- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Benim adetten sonraki günden itibaren silik olarak hep çıkar, git gide koyulaşır vd diğer adete değin tekrar silikleşir ancak hiç tamamen kaybolmuyor ikinci çizgim. Bunun normal olduğunu sanıyordum acaba bende sorun mu var kiCnm Aslinda ben bi yerde okumustum. LH hormonu yumurta olustugunda ortaya cikiyormus, yani aslinda adetten snraki gunlerde test yapsan negatif cikar.. çok bilmislik gibi oldu, ama sonucta burda hani hem birbirimize destek hemde sorularimiza cevap ariyoruz. Verdigimiz cevaplar yanlissa dogrusunu soylemek gerekir. Ben inan cok arastirdim bu konuyu ve hala arastiriyorum iyice bilgilenmek icin. Ve ayni zamanda baska bi forumdada cok konusuliyor. O yuzden kendimden cok emin oldugum icin soylemek istedim. Ha benim yanildigim konular olsada bunu memnuniyetle bilmek isterim yeterki insani cercevesinde ve birbirimizi kirmayarak soylenilsin
Bence sende sorun yok, hormon sende yogun vardir, benim okudugum yazilarda bi genellestirme yapiliyor ama mutlaka senin gibi bircok kadin vardir ayni dirumda olan cizgisi hic eksik olmayan. Bu LH hormonun sizlerde her zaman var oldugunu belirtisi olabilir. Ama genelde baktigimiz zaman cogu kadinda negatif cikar. Yani istatistikler oyle soyluyor ben degilBenim adetten sonraki günden itibaren silik olarak hep çıkar, git gide koyulaşır vd diğer adete değin tekrar silikleşir ancak hiç tamamen kaybolmuyor ikinci çizgim. Bunun normal olduğunu sanıyordum acaba bende sorun mu var ki
Cnm Aslinda ben bi yerde okumustum. LH hormonu yumurta olustugunda ortaya cikiyormus, yani aslinda adetten snraki gunlerde test yapsan negatif cikar.. çok bilmislik gibi oldu, ama sonucta burda hani hem birbirimize destek hemde sorularimiza cevap ariyoruz. Verdigimiz cevaplar yanlissa dogrusunu soylemek gerekir. Ben inan cok arastirdim bu konuyu ve hala arastiriyorum iyice bilgilenmek icin. Ve ayni zamanda baska bi forumdada cok konusuliyor. O yuzden kendimden cok emin oldugum icin soylemek istedim. Ha benim yanildigim konular olsada bunu memnuniyetle bilmek isterim yeterki insani cercevesinde ve birbirimizi kirmayarak soylenilsin
DogrudurKuzum ben kendi adıma söyleyeyim hatta birçok kişide de öyle olur silik çizgi her zaman çıkıyor
Sadece eger pko gibi bir rahatsızlık varsa koyulaşmıyor hiç
Benim de bat muhtemelen sizinle aynı. Ovülasyon takibi yaptınız mı? Hangi gün yumurtladınız acaba?Bat 18 ağustos ınsallah bu ay burdaki kimse göbüşü boş ayrılmaz topikten
kizlar bugun cat.igneden sonraki 10.gunum ve hic cizgi yok 6.gunde 2.cizgi silik vardi etkisi gitmis hergun testi tekrarlayacagim bakalim nasil olacakyvz13 canim sende nasildi 2.cizgi ciktimi sonradan kizlar yardim please
ins. canim bugun sair biraz akintim var bugune kadar hic akintim olmamisti hergun yapmaya baslayacagimCanım iyi bişey bu çünkü bundan sonra göreceğin çizgi bebişten demek :)
Bende 5 ve 7. Gün testleri var canım
Benim bat a 5 gün var akıntılarım başladı göğüslerim hassas ama uçları acımıyor. Arada sancı giriyor her ayki adet belirtilerim bunlar ben de dün rüyamda adet olduğumu gördüm bu arada:) Benim de umutlar bi dahaki aya kaldı sanırım.Ağustosta mujdeyi aldığımız oldu mu kızlar?? Bugün benim çatlatma iğnesi den sonra 14.gunum yoğun sulu akintim var kasiklarim arada batıyor gece yatarken yön değiştiriyordum sol tarafıma bıçak saplandı acisindan uyandım. Bunun dışında pek belirtim yok. Rüyamda adetim geliyordu benim ruyalarim hep çıkar. Cumaya kadar adetim gelir
5 gün erken daha canım bekle bebek yeni yerlesiyor belirti için erken senin.Benim bat a 5 gün var akıntılarım başladı göğüslerim hassas ama uçları acımıyor. Arada sancı giriyor her ayki adet belirtilerim bunlar ben de dün rüyamda adet olduğumu gördüm bu arada:) Benim de umutlar bi dahaki aya kaldı sanırım.
Biliyorum canım ama her ay böyle olur zaten adetim farklı hiçbir belirti yok. Yine de bilemeyiz tabii hayırlısı inşallah rüyalarımız tersine çıkar:)5 gün erken daha canım bekle bebek yeni yerlesiyor belirti için erken senin.
İki defa hamile kaldım canım belirtilere çok takılma ilkinde sadece göğüs ağrısı vardı ikincisi ikizdi ve ikiz olmasına rağmen hiçbir belirti yoktu sadece ayaklarım üsudu. İki hamileligimde maalesef olumsuz sonuçlandı tekrar hamile kalamadimBiliyorum canım ama her ay böyle olur zaten adetim farklı hiçbir belirti yok. Yine de bilemeyiz tabii hayırlısı inşallah rüyalarımız tersine çıkar:)
ins. canim bugun sair biraz akintim var bugune kadar hic akintim olmamisti hergun yapmaya baslayacagim
bu ay ne tedavi gormustun canimAğustosta mujdeyi aldığımız oldu mu kızlar?? Bugün benim çatlatma iğnesi den sonra 14.gunum yoğun sulu akintim var kasiklarim arada batıyor gece yatarken yön değiştiriyordum sol tarafıma bıçak saplandı acisindan uyandım. Bunun dışında pek belirtim yok. Rüyamda adetim geliyordu benim ruyalarim hep çıkar. Cumaya kadar adetim gelir
bendede sarimsi akinti basladi bugunYap kuzum
Bende de afedersin beyaz akıntı başladı
Adet öncesi de gelir aslında beyaz akıntı
Ama adete bir hafta kala gelirmi acaba yoksa bir kaç gün kalamı başlar
3ay sadece klomen bu ay klomen+5menogon+3merional iğne kullandım canım. 10.gunden sonra çizginin çıkabilir tabi canım değişebilirbu ay ne tedavi gormustun canim
kizlar bide 10.gun cizgi cikmayip sonradan 2.cizgi cikan oldumu aranizda
ins. canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin3ay sadece klomen bu ay klomen+5menogon+3merional iğne kullandım canım. 10.gunden sonra çizginin çıkabilir tabi canım değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?