- Konu Sahibi elifaslannn
-
Benimde salı günü gitti 4 gün oldu işte kaç günde çıkarsa artıkBende pgt den sonuç bekliyorum. Daha 5 gun oldu gideli .1 embriyom vardi. Sizin kaç gününüz kaldi
Estrofemi sabah öğle akşam alıyorum. Coraspin( kan sulandırıcı) , folik asit , d vitamini ve takviye olarak demir alıyorum şuanlık perşembe günü, progestorna başlatacak sanırımYaaa çok iyi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Aynı şeylerEstrofemi sabah öğle akşam alıyorum. Coraspin( kan sulandırıcı) , folik asit , d vitamini ve takviye olarak demir alıyorum şuanlık perşembe günü, progestorna başlatacak sanırım
Ben 12 gün sonra bi daha oldum kist dolayısıyla ertelendi transfer lucrin depot iğne oldum bir aylık baskılama yapacakmış iğne bir ay bu şekilde transfer yapamam dedi 1 eylülde gidicemRegl olmayı Bekliyorum halaaasiz oldunuz mu
Geç Olsunda güç olmasın inşallah güzel haberlerinizi duyarız yakın zamandaBen 12 gün sonra bi daha oldum kist dolayısıyla ertelendi transfer lucrin depot iğne oldum bir aylık baskılama yapacakmış iğne bir ay bu şekilde transfer yapamam dedi 1 eylülde gidicem
Nerde tedavi görüyorsunuzAynı şeyler
Nerde tedavi görüyorsunuz
İnşallah canım hepimiz güzel haberlere muhtacız hepimiz görelimGeç Olsunda güç olmasın inşallah güzel haberlerinizi duyarız yakın zamanda
Aminİnşallah canım hepimiz güzel haberlere muhtacız hepimiz görelim