- Emoji Skoru
- 349
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi elifaslannn
-
Kızlar ses yok mu ağustosta transfer olacak yok mu ?Sevgili anne adayları toplanalım birbirimize destek olalım kendimle başlıyorum 34 yaşındayım ilk tedavim 4 cm lik çikolata kistim var gebelik hiç olmadı haziran sonu iğnelerime başladım 4 yumurtam toplandı 3ü döllendi biri gelişime devam etmedi 2 tane yumurtam 3. Günü yani bugün donduruldu gelişimi iyi dendi ikisini bir dondurmuşlar çift transfer yapılır dendi kaygılarım var Rabbim güzelini ve kolayını versin hiç kimsenin emeği boşa gitmesin
Umarim olumlu sonuçlanır.Ağustosta değil ama yaklaşık 10 gün sonra 3. Gün embriyosu transferi olacağım ben de. Yaş 31 :)
AMH düşük. 0.70 gibi bir şeydi.4 Opudan Toplam 7 tane embriyom var 3. Gün dondurulmuş.Umarim olumlu sonuçlanır.sizin probleminiz nedir?
Benimde amh düşüklüğü ama yakın zamanda baktirmadim. Ama tek opu yaptıracak maddi gücüm varAMH düşük. 0.70 gibi bir şeydi.4 Opudan Toplam 7 tane embriyom var 3. Gün dondurulmuş.
Siz ne gibi hazirliklar yaptiniz bu surecteMerhaba bende ağustos ortası gibi transfer olacağım rahim dinlendirme ve baskılama sürecindeyim ilk denemen daha önce bir düşük bir kimyasal yaşadım çikolata kistim varmış
Ben ocean quenzim Q10 omega3 solgar d vitamini ve folikasit kullandım 3 ay öncesinden kendim araştırarak doktoruma sordum neler kullanmalıyım bunları kullanıyorum dedim tam vitamin yazacakken zaten kullandıkların çok iyi vitaminler dedi bnm bşey yazmama gerek yok devam et dedi sonucu degiştirdi mi bilmiyorum 4 yumurta toplandı 2 si gelişim gösterip donduruldu embriyolog yaşına ve durumuna göre gayet iyi dediBenimde amh düşüklüğü ama yakın zamanda baktirmadim. Ama tek opu yaptıracak maddi gücüm varbirde embriyolar pgt ye gidecek yaşım 40 olduğu icin. Umarim saglikli ve cok yumurta toplanir tup bebek oncesi vitamin takviyesi neler kullandınız? Doktorunuz neler önerdi?
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAğustosta değil ama yaklaşık 10 gün sonra 3. Gün embriyosu transferi olacağım ben de. Yaş 31 :)
ben vitamin olarak belirttiğim takviyeleri kullandım 10 yıldır sigara kullanıyorum bu süreçte bıraktım kahvaltıda avakado yumurta çiğ badem ceviz kabak çekirdeği fındık tükettim şekerden uzak durmaya çalıştım ekmek minimum yine de iki embriyom kaldıSiz ne gibi hazirliklar yaptiniz bu surecte
Siz ne gibi hazirliklar yaptiniz bu surecte
Yumurta büyütme toplama gibi sıkıntılı süreçlerden sonra şu an gün aşırı devit veher gün folik asit alıyorum he tabi Yasmin de kullanıyorum baskılamak için önümüzdeki cuma da nasipse bir iğne yaptıracağım o da yine Lucrin baskılama için rabbim hayırlısını nasip ersin ben üzülmek istemediğim için nedense heveslenemiyorum duygusal olarak bi de bu süreci daha kabullenemedim konuşmak istemiyorum kimseyle annem dahil şu an iyiyim ama hormon ilaçlarını alırken baya duygusaldım isyankardımSiz ne gibi hazirliklar yaptiniz bu surecte
Bende 1.5 aydır kullanıyorum aşırı düzenli degil ama elimden geldiğince gunu bos geçirmeden içiyorum ilaçlarımı. Adete bir hafta var birde opu falan derken nerden baksan 3 hafta daha var vitaminlere devam edelim bakalım. Benim yaşım 40 olunca tabi biraz daha endiseliyimBen ocean quenzim Q10 omega3 solgar d vitamini ve folikasit kullandım 3 ay öncesinden kendim araştırarak doktoruma sordum neler kullanmalıyım bunları kullanıyorum dedim tam vitamin yazacakken zaten kullandıkların çok iyi vitaminler dedi bnm bşey yazmama gerek yok devam et dedi sonucu degiştirdi mi bilmiyorum 4 yumurta toplandı 2 si gelişim gösterip donduruldu embriyolog yaşına ve durumuna göre gayet iyi dedi
Genelde çikolata kisti yumurtayı hızla tüketen bir kist bu yüzden amh düşüklüğü yapıyor bnm sol tarafta sadece yumurtam oluyor kist olan tarafta yumurta bile oluşmuyor opudan beri sol tarafımdaki ağri geçmedi bi hafta olucak ve defalarca kimyasal yaşadımMerhaba bende ağustos ortası gibi transfer olacağım rahim dinlendirme ve baskılama sürecindeyim ilk denemen daha önce bir düşük bir kimyasal yaşadım çikolata kistim varmış
Evet vücudun dengesi bozuluyor. Rabbim kucağını bos bırakmasın kimseninYumurta büyütme toplama gibi sıkıntılı süreçlerden sonra şu an gün aşırı devit veher gün folik asit alıyorum he tabi Yasmin de kullanıyorum baskılamak için önümüzdeki cuma da nasipse bir iğne yaptıracağım o da yine Lucrin baskılama için rabbim hayırlısını nasip ersin ben üzülmek istemediğim için nedense heveslenemiyorum duygusal olarak bi de bu süreci daha kabullenemedim konuşmak istemiyorum kimseyle annem dahil şu an iyiyim ama hormon ilaçlarını alırken baya duygusaldım isyankardım
Ben şunu gördüm her şey nasip bn 34 yaşındayım 27 den beri hamile kalamadım bi arkadaşım 38 yaşında 3. Ayında hamile kaldı aşırı bi problem yoksa yaşın bir önemi kalmıyor aslında biraz genetik biraz beslenme alışkanlığı en çok da nasipBende 1.5 aydır kullanıyorum aşırı düzenli degil ama elimden geldiğince gunu bos geçirmeden içiyorum ilaçlarımı. Adete bir hafta var birde opu falan derken nerden baksan 3 hafta daha var vitaminlere devam edelim bakalım. Benim yaşım 40 olunca tabi biraz daha endiseliyim
Opudan sonra regl oldum ya neyse ağrı çektim geçti falan ertesi gün iyiyim sonraki gün ise şiddetli bir gaz sancısıydı sanırım zaten kontrole gidecekken hastanelik oldum falan biraz o günlerde ağrı çektim hassas bağırsaklarım benim yumurtalıklarımda bi şey yoktu doktor baktı bir daha da ağrım olmadı tabi bir kaç gün hassastı ama pilatese falan gittim yani iyiydim.Genelde çikolata kisti yumurtayı hızla tüketen bir kist bu yüzden amh düşüklüğü yapıyor bnm sol tarafta sadece yumurtam oluyor kist olan tarafta yumurta bile oluşmuyor opudan beri sol tarafımdaki ağri geçmedi bi hafta olucak ve defalarca kimyasal yaşadım
İşte umut bağlama olayı bence burda çok üzücü ama böyle de hayat geçer mi bilmiyorum her an kaybederim ya da olumsuz olur psikolojisiyleEvet vücudun dengesi bozuluyor. Rabbim kucağını bos bırakmasın kimseninbende kimseye söylemedim sadece annem biliyor yani hem heyecanlıyım hem korkuyorum ben ya olmazsa diye cok umut bağlamak istemiyorum ama elimde de degil.