Çatlatma iğnesinin etkisi 12 gün felan devam ediyor inşallah vardır tabiEvet taze transfer çatlatma iğnesinin etkisi olabilir o testi saklayacağım pazar günü yaptığım test ile karşılaştıracağım aynı çizgi çıkarsa ilaçların etkisi hala devam ediyor demektir Pazartesi kan veririm
Çatlatma iğnesinde beta var onun etkisi bence 10 gün sürer diye duyum almıştım pazar günü test veya kan testi ile belli olurÇatlatma iğnesinin etkisi 12 gün felan devam ediyor inşallah vardır tabi
Doktor bana 13 ağustosta gonopeptyl vurulmam gerektiğini söyledi. Acaba bu ignede de beta hcg varmi ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?Çatlatma iğnesinde beta var onun etkisi bence 10 gün sürer diye duyum almıştım pazar günü test veya kan testi ile belli olur
Neden o iğneyi vurmanızı istedi var diyeDoktor bana 13 ağustosta gonopeptyl vurulmam gerektiğini söyledi. Acaba bu ignede de beta hcg varmi ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
Sebebini bende bilmiyorum beta nin etkisini arttırmak için mi acaba diye tahmin edebiliyorum sadeceNeden o iğneyi vurmanızı istedi var diye
Biliyorum kullanmıştım
Çok ilginç yani yumurta sayısını artırmak için değil miydiSebebini bende bilmiyorum beta nin etkisini arttırmak için mi acaba diye tahmin edebiliyorum sadece
Ben yumurtayı baskilamak için diye biliyorum o iğneyi ama transfer sonrası neden vurulduguna bende anlam veremedimÇok ilginç yani yumurta sayısını artırmak için değil miydi
Bilmiyorum canım ama vardır. Bir bildiği doktorunBen yumurtayı baskilamak için diye biliyorum o iğneyi ama transfer sonrası neden vurulduguna bende anlam veremedim
Yumurta geliştirmek için vurulan iğne değili miÇok ilginç yani yumurta sayısını artırmak için değil miydi
Hayır aşırı gaz dışında birsey yokBirsey hissediyor musunuz kızlar
Nasıl geçecek günler Bilmiyorum prolutex kullanıyor musunuzHayır aşırı gaz dışında birsey yok
Hayır hiç bir his yok ben normal hayatıma döndüm dışarı çıktım markete gittim yürüyüş yaptım hızlı değil ama yarından itibaren normal hayata geçebilirsin dedi bana doktor rabbim ol dediyse olur zatenBirsey hissediyor musunuz kızlar
Evet zaten araştırmalarda dinlenenler ve normal hayatına dönenler arasında tutunma açısından fark görülmemişHayır hiç bir his yok ben normal hayatıma döndüm dışarı çıktım markete gittim yürüyüş yaptım hızlı değil ama yarından itibaren normal hayata geçebilirsin dedi bana doktor rabbim ol dediyse olur zaten
Benim aşırı baş dönmem başladı ama ilaçlardan sanırım kan sulandırıcı baş dönmesi yapıyorHayır hiç bir his yok ben normal hayatıma döndüm dışarı çıktım markete gittim yürüyüş yaptım hızlı değil ama yarından itibaren normal hayata geçebilirsin dedi bana doktor rabbim ol dediyse olur zaten
Doktorum bana da dedi aynısını yatıp kendini heba etme dediEvet zaten araştırmalarda dinlenenler ve normal hayatına dönenler arasında tutunma açısından fark görülmemiş
kaliteliyse tutunabilir benim kist olduğu için biraz tüp bebek te de şansım düşükDoktorum bana da dedi aynısını yatıp kendini heba etme dedi
Kan pıhtılaşması mı var sizdeBenim aşırı baş dönmem başladı ama ilaçlardan sanırım kan sulandırıcı baş dönmesi yapıyor
Kaliteli olsaydı embriyo 5 .gün de ama 4. Günde kalmış inşallah tutunurkaliteliyse tutunabilir benim kist olduğu için biraz tüp bebek te de şansım düşük
Hayır o ne kiNasıl geçecek günler Bilmiyorum prolutex kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?