- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
Bu ilaçlar ve iğne var göbektenKan sulandirici yapıyorum.
Ben bu işin biraz nasip işi olduğuna inanıyorum. Çünkü çok kaliteli embriyolar tutmazken daha geriden gelen embriyolarin tuttuğunu gördüm çevremde. O yüzden dua dua dua bu süreçte
Ben bunların hiçbirini kullanmiyorumBu ilaçlar ve iğne var göbekten
İnşallah tutar yaOlsun belki iyi olan değil diğer iyi olmayan tutacak ALLAH en doğrusunu bilir
Amin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız biraz önce minik batmalar yaşadım ama inşallah ilaçlardan değildir yaAmin inş ' ALLAH güzel haberler alırız
İnş ' ALLAH sımsıkı tutunuyordurAmin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız biraz önce minik batmalar yaşadım ama inşallah ilaçlardan değildir ya
Evet ama ilkinde de olmuştu benimİnş ' ALLAH sımsıkı tutunuyordur
Evet ama ilk denemem de de olmuştu benimKasıklarınız da mı batmalarınız başladı
İnşallah sizde var mı değişiklikİnş ' ALLAH sımsıkı tutunuyordur
Sizde var mı değişiklikKasıklarınız da mı batmalarınız başladı
Hayır sadece göğüslerim uclarına bastırınca açıyorSizde var mı değişiklik
Zaten zaten beşinci gün olduğu için erken tutunur olursa benim 4. Gün3 günde tutunur dedi doktor tutunursa
İnşallah tutunurlar ama benim hiç umudum yokZaten zaten beşinci gün olduğu için erken tutunur olursa benim 4. Gün
Allahtan umut kesilmez duş aldınız mıİnşallah tutunurlar ama benim hiç umudum yok
Hayır 3 gün duş yasakAllahtan umut kesilmez duş aldınız mı
Günlerde geçmiyor pazar gelseydiHayır 3 gün duş yasak
Evet bende sabırsızlıkla bekliyorum test günü gelmeden zaten yapacağım gebelik testi sipariş verdimGünlerde geçmiyor pazar gelseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?