- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Aynen yamerhaba canim bende senle ayni.durumdayim bendd 23 yasindayim ve 3 yildir deniyoruz olmuyo cevredem herkes yasin daha cok genc bisey olmaz diyo ama sonucta 3 yil olmus kimse anlamiyo
Şu an değilim canım kimyasal oldu malesef 9 ay önce inşallah tekrar olur bekliyorumAllah saglıklıcana kucagı a almayı nasip etsin canım darısı basımıza insallah
Valla cnm erkek istemeyince istemiyor, sende tam tersi olmus o yuzden oyle dusunuyorsun ama benimde esim istemiyordu. Neyseki cok sukur artik istiyor ve insAllahta en yakin zamanda olur
Sen baya beklemissin 9 sene ??? Ozel bir sebebi varmiydi.. ben o kadar bekliycegimi hayatta dusunemem. Oglum 2.5 yasina girdiginde istegim artti ama esimi bekledim
Aaa Allah söyletti o zaman insallah olur bu ayŞu an değilim canım kimyasal oldu malesef 9 ay önce inşallah tekrar olur bekliyorum
Çocuk neden istenmez ki... Sanırım sorumluluk ve cinsel hayat etkilenecek diye istemiyor erkekler
Eşinin burcu ne çok merak ettim :)Bilsem. Sürekli plan halinde. Hayat da öyle 7 gün 24 saati planlayarak yaşanmaz yani
Aman aman amannn babam akrep bilirim akrep erkeklerini bence en zor burç akrep Allah kolaylık versinLanet olası bir Akrep
Aman aman amannn babam akrep bilirim akrep erkeklerini bence en zor burç akrep Allah kolaylık versin
Çeken bilir dimi :) akrep erkekleri cinselliğe çok düşkün oluyormuş. Bi de seninki bebeğe düşkün olsa ya :)Teşekkür ederim ağlıyorum şu an
Valla cnm benim esim bana guvenemediginden istemiyordu, ev duzenimiz cok yok ve ayni zamanda kendisi asiri titiz. Ikinci cocuk olunca evi onu oglumu ihmal ederim korkusu yasiyordu. Bende ona guzelce ankatmaya calistim 30 yasimdan once en az 3 cocuk istedigimi ve yas ilerledikce hamileliklerin zorlastigini. Ayni zamanda 4 yasinda oglum var ve kendine oyun arkadasi ariyor. Sana verebilcegim en buyuk tuyo : esinle guzel bir dil ile konusman, onu anladigini ona gistermen onun hislerinede onem verdigini gostermen. Bazen erkekler isinamiyorlar bebek olayina. Sonucta anneler 9 ay tasiyor aralarinda bir bag oluyor. Babalar anca o bagi dogumdan snra yasiyorlar. Esini mesela bebekli ortamlara gotur. Belkide korkuyordur. Ona neden istemedigini anlamaya calis. Korunmayi biaktigina gore aslinda oda istiyordur ama korkuyordur. Herseyin hayirlisi olsun cnm. Gor bak bebeginiz olduktan snra esin artik seni bile unutcakkAy Allah aşkına ne yaptın da istemeye karar verdi lütfen tüyo
Benim eşim çok öyle bebek isteğiyle dolup taşan biri değil. Yeni korunmayı bıraktık biraz benim isteğimle oldu. Ama yine bile hamile kalsam büyük sevinçle ona koşamazmışım gibi geliyor çünkü bu konuyu konuşmadık öyle korunmayı bıraktık sadece..... Ne istiyor hiç bilmiyorum..
Çeken bilir dimi :) akrep erkekleri cinselliğe çok düşkün oluyormuş. Bi de seninki bebeğe düşkün olsa ya :)
Valla cnm benim esim bana guvenemediginden istemiyordu, ev duzenimiz cok yok ve ayni zamanda kendisi asiri titiz. Ikinci cocuk olunca evi onu oglumu ihmal ederim korkusu yasiyordu. Bende ona guzelce ankatmaya calistim 30 yasimdan once en az 3 cocuk istedigimi ve yas ilerledikce hamileliklerin zorlastigini. Ayni zamanda 4 yasinda oglum var ve kendine oyun arkadasi ariyor. Sana verebilcegim en buyuk tuyo : esinle guzel bir dil ile konusman, onu anladigini ona gistermen onun hislerinede onem verdigini gostermen. Bazen erkekler isinamiyorlar bebek olayina. Sonucta anneler 9 ay tasiyor aralarinda bir bag oluyor. Babalar anca o bagi dogumdan snra yasiyorlar. Esini mesela bebekli ortamlara gotur. Belkide korkuyordur. Ona neden istemedigini anlamaya calis. Korunmayi biaktigina gore aslinda oda istiyordur ama korkuyordur. Herseyin hayirlisi olsun cnm. Gor bak bebeginiz olduktan snra esin artik seni bile unutcakk
neler yapıyorsn bu süreçte. ben çok stresliyim her şeyi kafama takıyorum.
2,5 yıl oldu canım ilk hamileliğim süpriz oldu ama kalbi durduğu için küretaj oldum eşim o zamanda istemiyordu şimdide, ne diyim bilmiyorum çok çaresiz durumdayım küretajdan sonra daha çok kafaya takar oldum
ewet aynen oyle ben beklemekten yoruldum ama insanlar bunu anlamiyo artik tup bebek yaptircaz ama herkes tup bebek icin daha cok erken biraz daha bekle diyo kimse bilmiyoki bizim ne cektigimiziçok haklısınız. Yaş olarak genç olmak zaman olarak ve beden sağlığı için önemli, o açıdan haklılar. Ama 3 yılı yaşamayan da o isteği psikolojiyi bilmeden size normal bir durum gibi davranamaz hakkı yok. Sonuçta 1 2 ayda deneyip çocuk sahibi olan ve bizim gibi en az 1 sene uğraşıp sabreden bir değil.
Bende esimin tarafindan yana 1 sene neden cocuk yapmiyorsunuz dinledim. Kimseye olmuyor diyemedim. Oldu herkes oh cekti kaybedince de şimdi kimse bisey diyemiyor. Ama ben üzüldüm agladim korktum kimse bilmiyor onlar soyledikleri ile kaliyorlarewet aynen oyle ben beklemekten yoruldum ama insanlar bunu anlamiyo artik tup bebek yaptircaz ama herkes tup bebek icin daha cok erken biraz daha bekle diyo kimse bilmiyoki bizim ne cektigimizi
Servikal gebelik vardı dış gebelik. Nisanda kürtaj oldum. 15 ay ustune olmustu bu ay tekrar sıfırdan basladik. Benim gibi isteyen herkese nasip olsun saglikli ve hayirlisiylaaaa cokk gecmis olsun neden kaybettin bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?