- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
Henüz yapmadım 2 saat idrar bekletiyorum normal test yapıcam yapınca yazarım siz yaptınız mıSizin ne çıktıtest sonucunuz
Olsa belirti oluyor derken şimdi benimde mi yok anlamına geliyor?Yok aynı gün olduk zannetmiyorum hiç bir belirtin yok bugün zaten tatile gideceğiz hiç beklemeyeceğim ya olsa illaki belirti oluyor
Ben ilk defa tüp bebek yaptırdım belirti için çok erken değil mi .normal gebelikte bile adet geçtikten sonra göğüs hassasiyeti ile başlıyor hamile olduğunu anlıyorsun tüp bebekte farklı mı oluyor belirtiler hemen mi baş gösteriyorOlsa belirti oluyor derken şimdi benimde mi yok anlamına geliyor?
Bence belirti olur olsa öyle düşünüyorum benim belirtim ypkOlsa belirti oluyor derken şimdi benimde mi yok anlamına geliyor?
Test yaptınız mıBence belirti olur olsa öyle düşünüyorum benim belirtim ypk
Yapıcam bir saate gelmesini bekliyorum sipariş vermiştim ama umudum yok belirtim de yokTest yaptınız mı
Belirti için erken değil miYapıcam bir saate gelmesini bekliyorum sipariş vermiştim ama umudum yok belirtim de yok
Nasıl bir belirti olması gerekBelirti için erken değil mi
Benimde belirti yok fakat daha 3. GünümBence belirti olur olsa öyle düşünüyorum benim belirtim ypk
Sonuçlarımızı çok merak ediyorum inşallah hepimizde hamile pozitif sonuç görürüzBenimde belirti yok fakat daha 3. Günüm
Bende bilmiyorum ki benimde ilk denemem.Ben ilk defa tüp bebek yaptırdım belirti için çok erken değil mi .normal gebelikte bile adet geçtikten sonra göğüs hassasiyeti ile başlıyor hamile olduğunu anlıyorsun tüp bebekte farklı mı oluyor belirtiler hemen mi baş gösteriyor
Yani bilmiyorum bir ağrı akıntı gibi şeyler ben olmasını beklerdim aöa ypkNasıl bir belirti olması gerek
yaptım tek çizgi çıktıBenimde belirti yok fakat daha 3. Günüm
Benim akıntım var ama fitil kullanıyorum ondanYani bilmiyorum bir ağrı akıntı gibi şeyler ben olmasını beklerdim aöa ypk
yaptım tek çizgi çıktı
Bence biz sabırsızlar çok erken davrandık başka bir konuda okudum 8. Gün test yapıp silik çizgi görenler var. Ne zaman tutunacak ta beta hcg artmaya başlayacak 3 gün olmuş henüzYani bilmiyorum bir ağrı akıntı gibi şeyler ben olmasını beklerdim aöa ypk
yaptım tek çizgi çıktı
Evet aslında biliyorum ama yinede yaptımBence biz sabırsızlar çok erken davrandık başka bir konuda okudum 8. Gün test yapıp silik çizgi görenler var. Ne zaman tutunacak ta beta hcg artmaya başlayacak 3 gün olmuş henüz
O yüzden napiyoruz bu testlerin modülünü düşürmesine izin vermiyoruz
Modumuzu düşürmesine izin vermiyoruz demek istedimBence biz sabırsızlar çok erken davrandık başka bir konuda okudum 8. Gün test yapıp silik çizgi görenler var. Ne zaman tutunacak ta beta hcg artmaya başlayacak 3 gün olmuş henüz
Yok normal TestBenim akıntım var ama fitil kullanıyorum ondan
Sol kasığımda ağrı gibi ara ara minik batma
Bunlar la yola çıkmak çok erken Pazartesi net belli olur
Erken gebelik mi yaptınız
Taze transfer di sizin de demi
Bencede bir tutsun sonra salgılama yapıyor hemen idrar çıkması zorBence biz sabırsızlar çok erken davrandık başka bir konuda okudum 8. Gün test yapıp silik çizgi görenler var. Ne zaman tutunacak ta beta hcg artmaya başlayacak 3 gün olmuş henüz
Bende normal aldım geldim biraz önce bakalım ne çıkacak normal teste zaten çıkmaz doktor duysa Güler bizeYok normal Test
Aynı fikirdeyimBencede bir tutsun sonra salgılama yapıyor hemen idrar çıkması zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?