Ağustos transfer olacaklar toplanalım

Kızlar ben salı günü ilk transferimi yaptırcam da hemşire bana 1 mi 2 mi koydurmayı düşünüyosunuz dedi bende 1 dedim ama 2 mi koydursam ikiside tutarsa benim için zor bana tercih sunmalarına şaşırdım sizce hangisi daha sağlıklı olur ki

Yaaa çok iyi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Estrofemi sabah öğle akşam alıyorum. Coraspin( kan sulandırıcı) , folik asit , d vitamini ve takviye olarak demir alıyorum şuanlık perşembe günü, progestorna başlatacak sanırım

Regl olmayı Bekliyorum halaaa siz oldunuz mu
Ben 12 gün sonra bi daha oldum kist dolayısıyla ertelendi transfer lucrin depot iğne oldum bir aylık baskılama yapacakmış iğne bir ay bu şekilde transfer yapamam dedi 1 eylülde gidicem

Ben 12 gün sonra bi daha oldum kist dolayısıyla ertelendi transfer lucrin depot iğne oldum bir aylık baskılama yapacakmış iğne bir ay bu şekilde transfer yapamam dedi 1 eylülde gidicem
Geç Olsunda güç olmasın inşallah güzel haberlerinizi duyarız yakın zamanda

Merhabalar bugun pgt sonucum geldi 1 embriyom vardi oda transfer edilemez şeklinde tespit edilmiş. Yas 41 galiba bunun da etkisi var bilmiyorum. Ama gerçekten umudum vardi fakat gitgide bu da azalıyor. Bu ay tekrar adet olduğum icin bir kere daha havuz deneyeceğiz bakalım bizi ne bekliyor

Tractocile yapan var mı acaba biz bulamuyoruzda

`