Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay Allah aşkına ne yaptın da istemeye karar verdi lütfen tüyo

Benim eşim çok öyle bebek isteğiyle dolup taşan biri değil. Yeni korunmayı bıraktık biraz benim isteğimle oldu. Ama yine bile hamile kalsam büyük sevinçle ona koşamazmışım gibi geliyor çünkü bu konuyu konuşmadık öyle korunmayı bıraktık sadece..... Ne istiyor hiç bilmiyorum..

Valla cnm benim esim bana guvenemediginden istemiyordu, ev duzenimiz cok yok ve ayni zamanda kendisi asiri titiz. Ikinci cocuk olunca evi onu oglumu ihmal ederim korkusu yasiyordu. Bende ona guzelce ankatmaya calistim 30 yasimdan once en az 3 cocuk istedigimi ve yas ilerledikce hamileliklerin zorlastigini. Ayni zamanda 4 yasinda oglum var ve kendine oyun arkadasi ariyor. Sana verebilcegim en buyuk tuyo : esinle guzel bir dil ile konusman, onu anladigini ona gistermen onun hislerinede onem verdigini gostermen. Bazen erkekler isinamiyorlar bebek olayina. Sonucta anneler 9 ay tasiyor aralarinda bir bag oluyor. Babalar anca o bagi dogumdan snra yasiyorlar. Esini mesela bebekli ortamlara gotur. Belkide korkuyordur. Ona neden istemedigini anlamaya calis. Korunmayi biaktigina gore aslinda oda istiyordur ama korkuyordur. Herseyin hayirlisi olsun cnm. Gor bak bebeginiz olduktan snra esin artik seni bile unutcakk

Çeken bilir dimi :) akrep erkekleri cinselliğe çok düşkün oluyormuş. Bi de seninki bebeğe düşkün olsa ya :)

Belki doğarsa o zaman inşallah Aşırı benmerkezci plancı oluyorlar bence bu daha zor

İnşallah dediğin gibi olur merakla beklicem bakalım. Ben 29 yaşındayım ve olursa ilk çocuğumuz olacak, artık ertelemek olmaz yani benimki de can ve ben de Allah verirse 2 tane istiyorum...

2,5 yıl oldu canım ilk hamileliğim süpriz oldu ama kalbi durduğu için küretaj oldum eşim o zamanda istemiyordu şimdide, ne diyim bilmiyorum çok çaresiz durumdayım küretajdan sonra daha çok kafaya takar oldum

hayırlısı olsun be canım Allah büyük en iyi zamanda nasip etsin inşallah

ewet aynen oyle ben beklemekten yoruldum ama insanlar bunu anlamiyo artik tup bebek yaptircaz ama herkes tup bebek icin daha cok erken biraz daha bekle diyo kimse bilmiyoki bizim ne cektigimizi

ewet aynen oyle ben beklemekten yoruldum ama insanlar bunu anlamiyo artik tup bebek yaptircaz ama herkes tup bebek icin daha cok erken biraz daha bekle diyo kimse bilmiyoki bizim ne cektigimizi
Bende esimin tarafindan yana 1 sene neden cocuk yapmiyorsunuz dinledim. Kimseye olmuyor diyemedim. Oldu herkes oh cekti kaybedince de şimdi kimse bisey diyemiyor. Ama ben üzüldüm agladim korktum kimse bilmiyor onlar soyledikleri ile kaliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…