 31
- Konu Sahibi beklegeliyorumm
-
Merak etme duyarsin.bende erken zann etdim ama cok sukur duyduk.mide bulantin varmi?ben fenayimİnşallah cumaya banada duymayı nasip eder rabbim
Yok sadece göğüslerim cok hafif ağrıyor 4 haftalıkken kasık ağrım vardı oda gecti henüz bir belirtim yok :) tam 6+0 damı duydun kalp atısını:)Merak etme duyarsin.bende erken zann etdim ama cok sukur duyduk.mide bulantin varmi?ben fenayim
Ya oyle dusunme her kesde ayni olacak diye bir sey yok ya.daha yeni yeni basliyor bendede .goguslerimde fena agri var uzerone yatamiyorum bile.Bende hiç belirti olmaması beni üzüyoaceba boş gebelikmi
Lütfen böyle düşünmeyin herkeste farklıdır inşallah öyle bir şey yoktur kötü düşünüp kötüyü çekmeyin.Bende hiç belirti olmaması beni üzüyoaceba boş gebelikmi
En son ne zaman regl oldun ilk günü temmuzun kaçıydı.Kızlar ben o 5+2 ya da 6+1 onu anlayamadım nasıl hesaplıyorsunuz?
Şöyle ki benim regl döngüm 35 günleri buluyor ovulasyon ile takip etmiştim 29 hazirandı en son bu şekilde de doktora söyledim zatan o da o önemli değil bebeğin gelişimine göre geç döllenmiş diyoruz dedi ama beta hcg değerlerim haftama göre tutuyordu inşallh bayramdan kalp atışı için gideceğiz doktoraEn son ne zaman regl oldun ilk günü temmuzun kaçıydı.
Boşver o zaman , saglikli olsunlar da.Şöyle ki benim regl döngüm 35 günleri buluyor ovulasyon ile takip etmiştim 29 hazirandı en son bu şekilde de doktora söyledim zatan o da o önemli değil bebeğin gelişimine göre geç döllenmiş diyoruz dedi ama beta hcg değerlerim haftama göre tutuyordu inşallh bayramdan kalp atışı için gideceğiz doktora
Bayramdan sonra randevu alıcam hem o zamana kadar da büyümüş olur inşallah 1 hafta sonra olmasında bir şey olmaz bence sizin de mi bayrama denk geldi?Boşver o zaman , saglikli olsunlar da.
Geç meç fark etmez.
Ya bayramda kadın dogumcu buldunuz mu?
Aslında bana da haftaya gel dedi ama bayram araya girdiği için.
Bayramdan sonraya kaldı.
Evet bayrama denk geliyor.Bayramdan sonra randevu alıcam hem o zamana kadar da büyümüş olur inşallah 1 hafta sonra olmasında bir şey olmaz bence sizin de mi bayrama denk geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?