Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetten sonraki günden itibaren silik olarak hep çıkar, git gide koyulaşır vd diğer adete değin tekrar silikleşir ancak hiç tamamen kaybolmuyor ikinci çizgim. Bunun normal olduğunu sanıyordum acaba bende sorun mu var ki

Bence sende sorun yok, hormon sende yogun vardir, benim okudugum yazilarda bi genellestirme yapiliyor ama mutlaka senin gibi bircok kadin vardir ayni dirumda olan cizgisi hic eksik olmayan. Bu LH hormonun sizlerde her zaman var oldugunu belirtisi olabilir. Ama genelde baktigimiz zaman cogu kadinda negatif cikar. Yani istatistikler oyle soyluyor ben degil

Kuzum ben kendi adıma söyleyeyim hatta birçok kişide de öyle olur silik çizgi her zaman çıkıyor
Sadece eger pko gibi bir rahatsızlık varsa koyulaşmıyor hiç

Kiar ben de dun banyo yaptım ama bugun akintim var baya sari gibi anlamadim neden oluyo ki adet bitiminde ne bu simdi

Kızlar bir şey sorcam, bu ay ovulasyon testleriyle takip yapıyordum da dün ikinci çizgi koy çıktı ama ilk çizgiden koyu değildi. Pik bugün yarın demiştim. Ama az önce test yaptım tekrar ikinci çizgi Yok denecek kadar az. Pik olmama ihtimali var mı? Yoksa kaçırmış mıyımdır? Allahtan nolur nolmaz çalıştık :)

kizlar bugun cat.igneden sonraki 10.gunum ve hic cizgi yok 6.gunde 2.cizgi silik vardi etkisi gitmis hergun testi tekrarlayacagim bakalim nasil olacak yvz13 canim sende nasildi 2.cizgi ciktimi sonradan kizlar yardim please

kizlar bugun cat.igneden sonraki 10.gunum ve hic cizgi yok 6.gunde 2.cizgi silik vardi etkisi gitmis hergun testi tekrarlayacagim bakalim nasil olacak yvz13 canim sende nasildi 2.cizgi ciktimi sonradan kizlar yardim please

Canım iyi bişey bu çünkü bundan sonra göreceğin çizgi bebişten demek :)
Bende 5 ve 7. Gün testleri var canım

Eklentiler

• E7AAAA2E-2CDC-43E6-A718-6AECBE4C5620.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 47
  • E54B8F3F-C758-4BD9-8194-D38B922FF7C9.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 34
Ağustosta mujdeyi aldığımız oldu mu kızlar?? Bugün benim çatlatma iğnesi den sonra 14.gunum yoğun sulu akintim var kasiklarim arada batıyor gece yatarken yön değiştiriyordum sol tarafıma bıçak saplandı acisindan uyandım. Bunun dışında pek belirtim yok. Rüyamda adetim geliyordu benim ruyalarim hep çıkar. Cumaya kadar adetim gelir

Benim bat a 5 gün var akıntılarım başladı göğüslerim hassas ama uçları acımıyor. Arada sancı giriyor her ayki adet belirtilerim bunlar ben de dün rüyamda adet olduğumu gördüm bu arada:) Benim de umutlar bi dahaki aya kaldı sanırım.

5 gün erken daha canım bekle bebek yeni yerlesiyor belirti için erken senin.

Biliyorum canım ama her ay böyle olur zaten adetim farklı hiçbir belirti yok. Yine de bilemeyiz tabii hayırlısı inşallah rüyalarımız tersine çıkar:)
İki defa hamile kaldım canım belirtilere çok takılma ilkinde sadece göğüs ağrısı vardı ikincisi ikizdi ve ikiz olmasına rağmen hiçbir belirti yoktu sadece ayaklarım üsudu. İki hamileligimde maalesef olumsuz sonuçlandı tekrar hamile kalamadim

ins. canim bugun sair biraz akintim var bugune kadar hic akintim olmamisti hergun yapmaya baslayacagim

Yap kuzum
Bende de afedersin beyaz akıntı başladı
Adet öncesi de gelir aslında beyaz akıntı
Ama adete bir hafta kala gelirmi acaba yoksa bir kaç gün kalamı başlar

bu ay ne tedavi gormustun canim
kizlar bide 10.gun cizgi cikmayip sonradan 2.cizgi cikan oldumu aranizda

Yap kuzum
Bende de afedersin beyaz akıntı başladı
Adet öncesi de gelir aslında beyaz akıntı
Ama adete bir hafta kala gelirmi acaba yoksa bir kaç gün kalamı başlar
bendede sarimsi akinti basladi bugun
kist oldugu ay igneden sonraki gun seffaf akintim cok vardi ama budefa yeni basladi acaba sari akinti neyden olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…