- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
igneden sonrako 14. gun cnm,bgn. ignenin etkisi olabilir mi,acabacanim ins hamilesin ayy harika yarina tekrarla testi muhakkak igne sonrasi kacinci gunun
hic sanmam ignenin etksi bukadar surdugunu bi hatice arkadasimizda duydum bende mesela 9.gun yaptigimds gitmisti etkisi sence benim testimde gorunuyormu benmi kafayi yiyorumigneden sonrako 14. gun cnm,bgn. ignenin etkisi olabilir mi,acaba
resmi,duzenle kontrast falan yap belli,olurkizlarigne gununu saymazsam 12.gunum 10 ve 11.gunlerde tek cizgiydi simdi sanki 2.cizgi gorur gibiyim yoksa benmi gormek istoyorum bi bakarmisiniz
Eki Görüntüle 2176891 Eki Görüntüle 2176892
benimde senin gibi duruodu,koyulasti.resmi,duzenle kontrast falan yap belli,olur
bukadar yapabildim canimresmi,duzenle kontrast falan yap belli,olur
kacinci gun yaptiginda boyleydi gordunmu var gibi dimibenimde senin gibi duruodu,koyulasti.
sim gelmesi cnm ama var gibi duruo bende de boyle muammayimbukadar yapabildim canim
kacinci gun yaptiginda boyleydi gordunmu var gibi dimi
hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelimre
sim gelmesi cnm ama var gibi duruo bende de boyle muammayim
Evet var gibi insallah koyulaşma ya devam ederkizlarigne gununu saymazsam 12.gunum 10 ve 11.gunlerde tek cizgiydi simdi sanki 2.cizgi gorur gibiyim yoksa benmi gormek istoyorum bi bakarmisiniz
Eki Görüntüle 2176891 Eki Görüntüle 2176892
Daha baya varmış idrar testindeki değişime bakalim13 agustos adet gunm
ins. canim ya umitle korku arasindayim suanEvet var gibi insallah koyulaşma ya devam eder
Bu test pozitif, ama herhalde igne vurdurmussun hani onun etkisimi degilmi onu bilemem.. foto nasil ekliyorsunu bu ara ?gebelik testi kizlar hamile olabilirmiyim ki Eki Görüntüle 2176871
gne yaptirdim cnm evet. 14. gun bgn. mesaj yazarken dosya yukle var ordan ekliosunBu test pozitif, ama herhalde igne vurdurmussun hani onun etkisimi degilmi onu bilemem.. foto nasil ekliyorsunu bu ara ?
Bugün 14.gun mu ? Bugün test yaptın mi? Yaptıysan yükle ikisini karşılaştıralım. Benim 16.gun bile pozitif göstermişti onun için iğne etkisi değildir diyemiyorum. Ama koyuluguna göre yorum yaparizo
gne yaptirdim cnm evet. 14. gun bgn. mesaj yazarken dosya yukle var ordan ekliosun
Hayirli olsun cnm Rabbim insAllah kucagina almayida nasip ederEki Görüntüle 2177257 Günaydın herkese az önce yaptım değerim yükselmiş sanırım çizgi koyulaşmış bayağı şükürler olsun çok mutlu oldum Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu
test nasildi cnmBen bugün test yaptım maalesef negatif. Adet belirtilerim var yakındır bugün yarın gelir
Bomboş canım tek çizgi hayalet çizgi bile yoktu:))test nasildi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?