Kabız bende de oldu iki kayısı ye arkasından soğuk su iç bana iyi geldi sanada şifa olur umarımBenimde dondurulmuş transfer. İnş 'ALLAH güzel sonuçlar alırız olumlu düşünelim olumlu olsun inş 'ALLAH
Benim bugün adet sancısı gibi sancılarim başladı. Bide kabızlık var o da bugün başladı. Kendimi zorlamaya da korkuyorum .
Bende almadım bir de ben ilk transferimde su içmiştim çok fazla 2 dakikaya bir tuvalete gidiyordum bu sefer çok içmedim2 gün sonra alabileceğim söylendi fakat almadım. Riske atmak istemedim.
Deneyeyim teşekkürlerKabız bende de oldu iki kayısı ye arkasından soğuk su iç bana iyi geldi sanada şifa olur umarım
Bende hergun 2 lt su içiyorum yinede kabızlık oluştuBende almadım bir de ben ilk transferimde su içmiştim çok fazla 2 dakikaya bir tuvalete gidiyordum bu sefer çok içmedim
Bende hiç olmadı ama meyve yiyorum bende bol bolBende hergun 2 lt su içiyorum yinede kabızlık oluştu
İyi fikir meyve yemekBende hiç olmadı ama meyve yiyorum bende bol bol
Omlarında yiyorumİyi fikir meyve yemekbenimde midede badem ve kabak çekirdeği ağacı çıkacak yakındır
Hep yasak olan şeyler istenir zatenOmlarında yiyorumama canım hamburger kızartma bol zararlı soslu şeyler çekiyor
Ben onlarla da pek ilgisi olmadığını düşünmeye başladım ama neyse yine dikkat ediyoruzHep yasak olan şeyler istenir zaten
Bir yerde okumuştum yenilen içilen şeylerle ilgisinin olmadığını ama yine de risk almaya değmezBen onlarla da pek ilgisi olmadığını düşünmeye başladım ama neyse yine dikkat ediyoruz
Evet bende etkisi olduğunu düşünmüyorum olacaksa bir şekilde oluyor tutunuyorBir yerde okumuştum yenilen içilen şeylerle ilgisinin olmadığını ama yine de risk almaya değmez
Transfer günü sayılıyor mu ?Evet bende etkisi olduğunu düşünmüyorum olacaksa bir şekilde oluyor tutunuyor
Sayılmıypr diye biliyorum cnm sen ne zaman olmuştun transferTransfer günü sayılıyor mu ?
9 ağustosta oldumSayılmıypr diye biliyorum cnm sen ne zaman olmuştun transfer
Aynı gün olmuşuz sizin kaliteli miydi embriyolarınız9 ağustosta oldum
Kan sulandirici yapıyorum.Göbekten iğne yapıyormusunuz ben yumurta toplamadan sonra başladım 21 Ağustosa kadar hergün göbekten iğneme devam edeceğimi söyledi doktor.benim çok umudum yok .çünkü 5.güne giderken 4.günde kalması.5. Gün tek embriyo transferi ve 3 cc (3 cc anlamını bile bilmiyorum)tutmazsa 2 defa yumurta toplatıp dondurmak sonra en kalitelerini seçmek yaşımdan dolayı 5 tane toplandı 4 tanesi işleme konuldu 1 tanesi 4.günde kaldı
Biri 4ab diğeri 3aa idi. Sizin nasıldı kalite bakımından?Aynı gün olmuşuz sizin kaliteli miydi embriyolarınız
Bir tane iyi dedi sadece o kadarBiri 4ab diğeri 3aa idi. Sizin nasıldı kalite bakımından?
Olsun belki iyi olan değil diğer iyi olmayan tutacak ALLAH en doğrusunu bilirBir tane iyi dedi sadece o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?